Profile picture of ‌م.س.چ 🎒‌
عید قربان خدا به انسان بندگی را آموخت؛غدیر شد، بندگی نکرد،عاشورا شد...#غدیر🌱

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
جوان‌های دسته گل ندسا که توسط دشمن امریکایی به شهادت رسیدند🇮🇷

Profile picture of ‌حامد‌
عید سعید قربان مبارک باد#عید_سعید_قربان #عید_قربان #عید_بندگیعکس از:سایت عکس نودی

Profile picture of ‌محمد پارسـا حق‌نیا‌
حلول عید سعید قربان مبارک بادعید سعید قربان را به همه مردم عزیز کشورم تبریک و تهنیت عرض میکنم.

Profile picture of ‌امین جوادی‌
هیچ وقت فکرش رو نمی کردم که این عکس با شهادت حضرت آقا خاطره بشه😭 😭 😭

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
پست شب گذشته ترامپ:خدانگهدارواقعاچراخبر هدف قرار گرفتن دوقایق ایرانی و شهادت چهارپاسدار توسط جنگنده های آمریکایی درداخل کشور بایکوت میشود ؟بی اعتمادی وشکستن وحدت ازهمین چیزها شروع میشودنه ازدوتاپلاکاردمردم در تجمعات شبانه...😡

Profile picture of ‌آستان مقدس علوی‌
بزرگ‌ترین حقیقت جهان، در روز غدیر اتفاق افتاد. امیرالمؤمنین علیه‌السلام فرمود: « با اعلام ولایت، مؤمنان حقیقت را فهمیدند و منافقان گمراه‌تر شدند.»بحارالانوار، ج۹۴، ص۱۱۲#غدیر#TheGreatNews

Profile picture of ‌سعید یزدان‌پرست‌
🥀 اعمال روز عید قربان

Profile picture of ‌● حکمت || هنر || ادبیات ●‌
از قربان تا غدیر || بخش اول اگرچه حقارت نفس من مانع از این می‌شود که عظمت کنش مقدس حضرت ابراهیم(ع) را بفهمم،اما شوق و عشق من به خداوند،نیرویی در من دمیده است که درباره‌ی این ایام مقدس چند سطری بنویسم.آنچه خواهم نوشت ، عشق‌بازی من با نور آسمان‌ها و زمین است،منی که سراپا ظلمتم.ادامه متن⬇️

Profile picture of ‌اسماعیل جلیلی‌
پیام تبریک عید قربان به رسم اسماعیل،اگر خدا از ما بندگی خالصانه خواست، چه قشنگ است که ذره‌ای از مهر قربانی‌اش را در جانمان جاری کنیم. 🌺🌱🌷🌿عید قربان مبارک.

Profile picture of ‌اسماعیل جلیلی‌
پیام تبریک عید قربان به رسم اسماعیل،اگر خدا از ما بندگی خالصانه خواست، چه قشنگ است که ذره‌ای از مهر قربانی‌اش را در جانمان جاری کنیم. 🌺🌱🌷🌿عید قربان مبارک.

Profile picture of ‌مبانی تشیع‌
🔹 خویش را قربان نماییم از پیِ قربان عیدکانْ قصّابِ عاشقان، بَس خوب و زیبا می‌کُشد 🌸 عید سعید قربان، عید رهایی از قید و تعلّق و دلبستگی، و وصول به عشق و آزادی و وارستگی، بر همۀ انسان‌های آزادمنش مبارک باد.🖇 #عیدقربان #ضیافت_الهی #فنا

Profile picture of ‌امیررضا مرادی‌
حسینٌ مِنی روی ضریح را دیدمو با زبان خودم خواندمش حسینِ مَنی...پ.ن : نایب الزیاره عزیزان ویراستی در کربلا هستیم.#کربلا #عرفه

Profile picture of ‌آستان مقدس علوی‌
امیرالمؤمنین علیه‌السلام در شورای شش‌نفره به ماجرایی اشاره کردند که حقیقت بزرگی را آشکار کرد.فرمود: «پیامبر دستور داد همه درها به مسجد بسته شود، جز در خانه من و آن را خواست و اراده خداوند دانست.»اعضای شورا تأیید کردند.عوالم العلوم، ج۱۵، ص۲۲۷

Profile picture of ‌آقای اَلفـبا‌
#عید_قربان که بعد از وقوف در #عرفات (مرحله شناخت) و #مشعر (محل آگاهی و شعور) و #منا (سرزمین آرزوها، رسیدن به عشق) فرامی‌رسد، #عید_رهایى از تعلقات است. رهايي از هر آنچه غیرخدایى است. در اين روز حج‌گزار، #اسماعیل وجودش را، يعني هر آنچه بدان دلبستگي دنيوي پیدا کرده #قربانى می‌کند تا سبک‌بال شود.

Profile picture of ‌[. نیـ♬ـلو♡ .]‌
🪴توبه از ما، ببخشش از خدا(:🫂

Profile picture of ‌قـاصــم نـژاد‌
بر پیکر عالم وجود جان آمدصد شکر که امتحان به پایان آمداز لطف خداوند خلیل الرحمنیک عید بزرگ به نام قربان آمدعید قربان و پیشاپیش عید سعید غدیر مبارک#اللهم_عجل_لولیک_الفرج#عید_قربان #لبیک_یا_خامنه_ایShow more

Profile picture of ‌آیت الله هادی عباسی خراسانی‌
🌹بسم الله الرحمن الرحيماللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم📡 پخش زنده برنامه رسانه ملی 《ایستاده‌ایم》، از شبکه نور (قم) با حضور حضرت آیت الله هادی عباسی خراسانی دامت برکاته راس ساعت ۲۰.۳۰📺 پیوند تارنمای تلوبیون شبکه نور:🌐 https://telewebion.ir/live/noor#پخش_زنده #شبکه_قم #آیت_الله_هاد…Show more
eitaa.com

ایتا - آیت الله هادی عباسی خراسانی

پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa

📡 پخش زنده برنامه رسانه ملی 《ایستاده‌ایم》، از شبکه نور (قم) با حضور حضرت آیت الله هادی عباسی خراسانی دامت برکاته راس ساعت

Profile picture of ‌خانم جوان‌
و بی گمان فلسفه‌ی قربانسر بریدن نیست دل بریدن است!دل بریدن از هر چیزی که به آن تعلق داریدل بریدن از هر چه تو را از « او » می‌گیرد.عید سعید قربان بر شما مبارک💐#عید_قربان

Profile picture of ‌Pourya Bigdeli‌
عید قربان یکی از امکانات ما[برای قدرتمند شدن دنیای اسلام است] #رهبر_شهید .‌۱۳۸۳/۰۸/۲۴