Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
@Arashmida11 July 2026
زهرا کوچولو هم طواف داده شد 💔#شهیده زهراگلپایگانی نوه رهبرشهید#رقیه ایران😭😭
11 MB

Profile picture of ‌حامد ماکوئی‌
@Hamedmakuei11 July 2026
درد بی‌درمان سیاسی! شما صدای حضرت آیه الله جوادی آملی را می‌شنوید.
793 KB

Profile picture of ‌tahura‌
@tahura11 July 2026
روزی رسانِ زندگي ما رقيـــه است..چقدر شبیه نوه آقاست 🥹💔#زهرا_کوچولو #ایران #یا_رقیه #یا_لثارات_الخامنه‌ای #باید_برخاست
1 MB

Profile picture of ‌آموت 🇾🇪🇮🇷🇵🇸🇱🇧☫‌
@Amout11 July 2026
🏴 ┃تشییع نمادین رهبر شهید در کارگیل هند 🖤
3 MB

Profile picture of ‌ܦ̇ܝ‌ܝ̇‌یـܔ𓄂💛ܦ̇ߊ‌طِܩیـــوܔ💛‌
@FarzinFatemiyoun11 July 2026
خانم عکاسی ایرانی در میان انبوه جمعیت تشییع‌کنندگان مرد عراقی قرار می‌گیرد.برادران غیور عراقی حشد الشعبی برایش یک حلقه انسانی می‌سازند.من فدای اون شرافت وغیرت همتون افتخارن عراقی ها افتخارخانمه اول ترسید بعد دید میون یه دسته شیرنر داداش قرار داره ارومشد🇮🇷🇮🇶#غیرت_عراقی_ها#حشد_الشعبی
3 MB

Profile picture of ‌ܦ̇ܝ‌ܝ̇‌یـܔ𓄂💛ܦ̇ߊ‌طِܩیـــوܔ💛‌
@FarzinFatemiyoun11 July 2026
هرکس بخواهد مذاکره کند برای اینکه با آمریکا به صلح برسد او خائن است!! سید علی خمینی: تا وقتی که رهبری معظم انقلاب حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای در مورد پایان تجمعات چیزی نگویند، تجمعات خیابانی ادامه خواهد داشت.افرین سید ملاک ما هم همینه هرمخالف نظر رهبری باشه منافق حروم ل، قمه هست#مذاکره#خائن
5 MB

Profile picture of ‌عبدالحسین‌
@T_hossein8410 July 2026
دفن کوه در خاک؟
326 KB

@Arashmida10 July 2026
🔴🏴خون شهدا ،پشتوانه انتقام اقدام زیبا در تجمع تهرانسر✍️ محفل تهرانسر
3 MB

Profile picture of ‌Shabnam Ahmadi‌
@M_ahmadi_sh_31310 July 2026
عزیز دلم..چجوری تن زخمیتو تو خاک سرد گذاشتن؟😭😭چجوری باور کنم اون مزار توعه؟..نمیتونم تا عمق قضیه فکر کنم...دارم دیوونه میشم..😭من همیشه تورو ایستاده دیدم آقا...!😭چجوری تحمل کنم مزارتو؟..🥀.آروم بخواب پدر عزیزم..خسته نباشی جانِ ایران..خدا قوت..💔💔🌊Show more
8 MB
1 MB

Profile picture of ‌امیرحسین غلامی‌
و اگرمرا تنها یک افتخار باشد....🇮🇷🤍#وطنم_پاره_تنم_ایران💚🤍❤️✌️#ایران #ایرانم #من_ایران_را_دوست_دارم❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
959 KB

Profile picture of ‌Shabnam Ahmadi‌
@M_ahmadi_sh_31310 July 2026
پیرمردی که آلزایمر داره و میخواد بره دیدن آقا..و مردم مجبورن بهش دروغ بگن...💔🥀🌊🌌#رهبر_شهید #رهبر_شهیدم #پدر_امت
8 MB

@Arashmida10 July 2026
🔴🏴زیارت قبول آقا جانزیارتی به وسعت شصت سال دلتنگی😭😭😭#السلام علی الحسین(ع)وعلی علی بن الحسین(ع) وعلی اولاد الحسین(ع) وعلی اصحاب الحسین(ع)
8 MB

Profile picture of ‌باران بهاری‌
@K_Kalantari10 July 2026
آقاجان بیت جدید مبارک🕊🖤تو رفتی ،به خدا سپردیمت به خاک نه ، به امام رضا سپردیمت 🥀
935 KB

Profile picture of ‌عبدالحسین‌
@T_hossein8410 July 2026
639 KB

Profile picture of ‌محمدحسین خرّمی‌
و تا دنیا؛ دنیایی می‌کند ولاه قسم ما سوختیم ...💔
1 MB

Profile picture of ‌دو  خط شعر 🏴‌
@DoKhatSher10 July 2026
تکیه‌هایش به من آموخت به او تکیه کنمبهترین پشت و پناه است اباعبدالله#عزیزم_حسین
907 KB

Profile picture of ‌امیر کلام‌
@Ameerekalam10 July 2026
📜امیرالمؤمنین(علیه‌السلام) فرمودند:من پشت‌وپناه هر ناتوانی‌ام...📚بحار الأنوار، ج۲۶#امیرالمومنین
330 KB

@Arashmida10 July 2026
🎙️🏴🖤💔 دلتنگیم😭غرق در غمیم. هنوز باورمان نمی شود، اما افسرده نیستیم... این غم مقدس عامل حرکت ماست و این ماموریت با امام انقلاب تا #ظهور ادامه دارد...آقای مقتدرمظلوم خداحافظ/ بغض توسینه خداحافظ / خسته ازطعنه خداحافظ/آقای مظلوم تنهاخداحافظ😭😭😭
6 MB
1 MB

Profile picture of ‌محدثه راوند‌
@Ravandi10 July 2026
فیلم اختصاصی از مزار مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی و شهدای خانواده ایشان در رواق دارالذکر حرم امام رضا علیه‌السلام. ۱۴۰۵/۴/۱۹🏴 #باید_برخاست
3 MB

Profile picture of ‌علی شریعت زاده‌
@Alborzcamp10 July 2026
⭕️ تشرف زائران عزادار به #رواق_دارالذکر برای زیارت مزار #رهبر_شهید انقلاب#رهبر_شهیدم 🇮🇷 رسانه و جهاد تبیین کوبنده تر از موشک است لطفا لینک قرارگاه سایبری حاج قاسم را منتشر بفرمایید 👇👇👇👇👇https://eitaa.com/hajghasemsite
eitaa.com

ایتا - قرارگاه سایبری حاج قاسم

پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa

3 MB