بگذار تا بگرییم، چون ابر در بهارانکز سنگ ناله خیزد، روزِ وداعِ یارانچندین که برشمردم از ماجرایِعشقتاندوهِ دل نگفتم، الا یک از هزاران...😭#تشییع_امام_شهید#بدرقه_قائد_شهید_امت#بدرقه_تابهشت#باید_برخاست …Show more
679 KB
@Nasle_X4 July 2026بگذار تا بگرییم، چون ابر در بهارانکز سنگ ناله خیزد، روزِ وداعِ یارانچندین که برشمردم از ماجرایِعشقتاندوهِ دل نگفتم، الا یک از هزاران...😭#تشییع_امام_شهید#بدرقه_قائد_شهید_امت#بدرقه_تابهشت#باید_برخاست …Show more679 KB
@Amout4 July 2026🎼 ┃نماهنگ «عشق دلافروز» با صدای پرواز همایو شعری از قائد شهید امت10 MB
@Amout4 July 2026🏴 ┃واکنش جالب رهبر شهید انقلاب به ایستادن مردم در زیر باران در هنگام سخنرانی ایشان❤️3 MB
@mahdi_news4 July 2026🔹راز گلیمهای آبی بیت هبری از زبان عباس موزون._ چقدر عقبیم و چقدر نشناختیم آقارو😪این مرد ناجی ایران بود . . . 🖤🕊️🔹ویراست قبلی مرتبط حتما ببینید . . . 🙏@mahdi_news2 MB
@alishahsanaie4 July 2026خدایا رحم کن!خواب دیدمکه مملکت بودو خامنه ای نبود...#شهید_سید_علی_خامنه_ای#مرگ_بر_آمریکا#مراسم_وداع#رهبر_شهید …Show more400 KB
@T_hossein844 July 2026ساعاتی تا بدرقه آقای شهید ایران#وداع#باید_برخاست #یالثارات_الحسین_ع1 MB
@Arashmida4 July 2026🏴چقدر قشنگ ساخته این کلیپ رو آقای حبیب خزائی حتما ببینید 🎥 سلام من نـــوه آقام...🖤😭اسمم زهرا محمدی گلپایگانیشنیدم میخواین بیاین تشییع من و اقاجونم؟7 MB
@Arashmida4 July 2026❌بزودی کاخ سفیدوخراب میکنیم وتوش حسینیه میسازیم🤭🏴عشق تمام آزادگان جهان …😭846 KB
@Arashmida4 July 2026🏴🔴شهید تنگسیری: خفه شید! در خلیج فارس آب بینالمللی نداریم، بروید قوانین دریا را بخوانید👌😭1 MB
@Iransoltan4 July 2026ادعای جنجالی غضنفری:پروژه کنار زدن رهبری آغاز شده؛ با پولپاشی به مداحان مردم را از خیابانها دور میکنندغضنفری، نماینده مجلس، با ادعای وجود «یک شبهکودتای سیاسی علیه رهبری» مدعی شد برخی جریانها با پولپاشی به مداحان و سخنرانان و تلاش برای کمرنگ کردن مراسم خیابانی، در پی تغییر معادلات سیاسی کشور2 MB
@deldadeh_36723 July 2026چرا بازم باور نمی کنم رفتنت را؟می شود همه این ها یک خواب بَد باشد؟#یاقاعدنا_الشهیدالسیدعلی_خامنه_ای1 MB
@RazaviZabol3 July 2026📺 #ببینید💫 برگزاری کارگاه نقاشی، کاردستی و قصه گویی، همراه با پاتوق کتاب و پخش انیمیشن به همت کانونهای تخصصی کتاب و کتابخوانی و محصولات فرهنگی.همچنین در این برنامه، کانون کتاب و کتابخوانی، ۱۰ جلد کتاب و کانون تخصصی محصولات فرهنگی ۴ عدد گلِسَر به شرکت کنندگان اهدا کردند.4 MB