Profile picture of ‌مهدی بابائی🚩‌
از ما که به خوبی گذشت🔚 ```»🖤ولی پای کسی بمونید که از غرورش مهم تر باشید,,,💫
ترک ما کردی ولی با هر که هستی یار باش...مثل من هرگز نکن، با او کمی دلدار باش...#شیفت_شب 🌙

سه اشتباه والدین که باعث اعتیاد فرزندان به گوشی می شود#خودسازی#تربیت_اسلامی#خانواده_حسینی🦋 ‎@heiatmajaziemamhosseiniha
2 MB

Profile picture of ‌eli‌
خداونداجسم من قفس روح من است.درب این قفس را باز کنتا روحم پرواز کندو در آسمان ملکوتت پرواز کند.ای عشق من ای خدای مندلم برایت تنگ شده استپس مرا به خودت برسان...عشق اول و آخرم امید به عدالت خدا 🤲 آمین…Show more

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
🔴اللهمَّ اجْعَل قائدنا و سَیدنا السَیّد مجتبی الخامنه ای فی دِرعِکَ الحَصینَةِ الَّتی تَجْعَلُ فیها مَن تُرید🤲#جانم فدای رهبراین مقتدای دلبرآیت الله سیدمجتبی حسینی خامنه ای🥀
1 MB

Profile picture of ‌امیرحسین | خادم العباس🖤🚩‌
از چشمِ تو افتاد به جانم تبِ بارانپیچید به هر ثانیه‌ام عطرِ بهارانیک عمر اگر فاصله باشد میانِ مانامِ تو مرا می‌کشَد از مرگِ زمستان

Profile picture of ‌امیرحسین | خادم العباس🖤🚩‌
-حادثه کوتاه کربلا یک ترسیم و یک ویژگی زیبایی دارد. همه ثانیه ها و همه ذرات [این] حادثهبرای بشریت ارزشمند است. - ناصرالحسین | #حاج‌قاسم

Profile picture of ‌حمیده نظری‌
ظاهراً امضایِ تقدیرم، به دستانِ تو بوداولین اقرارِ من، «آری» به زندانِ تو بودکعبه هم یک روز فهمید از طوافش خسته‌امچون مدارِ گردشِ من، دورِ مژگانِ تو بود#حمیده_نظری

Profile picture of ‌tahura‌
روزی رسانِ زندگي ما رقيـــه است..چقدر شبیه نوه آقاست 🥹💔#زهرا_کوچولو #ایران #یا_رقیه #یا_لثارات_الخامنه‌ای #باید_برخاست
1 MB

Profile picture of ‌Fh YM‌
«حسرت» [•••سال‌هاست که در غمِ کربلا داغداریم و ذکر انتقام بر لب داریم؛ اما چگونه با خود کنار بیاییم که شاهدِ شهادتِ مظلومانه‌ی امامی دیگر بودیم درد این است که اگر ما گونه‌ای دیگر بودیم، شاید امروز آقای ما در میانِ ما بود… این روایتِ حسرت است برای آنکه لیاقتش را نداشتیم.•••]

Profile picture of ‌آموت 🇾🇪🇮🇷🇵🇸🇱🇧☫‌
🎼 ┃علی خامنه‌ای حالا پرچم همه ملت‌هاست🏴 ️«دنی دویتا» خواننده و فعال رسانه‌ای #آرژانتینی، قطعه موسیقیایی تازه‌ای را با نام «کسی که امپریالیسم را در هم کوبید» برای رهبر شهید انقلاب خواند.️این قطعه به زبان #اسپانیایی اجرا شده و انتشار آن بازتاب گسترده‌ای را در شبکه‌های اجتماعی به دنبال داشته است.
6 MB

Profile picture of ‌علیرضا سلیمانی نژاد‌
گفتند یافت می‌نشود جسته‌ایم ماگفت آنک یافت می‌نشود آنم آرزوست#به_وقت_دلتنگی

Profile picture of ‌علیرضا سلیمانی نژاد‌
زین همرهان سست عناصر دلم گرفتشیر خدا و رستم دستانم آرزوستدی شیخ با چراغ همی‌گشت گرد شهرکز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست#دلنوشته

Profile picture of ‌زهرا محمدی 🇮🇷🇦🇫‌
به روزِ واقعه، تابوتِ ما زِ سرو کنیدکه می‌رَویم به داغِ بلندبالایی#خواجه‌شمس‌الدین‌محمد‌شیرازی

Profile picture of ‌العبد³³³⛓️🔒‌
تا وقتی یه چیز رو داری شاید زیاد توجه نکنی ولی وقتی از دستش میدی میفهمی نبودش تورو به حد مرگ میرسونه💔:(#بابام#دلتنگی

Profile picture of ‌العبد³³³⛓️🔒‌
ولی ولی ولی چقدر دلم میخواست الان بابام بود همه چی رو بهش میگفتم...میدید بزرگ شدم💔:)#دلتنگی#بابام

Profile picture of ‌رسانه انقلاب‌
واکنش غلامزاده، کارشناس روابط بین‌الملل به توییت شاکری: هنوز هم متوجه واقعیت صحنه نشده‌ای
توییت جدید مجید شاکری، مشاور قالیباف: تفاهم خوب بود و شیوه اجرای آن هم تا الان خوب است

🎥سیدعلی خمینی: نمی‌شود که ما در هنگام بزنگاه‌ها دست به دامن مردم بشویم و وقتی که آب‌ها از آسیاب افتاد بگوییم این‌ها تندند، اینها افراطی هستند🔸این ملت بودند که در پای لانچرها، در پای موشک‌ها، در سپاه غیور، در ارتش قوی و در خیابان‌های کشور تمام آرزوهای کج اندیشان را باطل کردند.
7 MB

🎥 سید علی خمینی: هرکس بخواهد مذاکره کند برای اینکه با آمریکا به صلح برسد او خائن است🔹هرکس پیام دوستی به آمریکا بفرستد دهانش خبیث و نجس است.
5 MB

ایران اعلام نکرده. 😎پیش به سوی مذاکرات بیشتر
‏ترامپ با اعلام پایان آتش بس رسما پایان تفاهم نامه پایان جنگ را اعلام کرد.۲۵ خرداد تا ۱۹ تیر۲۵ روز