Profile picture of ‌نورا🇮🇷‌
@Noraii_d4 July 2026
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم؛ می‌رود...🥀💔#باید_برخاست #دیدار_آخر #بدرقه_آقای_شهید_ایران
1 MB

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
@Arashmida4 July 2026
🔴🏴 شهید تشنه لب، امام روزه دار من#رهبرشهید😭😭#قتیل المذاکرات#سیدالشهدای ایران
16 MB

@Arashmida4 July 2026
🔴🏴موکبی که تمام خادمانش شهید شدند!تک‌تک خادمانی که در این قاب‌ها با لبخند و تکاپو در ضاحیه‌ی جنوبی در حال خدمتند، حالا به قافله‌ی شهدا پیوسته‌اند. چهره‌های پرنشاطی که در این کلیپ مشغول خادمی در موکب هستند، حالا همگی به قاب‌عکس‌هایی از جنس افتخار و شهادت تبدیل شده‌اند😭😭
4 MB

Profile picture of ‌امیر کلام‌
@Ameerekalam4 July 2026
📜اميرالمؤمنين (علیه‌السلام) فرمودند:عاقبت بی‌نمازیگرفتاری دوزخ است.📚بحار الانوار، ج۸۲، ص۲۲#امیرالمومنین
292 KB

Profile picture of ‌اَللهُمَّ‌عَجّل‌لِوَلیکَ‌الفَرَج‌
@Ghahremani_12144 July 2026
🏴 احترام نظامی مصلی تهران به قائد شهید امت مراسم وداع با پیکر مطهر رهبر شهید در مصلای تهران با ادای احترام نظامی و حضور پرشور مردم شهیدپرور ایران عزیز ...#رهبر_شهید #رهبر_شهیدم
9 MB

Profile picture of ‌Ali reza Zeinaly‌
@Janfadaye_eslam4 July 2026
صحبت های جدید و بسیار مهم غضنفری نماینده تهران نشر حداکثری...#کودتا#رهبر #مجلس
11 MB

Profile picture of ‌🚩 یاس‌
@YasamanEtm4 July 2026
📽 #تبیین | امام سکوت می‌کند تا ببیند تو چه می‌کنی!🔹امام به امت پاسخگو نیست؛ امت است که در برابر امامش مسئول است. امام گاهی سکوت می‌کند، برای اینکه ببیند خواص چه می‌گویند، تکالیف انجام می‌شود یا نه، بستر برای پافشاری بر اصول فراهم است یا نه.🔹اما جالب اینجاست که بعضی‌ها برعکس عمل می‌کنند؛
3 MB

Profile picture of ‌امیر کلام‌
@Ameerekalam4 July 2026
هزار عباس اگر می‌داشت، تقدیم علی می‌کردنخوان ام‌البنین او را که ام العارفین بوده#شنبه_های_أم_البنینی
802 KB

Profile picture of ‌𝐒𝐚𝐣𝐣𝐚𝐝 𝐓𝐚𝐡𝐦𝐚𝐬𝐞𝐛𝐢‌
🚨 «باید برخاست» این بار به زبان انگلیسی؛ از هیئت‌های آمریکا تا اجتماع عاشقان حسین(ع) در کشورهای مختلف🏴 #باید_برخاست #خون‌خواهی‌امام‌شهید#ویراستی #ایران #رهبر_شهید
41 MB

Profile picture of ‌حامد ماکوئی‌
@Hamedmakuei4 July 2026
صلی الله علیک یا ابا عبد الله 🏴
926 KB

Profile picture of ‌حسین سهامی‌
@HosseinSahami4 July 2026
قهرمان پنجشیری چهره‌ها، امروز در مصلای تهران است...احمد مسعود فرزند احمدشاه مسعود: فکر می‌کنم زیباتر از این توصیف برای رهبر شهید پیدا نمی‌کنم؛ این‌که بهشتی زندگی کردند و بهشتی شدند.#افغانستان #ایران #امام_شهید #انتقام #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل
2 MB
eitaa.com

Profile picture of ‌کاوه تجویدی‌
@kavehtajvidi4 July 2026
آمدم برای اولین بار؛ چه دیر آمدم. آنقدر دیر آمدم که برای وداع با تو رسیدم. حلالم کن! حلالم کن به خاطر پیش‌داوری‌ها و قضاوت‌ها. خدای تو زنده‌ است.به امید دیدار آقای شهید#رهبر_شهید #ایران #شهادت #جنگ_رمضانhttps://youtube.com/@kavehtajvidi
9 MB

در دو گروهی که با هم رو به رو شدند، نشانه برای شما بود: یک گروه، در راه خدا نبرد می‌کرد؛ و جمع دیگری که کافر بود، در حالی که آنها را با چشم خود، دو برابر آنچه بودند، می‌دیدند. و خداوند، هر کس را بخواهد با یاری خود، تأیید می‌کند. در این، عبرتی است برای بینایان!آیه ١٣ سوره آل عمران
7 MB
eitaa.com

بدانید قطعا یکروز بین ما و محبوب ما جدایی خواهد افتاد...#رهبر_شهیدم
695 KB
eitaa.com

شعار «مرگ بر آمریکا» مردم ایران عزیز در مراسم وداع با «آقای شهید ایران» در مصلی امام خمینی(ره) تهران. #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل #انتقام #رهبر_شهید #ایران
2 MB
eitaa.com

Profile picture of ‌عبدالحسین‌
@T_hossein844 July 2026
لحظه‌ای که پیکرها معلوم شدن... «گلی گُم کرده ام می‌جویم او رابه هر گل می‌رسم می‌بویم او را» خیلیا ممکنه این لحظه رو از دست داده باشند از جمله خودم چون حاج مهدی رسولی داشت روضه می‌خوند و همه در حال شیون و زاری بودیم #وداعShow more
4 MB

Profile picture of ‌آیات علوی🏴‌
@AyatAlavi4 July 2026
مزد جهاد برای شیعه، شهادت نیست.لبخند مولایش امیرالمومنین (علیه‌السلام) است.#اباعبدالله#امیرالمومنین#شهید
3 MB

@Arashmida4 July 2026
🏴در انتهای زیارت عاشورا در سجده می‌خوانیم: الّذینَ بَذَلوا #مُهَجَهُم دونَ الحسین علیه‌السلام، این مُهَجَهُم يعني ...؟🖤اَللّهم صَل علی مُحمِّد وآل مُحمَّد و عَجِّل فَرجهُم ♨️عاشوراها از لج ، پارتی و مهمونی برگزار می‌کردم...یکی بهم گفت کربلا نمی‌خوای؟!؟دِلِتون گرفت ، ما رو هم دعا کنید ...
2 MB