ترو خدا یکی بگه چجور وصل شیم داغون شدیم

Profile picture of ‌Robert koch ™️‌
هیچکسی فکر کسی نیست... #ایران #اینترنت
5 MB

Profile picture of ‌شیما طیبی‌
سیاست گذاری مجازی اندازه نظامی مهمه و باید سطح اول حکومت براش برنامه بچینهنه موجودات کوته نظر در دولت سرخود هرکاری میخوان بکنن

Profile picture of ‌🚩 انصار کلیپ‌
تاوان یک کلید روشنروایت دومینوی ویرانگر فشار بر نیروگاه‌های برقی کشور با مصرف نادرست
2 MB

من در ویراستی مثل این بنده خدا هستم در صدا سیما، گیجم گیج🤌🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤌🤌👌👌خدا شاهده 🤣#اینترنت نسبی وصل شده کامل وصل نیست
4 MB

Profile picture of ‌رضا حسین‌زاده ☫‌
چند سال است اول هر سال فهرست #کتاب هایی که سال گذشته خواندم را در بلاگم منتشر میکنم. ولی امسال #اینترنت نداریم که کتاب‌های پارسال را معرفی کنم. ان شاء الله بماند برای زمانیکه اینترنت وصل شد.

Profile picture of ‌سجاد نجفی‌
🔴یک داستان جالب و عبرت آموز🔺آلومینیوم زمانی گران‌ترین فلز روی زمین بود ، حتی گران‌تر از طلا. نه به این دلیل که کمیاب بود (در واقع فراوان‌ترین فلز در پوستهٔ زمین است و حدود ۸٪ آن را تشکیل می‌دهد)، بلکه به این دلیل که استخراج آن از سنگ معدن بسیار دشوار بود.

Profile picture of ‌شــاـیـــاـــن 🎒‌
#اینترنت شما وصل هست؟سرعت‌اش چطوریه؟وی‌پی‌ان‌ها؟

Profile picture of ‌DrAsmodeuss‌
#اینترنت که هیچ واسم وصل نشده، برام ضعیف تر هم شده.#ایران #جنگ #internet #war #iran

Profile picture of ‌~سـیاره ب_612~‌
آقا فقط منم که بدون تلگرام زندگی شادی داشتم یاشمام همینطورین؟من که دیگه اعصابم نمیکشه بخوام برگردم😒

Profile picture of ‌Hamed Naghizadeh‌
همه رفتن بازم علی موند و حوضش تنها#ویراستی #توئیتر #کلاب‌هاوس #اینستاگرام #تلگرام #اینترنت‌ملی #کوچ‌اجباری #اینترنت‌آزاد #کوچ‌آزادانه #انتخاب‌آزادانه #تنهایی ‎@Anjidani این اکانت هم میمونه می پیونده به غم هامرسی واسه روز هایی که غنیمت شمرده شدی و از هیچی بهتر بودی ویراستی جان...

Profile picture of ‌Komeil Kazemzadeh‌
بازگشت دسترسی به #اینترنت بین‌المللی را به تمامی کاربران تبریک عرض می‌کنم؛ امید است این اقدام سخاوتمندانه در جهت برقراری مجدد ارتباط با جهان، تا نوبت بعدیِ ارتقای زیرساخت‌ها، با کمترین میزان اختلال همراه باشد.

Profile picture of ‌حاج مَمَّد‌
سلام دوستان، برای این که بتونیم داخل توییتر همو پیدا کنیم و دنبال کنیم، از هشتگ #شاهد۱۳۶ استفاده کنید تا بتونیم اونجا به هم بپیوندیم.(#بازنشر)

Profile picture of ‌زهرا حسنی‌
پت و متاین قسمت رفع فیلتر اینترنت#اغتشاش

Profile picture of ‌Barsomeh‌
بچه ها برای اینکه کد تلگرام بیاد باید چکار کنیم؟س.ای.ف.و.ن هم جواب نمیده اینیلیم روش ندارم و کلی دوره رو تلگرام دارم که باید قبل از قطع شدن دوباره دانلودشون کنمهیچ راهی نداره؟لعنت به من که حذفش کردمممم

Profile picture of ‌محمدرضا حیدری‌
این لحظه و این نکات را یادتان باشد.قبول دارید که بخش زیادی از مردم ایران الآن موافق بسته بودن و بسته ماندن تنگه هرمز هستند؟ من که قبول دارم.اما به شما قول می دهم، بعد از بازگشایی اینترنت بین الملل مخالفان بسته ماندن تنگه هرمز به نحو معناداری افزایش خواهد یافت.این کارکرد واقعی شبکه های مجازی را ط…Show more

بیش از نصف عمر مااااااااااااااا در این #مذاکرات گذشت.جدیدا هم بدون اینترنت ۸۸روز همچنان بدون اینترنت. #مقاومت مان ستودنیست #خداشاهدا سپاس #پیشرفت#اینترنت

Profile picture of ‌مدیا باکس | MediaBox‌
ایران دوباره در حال آنلاین شدن استبازگشایی از اپراتورهای ثابت شروع شده است و تا 24 ساعت آینده وضعیت اینترنت به قبل از دی ماه 1404 بازمیگردد (#فیلترنت گذشته). پس از اینکه روز گذشته ستاد ساماندهی و راهبری فضای مجازی، بازگشایی اینترنت را تصویب کرد، (ادامه)

Profile picture of ‌امیر فریدنیا‌
ستاد فضای مجازی به ریاست معاون رئیس جمهور جایگاه حقوقی ندارد و عملا این ستاد، نقض برخی از اصول قانون اساسی، آیین نامه های داخلی شعام و شورای عالی #فضای_مجازی می باشد!؟ظاهرا آقای عارف شرایط جنگی و حملات سایبری دشمن را درک نمی کند و برای تامین نظر همفکران خود و فشار غربگرایان، اقدامات غیرقانونی تصویب…Show more

Profile picture of ‌☫ هانیه منتظرالمهدی ☫‌
مردم ایران در حال بازگشت به اینستاگرام:..#اینترنت
1 MB