6 MB
@Arashmida11 July 2026🔴♨️تشکر امامشهید از ملتبزرگ عراق«از صمیم قلب از شما متشکریم»💔💔😭😭#نشکرکم من اعماق قلوبنا یاشعب العراق4 MB
@Ameerekalam11 July 2026✨پدرم گفت: اگر خادم این خانه شویهمهی زندگی و آخرتت تضمین است...#عزیزم_حسین#محرم1 MB
@Arashmida11 July 2026🔴جکسون هینکل فعال رسانه ای آمریکایی با فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت صحبت کردنولی باورم نمیشه...6 MB
@Nobody199911 July 2026این #انتقام، خواست #ملت ما است و به طور حتمی باید صورت بگیرد. این جنایتکاران که فهرستی از صدر تا ذیلشان موجود است، آرزوی مرگی آرام و در بستر را با خود به گور خواهند برد....امام خامنهای ۱۸/تیر/۱۴۰۵#امام_شهید #خونخواهی #یالثارات_الحسین767 KB
@DoKhatSher11 July 2026قطرهٔ اشکی سبب شد کور بینا بازگشتبا عصا آمد به سوی روضه، با پا بازگشت#عزیزم_حسین876 KB
@Sajjad_Tahmasebi11 July 2026وقتی ایران پاسخی بازدارنده نمیدهد! #ایران #انتقام #یا_لثارات_الخامنهای #ترامپ3 MB
@Arashmida11 July 2026❌🏴پیرزنی که خیابان را به شوق رهبر شهید به هم ریخت😭😭قربان دلت مادرآخی الهی چه غصه ای میخوردنتونست بره نزدیک...18 MB
@Arashmida11 July 2026♨️ به گمانم در عالم معنا اتفاقاتی درحال رخ دادن❗گمان میکنم سیدعلی خامنهای حسابی دست به کار شده و حالا خودش همه چیز را اداره میکند😭😭#رهبرشهیدم5 MB
@Arashmida11 July 2026❌🏴تشییع نمادین رهبر شهید در کارگیل هند#امت مبعوث#رهبرشهیدقائدامت6 MB
@Arashmida11 July 2026🔴🏴روایت دردناک، از جزئیات نگهداری غریبانه پیکر رهبر شهید....💔2 MB
@Arashmida11 July 2026❌صحبتهای زیبای مردی اهل ترکیه که برای تشییع رهبر شهید به ایران آمده بود (سید علی خامنهای فقط برای ایران شهیدنشد❗برای جبههی حق شهید شد)👌#امت مبعوث5 MB
@Arashmida11 July 2026🔴▪️ آرزوی۳ ماه پیش ازشهادت رهبر شهیدانقلاب اسلامی اکنون برآورده شد🎤 حجتالاسلام والمسلمین محمدی گلپایگانی،: افتتاح صحن مطهرحضرت زهرا(س)درنجف،دعوت کرده بودندرفتم؛برگشتم گفتم:آقاآنجاازامام حسین (ع)تقاضا،التماس،توفیق زیارت نصیبتان بشود🖤آقا فرمود:ان شاء- الله خدادعای تو را مستجاب کند #بایدبرخاست1 MB
@Arashmida11 July 2026❌🔫تفنگدار سابق آمریکایی در تشییع رهبر انقلاب: ما تو غرب خواب این و نمیبینیم ایطوری برای کسی گریه کنیم❗11 MB