لحظه ظهور امام زمان «عج» #امام_زمان_عج#جمعه_های_انتظار#اربعین#امام_زمان_عج#پوستر#بصیرت_گرافیhttps://eitaa.com/BasiratGraphi
eitaa.com
ایتا - بصیرت گرافی
پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa
4 MB
@sina_studio13mحجاب اجباری است یا پوشش؟#یا_لثارات_الحسین #حجاب #عفاف🔻| سیــــنا استودیــو |🔻 🎞️ @sina_studio3 MB
صفحه صد و شانزده #قران_کریمثواب این قرائت تقدیم به امام زمان عج و رهبر شهیدمان و تمامی شهدای جنگ رمضان🖤✨
اَلسَّلاَمُ عَلَي شَمْسِ الظَّلاَمِ وَ بَدْرِالتَّمَامِمفاتیح الجنان/زیارت #امام_مهدی(عج)#امام_زمان نور عالم هستی است؛ همچون خورشیدی که پس از تاریکی شب آسمان را روشن می کند و مانند ماه کاملی که در شب تاریک راه را نشان می دهد.
#سلام_امام_زمانمتو کجایی که جهان بی تو به هم ریخته است ❤️﴿اَلسَّـــــلامُعَلَيْـــــكمَيااباصالحالمهدیـ﴾اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب کبری(س)🤲3 MB
مدعی انتظار بودم ولی غافل ز توغرق در دنیا شدم ، این رسم سربازی نبود...💔#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
خدایا فرج مولایمان را برسان🤲#یاـمهدی#اللهمـعجلـلولیکـالفرج#یا_لثارات_الحسین
به خوبی این عکس را تماشا کنید،بخشی از کتابخانهی #رهبر_شهید است.کتابها را ببینید.گستردگی افق فکری ایشان بر اهل علم و اندیشه روشن است.سخن من با کسانی است که خود را پیروی ایشان میدانند اما ذرهای از جهان فکری عظیم ایشان را درک نکردهاند.شرم کنید از رفتارتان!پیروی از حکیم و فقیهی والامرتبه کجا و⬇️
🔴پلیس عراق در اقدامی جالب برای یک خانم ایرانی که ویلچر به همراه نداشت، ویلچر خرید.3 MB
فرمود پیامبر خاتم به فاطمه بنت اسد:رحمت خدا بر تو، ای همانند مادرم…#فاطمه_بنت_الأسد4 MB
📜اميرالمؤمنين (علیهالسلام) فرمودند:✨فرزندم مهدی که ظهور کند؛ تمام اسیران را آزاد میکند.📚نهجالبلاغه، خطبهٔ ۶۴#اللهم_عجل_لولیک_الفرج#امام_زمان694 KB
🔺کلیپ فوقالعاده مهم | حتما ببینیدتاریخچه جنایات یهود بر علیه اسلام و تشیع از قبل از ولادت پیامبر اسلام صلیاللهعلیهوآله تا همین امروز13 MB
#صوتالشهدا۱۰۵۶هرکس میخواهد ما را بشناسدداستان کربلا را بخواند..شهید سید مرتضی آوینی🇮🇷1 MB
قهرمان ایران 🫡❤️🇮🇷#شهید_کاظمی #نیروی_هوایی #ارتش #شهدا_شرمنده_ایم #ایران #ایران_قوی577 KB
حاکمان خبیث آل سعود "پیمان مکه" را با دو کشور دیگر به اصطلاح مسلمان و اما غرب زده بر علیه مسلمانان امضاء کردند!؟👈 #امام_شهید (قدس ره) فرمودند: کشوری در منطقه و شاید در دنیا، به بدیِ دولت سعودی سراغ ندارم.✍️دشمن شناسی را در کلام #رهبر_شهید باید جست و لزوم مرور بیانات امام مجاهد و شهید، بیش از بیش …Show more