«خانواده دهپیالهایها ❤️ اینجا محل تجمع و تبادل اخبار محله ماست همراه با شما برای ساختن محلهای بهتر.»
به گوش معاویه برسانید، که مجتبی دیگر تنها نخواهد ماند.مرحبا سیدعلی؛ چه یاری شدی برای امام جوان امت، ماشاءالله به این همه غیرت و شهامت✊️#سیدعلی_خمینی#مذاکره #خائن #غیرت_شهامت#مرگ_بر_سازشگر
عراقچی: تنها راه پایبندی متقابل هر دو طرف به تعهداتشان است. آقای عراقچی تفاهم نامه دو طرف داره، مگه ترامپ نگفت :به نظر من یاداشت تفاهم با ایران دیگر «مرده»است. اصرار شما به ادامه انجام تعهدات یک طرفه ایران برای چیست؟ ولع شما به ادامه مذاکرات چیزی جز پالس ذلت و حقارت برای ملت مبعوث شده نیست.
انقدری که این شیطانصفتا، رو خودباختههای داخلی حساب کردن، رو خودشون حساب باز نکردن!!!#جنگ_شناختی_ترکیبی#شورش#نبرد_اطلاعاتی#دشمن_شناسی
ما ماندیم و #حسرت_ناتمام ...#اللهم_عجل_لولیک_الفرج #باید_برخاست #بدرقه_آقای_شهید_ایران #بدرقه_تابهشت #یالثارات_الحسین #امام_شهید #آقای_شهید_ایران #جنگ #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل #انتقام #خونخواهی #رهبر_شهید #رهبر_شهیدم#علی_الاصول #شهید #رهبر_شهید #رهبر_شهیدم #ایران #تشییع #عشق #نماهنگ #کلی…Show more
گویی روح الله الموسوی خمینی #زنده شده بود و #سخنرانی میکردمراسم برای رهبر #شهید بود و انتخاب ایشان بعنوان #سخنران #مراسم، توسط فرزندان رهبر شهید انجام شده است#حرم#حضرت_معصومه_سلام_الله#قم#شهادت#قائد_شهید#امام_شهید #ایران
@Ravafez9hجدیدترین دستاوردِ #ننگنامه...- حیِّ علی الاصول!#بازگشتبهاصولرهبری#شیوخمقدّسنما
💥«از سند تا مسئولیت، یک اقیانوس فاصله است»📝غریبآبادی: «وزارت بازرگانی آمریکا سند جدیدی را منتشر کرده: تسهیل مقررات کنترل صادرات و ارتقای جایگاه صادراتی به امارات به پاس حمایت آن از تجاوز نظامی علیه ایران.این اعتراف رسمی واشنگتن و سند رسوایی ابوظبی، مسئولیت بینالمللی و آثار حقوقی مستقیمی دارد. …Show more
@Iransoltan10hتوییت و ملاحظه بفرمایید کف خون قاطی کنید😊😊سردرد گرفتم😤✍خدایش فکر کردم از خجالت مردم نیومده مراسم#مرگ_بر_آمریکا#مرگ_بر_اسرائیل•┈┈••✾❀💠❀✾••┈┈•
@mirghadim10hمگو مذاکرهکردن ثمر نخواهد داشتبیا برادرم این هم ثمر! یتیم شدیم! #باید_برخاست#قوموا_لله
@mirghadim10hسلام بر تو...که دنیا پر از شیعیان توستاما هنوز در غربت خود، تنهایی...[ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا بَقِیَّه اللهِ فِی أرْضِهِ ]#امام_زمان#جمکران#آقا
من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود ..#لبیک_یا_خامنه_ای#قوموا_لله#باید_برخاست