آی غیرتیها!نگران کشته شد حسین...آه از شام و اسارت...«تَذُبُّ عَنْ نِسْوَتِک َ وَ أَوْلادِک»زیارت ناحیه مقدسه#محرم #با_کاروان_حسین
5 MB
آی غیرتیها!نگران کشته شد حسین...آه از شام و اسارت...«تَذُبُّ عَنْ نِسْوَتِک َ وَ أَوْلادِک»زیارت ناحیه مقدسه#محرم #با_کاروان_حسین5 MB
تو با لالایی خوابت بردمنم با موج خمپاره...#شهید #باید_برخاست #رهبر_شهید #نوه_رهبر_شهید969 KB
#بازنشر 📌تصمیم گیری شورای نگهبان در رد صلاحیتهمزمان با سالروز تاسیس شورای موسوم به نگهبان در گفتگو با بیوک خانزاده عضو ارشد انجمن پادشاهی خواهان به بررسی عملکرد این شورا میپردازیم.🔺اینجا همهی خبرها راست است:4 MB
🎥 اگر من و شما بتوانیم #معیّت_الهی رو حفظ کنیم، بدانید آمریکا که هیچ، اگر دهبرابر قدرت آمریکا هم کسانی در دنیا نیرو داشته باشند، این نیرویی که #خدا با اوست بر آنها غلبه خواهد کردسید وعدههای صادق #امام_شهید خامنهای #خونخواهی_امام_شهید #رهبر_شهید#دلتنگی#انتقام#مرگ_برامریکا#مرگ_براسراییل1 MB
جانم فدایت، تو چنان شرافتی داری،که نظیر ندارد.«بِنَفْسِی أَنْتَ مِنْ نَصِیفِ شَرَفٍ لَا یُسَاوَی»دعای ندبه #اَللّهُمَّ_عَجِّل_لِوَلیِّکَ_الفَرَج1 MB
به نیابت از حضرت رقیه و عرض ارادت و دعا برای سلامتی و تعجیل در فرج مولایمان صاحب الزمان، به زیارت مضجع نورانی امیرالمؤمنین علیهالسلام مشرف خواهیم شد.اگر مایلید در این زیارت، کنار ضریح مطهر، یاد شما و عزیزانتان باشیم، نام خود را ثبت کنید تا در جوار بارگاه نورانی حضرت، دعاگویتان باشیم.#زیارت_نیابت…Show more2 MB
کوه کلنگ میشنوی، سایت هستهای میبینی!افتخار میکنم به کوه و کلنگ ایرانی🇮🇷✊#ایران #انتقام #امام_شهید #مذاکره #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل #یا_لثارات_الخامنهای #رهبر_شهید #یالثارات_الحسین #باید_برخاست #خونخواهی #جنوب #جنگ4 MB
امام باقر علیهالسلام فرمود:«زیارت حسین علیهالسلام بر شیعیان ما واجب است.»کامل الزیارات، ص۳۴۳#یااباعبدالله3 MB
❌🏴قسم به خون تو قتل ترامپ گردن ماست🔹این سیل خروشان عزم و اراده امت خامنهای شهید بود که از مصلای تهران آغاز شد و خون تازهای شد در رگهای سرزمین مقاومت؛ از قم و کربلا و نجف و مشهد.🔹این پرچمهای سرخ انتقام در دست دهها میلیون آزادیخواه جهان قطرهای بود از دریای برکات خون خامنهای شهید#خونخواهی15 MB
روحیه قوی یک شهروند اهوازی و درخواستی که خطاب به فرماندهان هوافضای سپاه مطرح کرد#پایگاه_تحلیلی_یقین5 MB
پلکی زدیم و محرم تمام شد ،برسان اربعین این گدا را کربلا....حلالم کن حسین(ع) جان#صلی_الله_علیک_یااباعبدالله886 KB
❌به یادحضرت زینب کبری(س)🏴به یادحضرت رقیه (س)🇮🇷#شهدا کودکان میناب#شهیدزهراگلپایگانی رقیه سیدالشهدای ایران3 MB
🏴فی امان الله💔🥺😭😭غم یتیمی،بی کسی بی پدری دربه دری آورگی حالامن حتی باجهان وخودمم قهرم💔🖤1008 KB
مرد شامی در جنگ صفین قرآن میخواند: «از چه چیز میپرسند؟ از خبر بزرگ...» امیرالمؤمنین علیهالسلام فرمود: «به خدا قسم، آن خبر بزرگ منم! بر سر ولایت من اختلاف کردید و هلاک شدید.» مناقب ابنشهرآشوب، ج۳، ص۸۰ #امیرالمومنین4 MB
🏴خداحافظ عزیز دل زهرا💚😭#رهبرشهیدم رفتی ومنوتنهاگزاشتی من موندم وعکسهاوخنده های قشنگی که داشتی😭😭😭2 MB