راستی !!!یه مدته از ما LA زندگی میکنیم خبری نیست.بریم ببینیم از ال ای (LA)چه خبر؟؟؟#آمریکا #ایران #امام_خامنه_ای#جمگ_فرهنگی #لس_آنجلس#دلار
3 MB
راستی !!!یه مدته از ما LA زندگی میکنیم خبری نیست.بریم ببینیم از ال ای (LA)چه خبر؟؟؟#آمریکا #ایران #امام_خامنه_ای#جمگ_فرهنگی #لس_آنجلس#دلار3 MB
.کنایه رشیدپور به مجریهای «عقلکل»؛ صداسیما:#رضارشیدپور #پزشکیان #ترامپ5 MB
@Arashmida12m❌🎥ما رهرو امامیم/دنبال انتقامیم✊۱۳۱ اجتماع امت ملارد|نصرت رزمندگان اسلام🏴 #میدان_را_خالی_نمی_کنیم #مارهروامامیم دنبال انتقامیم✊22 MB
🇮🇷🇮🇷 یک دنیا حرف در ۲۸ ثانیه تصویر ...🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷خداوند بهدنبروهای نظانی کشورمون نصرت عطا کنهو حق شهدا به گردنمون حلال کنه#رهبر_شهید #شهدا#ایران نشر دهید3 MB
🎥#ببینید | چگونه خونخواه باشیم؟▪️خونخواهی ادامه دارد و در ساحات متفاوت به پرچمداری امت مبعوث تجلی مییابد.#راویان_عهد#امام_شهید10 MB
🖤😭یا برگردیا آن دل رابرگردان😭🖤حالا ما مانده ایم و وحشت دنیای بدون سید علی...😭🇮🇷#رهبر_شهید #امام_شهید #باید_برخاست1 MB
بسیار مهم❌❌❌یه بابایی تو تلویزیون میگفت امسال اربعین رو طوری تسهیل کردیم که همه بتونن راحت و بی دغدغه برن!از اونجا که جریان اصلاحات همیشه واسه اربعین سنگ اندازی کرده، به حرفش شک کردم و بیشتر ازینکه خوشحال بشم نگران شدم😞تا اینکه این کلیپ رو دیدم👆شما هم ببینید خیلی مهمه👌#نشر_حداکثری❌❌3 MB
طبیعیه انقد حالم بده؟طبیعیه که حسرتش مونده به دلم که فقط یبار ببینمش؟!مراقبش باشیا امام رضا اون تو این دنیا کم زخم زبون نشنید:)#باید_برخاست #سرو_قامت #عهد_انتقام1 MB
Goodbye, sirGoodbye, let me take a look around. Forgive me for making you so tired.آقا جان خداحافظ 😥خداحافظ دورت بگردم حلال کن که انقدر خسته ات کردیم🙏🏻#باید_برخاست #سرو_قامت #عهد_انتقام1 MB
🔴🎥 آقا من از این دنیا هیچی نمیخوام، فقط غمتو نبینم آقا...چقدر راحت و خودمونی قربون صدقه آقا میره😭😭😭#رهبرشهیدم#جانم فدای رهبرمقتدای دلبرآیت الله،سیدمجتبی حسینی خامنه ای2 MB
🔹 نسل Z قرار بود برای پهلویچیا انقلاب کنه و جمهوری اسلامی رو ساقط کنه اما شهید سیدعلیخامنهای طوری وزنه رو چرخوند سمت کشور و نظام که همچین صحنههایی خلق میشه . . . 🇮🇷✊#ایران #رهبر_شهید #انتقام @mahdi_news18 MB
فکر میکردند کار نظام تمومه و تو جشنواره فجر شرکت نکردن...باید برخاست و فکری کرد که این ویروسهای سفارت #انگلیس و #آلمان و #فرانسه و... از #سینما ، #تلوزیون ، #رادیو ، #تئاتر و صحنه های هنری و از #پستهای مهم تاثیرگزار بر#فرهنگ ایران و جهانخراب کردن چهره ایران و مردم به دست این افراد باید پایان یابد10 MB