پناه بیپناهان است علی بن ابیطالب (علیهالسلام)یا امیرالمؤمنین (علیهالسلام) برای برآورده شدن حاجاتم، آسان گشتنِ امورم و گشایش در اندوهم، واسطه و شفیع من نزد خداوند باش.#یکشنبه_های_علوی
پناه بیپناهان است علی بن ابیطالب (علیهالسلام)یا امیرالمؤمنین (علیهالسلام) برای برآورده شدن حاجاتم، آسان گشتنِ امورم و گشایش در اندوهم، واسطه و شفیع من نزد خداوند باش.#یکشنبه_های_علوی
امیرالمؤمنین علیهالسلام فرمود:ولایت ما بسیار سخت است؛کسی توانِ تحمل آن را ندارد مگر مؤمنی که خدا دلش را با ایمان امتحان کرده باشد. غررالحکم (فصل۹)، حدیث ۱۷۹
📜اميرالمؤمنين (علیهالسلام) فرمودند:✨سجده بسیار، تو را به خدا نزدیک میکند...📚میزانالحکمه، ص۹۴۶#امیرالمومنین
انتشار تصویر جدید آیتالله سیستانی در نودونهمین سال حیات پربرکت ایشانجدیدترین تصویر حضرت آیتالله العظمی سید علی حسینی سیستانی (دامظلّهالوارف)، مرجع عالیقدر جهان تشیع، به مناسبت نودونهمین سال عمر شریف ایشان به تقویم قمری منتشر شد.خداوند متعال بر طول عمر پربرکت ایشان بیفزاید و وجود شریفشان را …Show more
💠امام حسن عسکری علیه السلام 🔸پارساترين مردم كسى است كه در موارد شبهه توقف كند، عابدترين مردم كسى است كه در برپايى واجبات، استوار باشد، زاهدترين مردم كسى است كه حرام را ترك كند، كوشاترين مردم شخصى است كه گناهان را رها كند 📗تحف العقول، 489 🔆 @meshkat_noor1
💖بیاد آنکه قبل از جسمش، دلش را از دنیا خارج کرده بود🌼 امیرالمؤمنین علی علیه السلام:🍃 پيش از آنكه بدنهايتان از دنيا بروند، دلهايتان را از آن بيرون ببريد؛ زيرا دنيا آزمايشگاه شماست و براى غير آن آفريده شدهايد 🔆 @meshkat_noor1
📚 «برترین بانو»؛ روایتی از حضرت خدیجه(س)، الگوی ایمان، همسرداری و فداکاری.به مناسبت سالروز ازدواج پیامبر(ص) و حضرت خدیجه(س)📥 دانلود رایگان:کتاب «برترین بانو»https://eitaa.com/khatibyazdi/13534#حضرت_خدیجه #سالروز_ازدواج #برترین_بانو #الگوی_زن_مسلمان
معراج هم نبی به تماشای تو رسید یعنی صعود کرده الی مرتضی علی#امیرالمومنین
«لَعَنَ اللَّهُ مَنْ ساواكَ بِمَنْ ناواكَ»امیرالمؤمنین علیهالسلام امام منصوب از سوی خداست؛ و دشمنان او، طاغوتاند. چگونه میتوان این دو را یکسان پنداشت؟(زیارت غدیریه)
پیامبر صلیاللهوعلیهوآلهوسلم شرط قبولی ایمان را چه میدانند؟«شرط قبولی ایمان، ولایت امیرالمؤمنین علیهالسلام است و شرط پذیرش این ولایت، برائت از دشمنان او.»امالی شیخ صدوق، ص۱۳۸
مشارکت آستان مقدس علوی در خدمترسانی به زائران حرم امامین عسکریین (علیهماالسلام)بخش ماشینآلات آستان مقدس علوی به مناسبت سالروز شهادت امام حسن عسکری (علیهالسلام) با تأمین خودروهای حملونقل و خدماتی پشتیبان، خدماترسانی به زائران را در سامرا تسهیل نمود.
صفحه صد و سی و یک #قران_کریمثواب این قرائت تقدیم به امام زمان عج و رهبر شهیدمان و تمامی شهدای جنگ رمضان🖤✨
امیرالمؤمنین علیهالسلام فرمود:سخنان ما را جز دلهای امین و اندیشههای پخته و استوار درک نمیکنند. غررالحکم (فصل۹)، حدیث ۱۷۷
امامت امام زمان(عج) یعنی پرچم عدالت هنوز بر زمین نیفتاده استیعنی اهل ایمان، حتی در روزگار غیبت هم میدان را خالی نمیکنند و مقابل ظلم سر خم نمیآورند!عهد ما روشن است: حق، عدالت و ایستادگی!آغاز ولایت منجی عالم، مبارک جانها!😍💚#آغازامامت #یا_مهدی_ادرکنی
امیرالمؤمنین علیهالسلام فرمود: «هرچه کنم، مؤمن دشمن من و منافق دوست من نمیشود.» محبت به امیرالمؤمنین علیهالسلام معیار ایمان حقیقی است.إعلام الوری، ج۱، ص۳۷۱#امیرالمومنین
عزاداری خادمان حرم مطهر علوی در سالروز شهادت امام حسن عسکری (علیهالسلام)خادمان حرم مطهر علوی، در سالروز شهادت امام حسن عسکری (علیهالسلام) برای عرض تسلیت به محضر امیرالمؤمنین (علیهالسلام) مشرف شدند و به سوگواری پرداختند.
عید امامت و ولایت قطب عالم امکان، حضرت صاحب الامر و العصر و الزّمان، حضرت بقیةاللّه الاعظم (روحی لتراب مقدمه الفدا) بر پیروان حقیقی قرآن، عترت و ولایت، تبریک و تهنیت باد.