Profile picture of ‌مدرسه‌ آرامش‌
🌿 چهل گام تا آرامش🌱 گام بیست و پنجم: عذرخواهی عذرخواهی از خود 🧠آیا اصلاً «عذرخواهی از خود» معنا دارد؟📚 در روانشناسی، عذرخواهی از خود یعنی فرد، مسئولیت خطای ...ادامه مطلب را در کانال ایتا ببینید.#عذرخواهی_از_خودShow more
eitaa.com

ایتا - 🌿 مدرسه‌ آرامش

پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa

Profile picture of ‌NeoNexus | توسعه‌دهندگان پایتون‌
سلام ویراستی! 👋ما تیم NeoNexus هستیم؛ دو نوجوان که تصمیم گرفتیم به جای فقط «مصرف‌کننده» تکنولوژی بودن، شروع به «ساختن» کنیم.هدف ما ساده اما بزرگه: تسلط بر Python و فریم‌ورک FastAPI برای ساخت ابزارهای وب واقعی، سریع و مدرن.

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
♨️عقد آریایی⁉️🔹️ آریایی ها اگه مطالعه میکردن میفهمیدن این کارایی که میکنن هیچ سندیتی نداره وهیچ ربطی به هخامنش وکوروش وایران باستان نداره وهمش من درآری هست
2 MB

Profile picture of ‌میم صاد‌
این دوستمون ‎@MAHDINAR باعث شد من این کتابو که نزدیک دو سال هست قصد خوندنش رو دارم اما نمیتونم الان تا صفحه ۹۹برم#ازهمدیگه_یادبگیریم

Profile picture of ‌سید محمد حسینی نژاد‌
ثبت نام اینترنتی وام بازنشستگان نیروهای مسلح

♨️حاج آقا راجی:مملکت روفسادبرداشته،سرنوشت خاوری چی شد⁉️
3 MB

Profile picture of ‌جهاد تبیین | فریضه ➕‌
رهبری از جنس مردم✍🏻این تصویر رو نشون خیلی ها بدید باور نمی کنن که رهبر جمهوری اسلامی ایران اینجا تدریس می کردندهمین قدر ساده زیست و از خود مردم#التزام_عملی #مرگ_بر_آمریکا

🔴 آیت‌الله جوادی آملی: آثار انزجارقلبی از گناه را باید در چهره و رفتارتان نشان بدهید؛▪️ این واجب عینی است. ▪️تذکر لسانی هم که واجب است.مردم نمی‌خواهید دعاهایتان مستجاب شود
5 MB

Profile picture of ‌علی فرمانی‌
رهایی جنسی: پروژه ای برای بردگی انسان اخیراً کتاب Libido Dominandi اثر E. Michael Jones را مطالعه کردم. کتابی که نگاه متفاوت و البته بسیار تأمل‌برانگیزی به مفهوم رهایی جنسی و نسبت آن با اخلاق، قدرت و کنترل نظامی و پنهان اجتماعی دارد. پیشنهاد می‌کنم اگر فرصت دارید، یک‌بار این کتاب را با دقت مطالعه …Show more

Profile picture of ‌علی فرمانی‌
امام علی علیه السلام در وصف یاران مهدی علیه السلام می‌فرماید: او از یارانش بیعت می‌گیرد که طلا و نقره ای نیندوزند، گندم و جویی ذخیره نکنند، لباس خشن بپوشند و...منتخب الأثر، ص۴۶۹: «إنَّه یأخذ البیعة عن أصحابه أنْ لایکنزوا ذهباً و لا فضّة و بُرّاً و لا شعیراً و یلبسون الخشِن من الثیاب».#اللهم_عجل_…Show more

🔴بُرشی از سلسله مباحث تفسیریِحضرت‌ آیت‌الله‌ سید مجتبی‌ حسینی‌ خامنه‌ای🌹قسمت هفتم موضوع: غم شدیــــد اهل جهنمرنج دنیا پایان دارد اما رنج جهنم ابدی است#پای‌درس‌ولی‌فقیه
4 MB

Profile picture of ‌مژده‌
🔸️ازدواج وقتی باعث رشد میشه که دیگری رو کنترل نکنی#ازدواج_بدون_شکست
2 MB

Profile picture of ‌علی گل محمدی‌
دروازه‌های #ایران با ۷ کشور همسایه خاکی#مرز
1 MB

🔴#سوال: چه زمانی امربه‌معروف‌ کردن حرام میشود⁉️#پاسخ را ببینید#مصباح_الهدی (امربه‌معروف ونهی‌ازمنکر)#دکترعلی‌تقوی
13 MB

Profile picture of ‌eli‌
اینکه باهم زندگی کنیم ولی هیچگاهبه هم زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییمکلک نزنیم وسواستفاده نکنیم و همدیگر را از خود نرنجانیماین شاهکار زندگی است...#شبتون _بخیر