Profile picture of ‌صادق علوی‌
راستی !!!یه مدته از ما LA زندگی میکنیم خبری نیست.بریم ببینیم از ال ای (LA)چه خبر؟؟؟#آمریکا #ایران #امام_خامنه_ای#جمگ_فرهنگی #لس_آنجلس#دلار
3 MB

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
مردم اردبیل در شب ۱۳۱ سورپرایز داشتند👌 #هیهات من الذله
21 MB

Profile picture of ‌✔️Heisenberg‌
.کنایه رشیدپور به مجری‌های «عقل‌کل»؛ صداسیما:#رضارشیدپور #پزشکیان #ترامپ
5 MB

🎥ما رهرو امامیم/دنبال انتقامیم۱۳۱ اجتماع امت ملارد|نصرت رزمندگان اسلام🏴 #میدان_را_خالی_نمی_کنیم #مارهروامامیم دنبال انتقامیم
22 MB

Profile picture of ‌صادق علوی‌
👇👇👇این موضوع تنها گوشه ای بسیار کوچک از آسیب های باج دادن به عده ای تازه به دوران رسیده خود خواه است.اگر همین را به یک #بیحجاب توضیح دهی میگوید:شما نگاه نکن تا گناه نکنی میگوید تو مریض هستی میگوید تو هیز هستیمن آزاد هستمالبته از ۷ دولت#شعور #حجاب #اسلام #پزشکیان#امام_خامنه_ای #ایران #فرهنگ
2 MB

Profile picture of ‌صراط ولایت‌
🇮🇷🇮🇷 یک دنیا حرف در ۲۸ ثانیه تصویر ...🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷خداوند بهدنبروهای نظانی کشورمون نصرت عطا کنهو حق شهدا به گردنمون حلال کنه#رهبر_شهید #شهدا#ایران نشر دهید
3 MB

Profile picture of ‌نهضت روایت حوزه‌
🎥#ببینید | چگونه خون‌خواه باشیم؟▪️خونخواهی ادامه دارد و در ساحات متفاوت به پرچمداری امت مبعوث تجلی می‌یابد.#راویان_عهد#امام_شهید
10 MB

Profile picture of ‌ریحانه صابر 🇱🇧🇮🇷‌
- از زبان ِپدربزرگ بشنوید :))💔#رهبر_شهید
3 MB

Profile picture of ‌امیرمهدی طهماسبی‌
🖤😭یا برگردیا آن دل رابرگردان😭🖤حالا ما مانده ایم و وحشت دنیای بدون سید علی...😭🇮🇷#رهبر_شهید #امام_شهید #باید_برخاست
1 MB

Profile picture of ‌🇵🇸هم نام بانوی دمشق🇮🇷‌
بسیار مهمیه بابایی تو تلویزیون میگفت امسال اربعین رو طوری تسهیل کردیم که همه بتونن راحت و بی دغدغه برن!از اونجا که جریان اصلاحات همیشه واسه اربعین سنگ اندازی کرده، به حرفش شک کردم و بیشتر ازینکه خوشحال بشم نگران شدم😞تا اینکه این کلیپ رو دیدم👆شما هم ببینید خیلی مهمه👌#نشر_حداکثری
3 MB

Profile picture of ‌رنجور‌
سکان مملکت دست کیه؟#مذاکره
793 KB

Profile picture of ‌گل بارونی‌
طبیعیه انقد حالم بده؟طبیعیه که حسرتش مونده به دلم که فقط یبار ببینمش؟!مراقبش باشیا امام رضا اون تو این دنیا کم زخم زبون نشنید:)#باید_برخاست #سرو_قامت #عهد_انتقام
1 MB

Profile picture of ‌گل بارونی‌
Goodbye, sirGoodbye, let me take a look around. Forgive me for making you so tired.آقا جان خداحافظ 😥خداحافظ دورت بگردم حلال کن که انقدر خسته ات کردیم🙏🏻#باید_برخاست #سرو_قامت #عهد_انتقام
1 MB

🔴🎥 آقا من از این دنیا هیچی نمی‌خوام، فقط غمتو نبینم آقا...چقدر راحت و خودمونی قربون صدقه آقا می‌ره😭😭😭#رهبرشهیدم#جانم فدای رهبرمقتدای دلبرآیت الله،سیدمجتبی حسینی خامنه ای
2 MB

Profile picture of ‌عباس صیادی‌
⭕️ *شهروند #عراقی: ببینید خیابان های #ایران چند ساعت بعد از آن مراسم بزرگ چقدر سریع تمیز شده است، تمیزی ایران شگفت انگیز است.*🔺باید یه خسته نباشید جانانه گفت به همه #بزرگمردان #فروتن و #زحمتکش #پاکبان، #خداقوت #قهرمانان #گمنام #شهر
2 MB

Profile picture of ‌Mahdi News‌
🔹 نسل Z قرار بود برای پهلوی‌چیا انقلاب کنه و جمهوری اسلامی رو ساقط کنه اما شهید سیدعلی‌خامنه‌ای طوری وزنه رو چرخوند سمت کشور و نظام که همچین صحنه‌هایی خلق میشه . . . 🇮🇷#ایران #رهبر_شهید #انتقام ‎@mahdi_news
18 MB

این کارزار ادامه دارد✍️ محفل تهرانسر
3 MB

Profile picture of ‌عباس صیادی‌
فکر می‌کردند کار نظام تمومه و تو جشنواره فجر شرکت نکردن...باید برخاست و فکری کرد که این ویروسهای سفارت #انگلیس و #آلمان و #فرانسه و... از #سینما ، #تلوزیون ، #رادیو ، #تئاتر و صحنه های هنری و از #پستهای مهم تاثیرگزار بر#فرهنگ ایران و جهانخراب کردن چهره ایران و مردم به دست این افراد باید پایان یابد
10 MB