عید قربان خدا به انسان بندگی را آموخت؛غدیر شد، بندگی نکرد،عاشورا شد...#غدیر🌱
عید سعید قربان مبارک باد#عید_سعید_قربان #عید_قربان #عید_بندگیعکس از:سایت عکس نودی
❌ پست شب گذشته ترامپ:خدانگهدارواقعاچراخبر هدف قرار گرفتن دوقایق ایرانی و شهادت چهارپاسدار توسط جنگنده های آمریکایی درداخل کشور بایکوت میشود ؟بی اعتمادی وشکستن وحدت ازهمین چیزها شروع میشودنه ازدوتاپلاکاردمردم در تجمعات شبانه...😡
بزرگترین حقیقت جهان، در روز غدیر اتفاق افتاد. امیرالمؤمنین علیهالسلام فرمود: « با اعلام ولایت، مؤمنان حقیقت را فهمیدند و منافقان گمراهتر شدند.»بحارالانوار، ج۹۴، ص۱۱۲#غدیر#TheGreatNews
از قربان تا غدیر || بخش اول اگرچه حقارت نفس من مانع از این میشود که عظمت کنش مقدس حضرت ابراهیم(ع) را بفهمم،اما شوق و عشق من به خداوند،نیرویی در من دمیده است که دربارهی این ایام مقدس چند سطری بنویسم.آنچه خواهم نوشت ، عشقبازی من با نور آسمانها و زمین است،منی که سراپا ظلمتم.ادامه متن⬇️
پیام تبریک عید قربان به رسم اسماعیل،اگر خدا از ما بندگی خالصانه خواست، چه قشنگ است که ذرهای از مهر قربانیاش را در جانمان جاری کنیم. 🌺🌱🌷🌿عید قربان مبارک.
پیام تبریک عید قربان به رسم اسماعیل،اگر خدا از ما بندگی خالصانه خواست، چه قشنگ است که ذرهای از مهر قربانیاش را در جانمان جاری کنیم. 🌺🌱🌷🌿عید قربان مبارک.
@mabani3h🔹 خویش را قربان نماییم از پیِ قربان عیدکانْ قصّابِ عاشقان، بَس خوب و زیبا میکُشد 🌸 عید سعید قربان، عید رهایی از قید و تعلّق و دلبستگی، و وصول به عشق و آزادی و وارستگی، بر همۀ انسانهای آزادمنش مبارک باد.🖇 #عیدقربان #ضیافت_الهی #فنا
امیرالمؤمنین علیهالسلام در شورای ششنفره به ماجرایی اشاره کردند که حقیقت بزرگی را آشکار کرد.فرمود: «پیامبر دستور داد همه درها به مسجد بسته شود، جز در خانه من و آن را خواست و اراده خداوند دانست.»اعضای شورا تأیید کردند.عوالم العلوم، ج۱۵، ص۲۲۷
#عید_قربان که بعد از وقوف در #عرفات (مرحله شناخت) و #مشعر (محل آگاهی و شعور) و #منا (سرزمین آرزوها، رسیدن به عشق) فرامیرسد، #عید_رهایى از تعلقات است. رهايي از هر آنچه غیرخدایى است. در اين روز حجگزار، #اسماعیل وجودش را، يعني هر آنچه بدان دلبستگي دنيوي پیدا کرده #قربانى میکند تا سبکبال شود.
بر پیکر عالم وجود جان آمدصد شکر که امتحان به پایان آمداز لطف خداوند خلیل الرحمنیک عید بزرگ به نام قربان آمدعید قربان و پیشاپیش عید سعید غدیر مبارک#اللهم_عجل_لولیک_الفرج#عید_قربان #لبیک_یا_خامنه_ای…Show more
🌹بسم الله الرحمن الرحيماللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم📡 پخش زنده برنامه رسانه ملی 《ایستادهایم》، از شبکه نور (قم) با حضور حضرت آیت الله هادی عباسی خراسانی دامت برکاته راس ساعت ۲۰.۳۰📺 پیوند تارنمای تلوبیون شبکه نور:🌐 https://telewebion.ir/live/noor#پخش_زنده #شبکه_قم #آیت_الله_هاد…Show moreeitaa.comایتا - آیت الله هادی عباسی خراسانی
پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa
و بی گمان فلسفهی قربانسر بریدن نیست دل بریدن است!دل بریدن از هر چیزی که به آن تعلق داریدل بریدن از هر چه تو را از « او » میگیرد.عید سعید قربان بر شما مبارک💐#عید_قربان
عید قربان یکی از امکانات ما[برای قدرتمند شدن دنیای اسلام است] #رهبر_شهید .۱۳۸۳/۰۸/۲۴