از ما که به خوبی گذشت🔚 ```»🖤ولی پای کسی بمونید که از غرورش مهم تر باشید,,,💫
از ما که به خوبی گذشت🔚 ```»🖤ولی پای کسی بمونید که از غرورش مهم تر باشید,,,💫
سه اشتباه والدین که باعث اعتیاد فرزندان به گوشی می شود#خودسازی#تربیت_اسلامی#خانواده_حسینی🦋 @heiatmajaziemamhosseiniha2 MB
🔴اللهمَّ اجْعَل قائدنا و سَیدنا السَیّد مجتبی الخامنه ای فی دِرعِکَ الحَصینَةِ الَّتی تَجْعَلُ فیها مَن تُرید🤲#جانم فدای رهبراین مقتدای دلبرآیت الله سیدمجتبی حسینی خامنه ای🥀1 MB
از چشمِ تو افتاد به جانم تبِ بارانپیچید به هر ثانیهام عطرِ بهارانیک عمر اگر فاصله باشد میانِ مانامِ تو مرا میکشَد از مرگِ زمستان
-حادثه کوتاه کربلا یک ترسیم و یک ویژگی زیبایی دارد. همه ثانیه ها و همه ذرات [این] حادثهبرای بشریت ارزشمند است. - ناصرالحسین | #حاجقاسم
ظاهراً امضایِ تقدیرم، به دستانِ تو بوداولین اقرارِ من، «آری» به زندانِ تو بودکعبه هم یک روز فهمید از طوافش خستهامچون مدارِ گردشِ من، دورِ مژگانِ تو بود#حمیده_نظری
@tahura5hروزی رسانِ زندگي ما رقيـــه است..چقدر شبیه نوه آقاست 🥹💔#زهرا_کوچولو #ایران #یا_رقیه #یا_لثارات_الخامنهای #باید_برخاست1 MB
@Amout5h🎼 ┃علی خامنهای حالا پرچم همه ملتهاست🏴 ️«دنی دویتا» خواننده و فعال رسانهای #آرژانتینی، قطعه موسیقیایی تازهای را با نام «کسی که امپریالیسم را در هم کوبید» برای رهبر شهید انقلاب خواند.️این قطعه به زبان #اسپانیایی اجرا شده و انتشار آن بازتاب گستردهای را در شبکههای اجتماعی به دنبال داشته است.6 MB
گفتند یافت مینشود جستهایم ماگفت آنک یافت مینشود آنم آرزوست#به_وقت_دلتنگی
زین همرهان سست عناصر دلم گرفتشیر خدا و رستم دستانم آرزوستدی شیخ با چراغ همیگشت گرد شهرکز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست#دلنوشته
به روزِ واقعه، تابوتِ ما زِ سرو کنیدکه میرَویم به داغِ بلندبالایی#خواجهشمسالدینمحمدشیرازی
واکنش غلامزاده، کارشناس روابط بینالملل به توییت شاکری: هنوز هم متوجه واقعیت صحنه نشدهای
🎥سیدعلی خمینی: نمیشود که ما در هنگام بزنگاهها دست به دامن مردم بشویم و وقتی که آبها از آسیاب افتاد بگوییم اینها تندند، اینها افراطی هستند🔸این ملت بودند که در پای لانچرها، در پای موشکها، در سپاه غیور، در ارتش قوی و در خیابانهای کشور تمام آرزوهای کج اندیشان را باطل کردند.7 MB
🎥 سید علی خمینی: هرکس بخواهد مذاکره کند برای اینکه با آمریکا به صلح برسد او خائن است🔹هرکس پیام دوستی به آمریکا بفرستد دهانش خبیث و نجس است.5 MB
ایران اعلام نکرده. 😎پیش به سوی مذاکرات بیشتر