ترو خدا یکی بگه چجور وصل شیم داغون شدیم
تاوان یک کلید روشنروایت دومینوی ویرانگر فشار بر نیروگاههای برقی کشور با مصرف نادرست2 MB
من در ویراستی مثل این بنده خدا هستم در صدا سیما، گیجم گیج🤌🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤌🤌👌👌خدا شاهده 🤣#اینترنت نسبی وصل شده کامل وصل نیست4 MB
🔴یک داستان جالب و عبرت آموز🔺آلومینیوم زمانی گرانترین فلز روی زمین بود ، حتی گرانتر از طلا. نه به این دلیل که کمیاب بود (در واقع فراوانترین فلز در پوستهٔ زمین است و حدود ۸٪ آن را تشکیل میدهد)، بلکه به این دلیل که استخراج آن از سنگ معدن بسیار دشوار بود.
آقا فقط منم که بدون تلگرام زندگی شادی داشتم یاشمام همینطورین؟من که دیگه اعصابم نمیکشه بخوام برگردم😒
@Siptah4hهمه رفتن بازم علی موند و حوضش تنها#ویراستی #توئیتر #کلابهاوس #اینستاگرام #تلگرام #اینترنتملی #کوچاجباری #اینترنتآزاد #کوچآزادانه #انتخابآزادانه #تنهایی @Anjidani این اکانت هم میمونه می پیونده به غم هامرسی واسه روز هایی که غنیمت شمرده شدی و از هیچی بهتر بودی ویراستی جان...
بازگشت دسترسی به #اینترنت بینالمللی را به تمامی کاربران تبریک عرض میکنم؛ امید است این اقدام سخاوتمندانه در جهت برقراری مجدد ارتباط با جهان، تا نوبت بعدیِ ارتقای زیرساختها، با کمترین میزان اختلال همراه باشد.
بچه ها برای اینکه کد تلگرام بیاد باید چکار کنیم؟س.ای.ف.و.ن هم جواب نمیده اینیلیم روش ندارم و کلی دوره رو تلگرام دارم که باید قبل از قطع شدن دوباره دانلودشون کنمهیچ راهی نداره؟لعنت به من که حذفش کردمممم
این لحظه و این نکات را یادتان باشد.قبول دارید که بخش زیادی از مردم ایران الآن موافق بسته بودن و بسته ماندن تنگه هرمز هستند؟ من که قبول دارم.اما به شما قول می دهم، بعد از بازگشایی اینترنت بین الملل مخالفان بسته ماندن تنگه هرمز به نحو معناداری افزایش خواهد یافت.این کارکرد واقعی شبکه های مجازی را ط…Show more
ایران دوباره در حال آنلاین شدن استبازگشایی از اپراتورهای ثابت شروع شده است و تا 24 ساعت آینده وضعیت اینترنت به قبل از دی ماه 1404 بازمیگردد (#فیلترنت گذشته). پس از اینکه روز گذشته ستاد ساماندهی و راهبری فضای مجازی، بازگشایی اینترنت را تصویب کرد، (ادامه)
ستاد فضای مجازی به ریاست معاون رئیس جمهور جایگاه حقوقی ندارد و عملا این ستاد، نقض برخی از اصول قانون اساسی، آیین نامه های داخلی شعام و شورای عالی #فضای_مجازی می باشد!؟ظاهرا آقای عارف شرایط جنگی و حملات سایبری دشمن را درک نمی کند و برای تامین نظر همفکران خود و فشار غربگرایان، اقدامات غیرقانونی تصویب…Show more
مردم ایران در حال بازگشت به اینستاگرام:..#اینترنت1 MB