Profile picture of ‌محمدرضا قربان زاده | خبرنگار‌
گفتم: چرا زیر چایی موکبتون خاموشه؟گفت: چون شهرداری چوب‌هامون رو برده!گفتم: لابد توی پیاده‌رو بوده یا نمی‌دونستن مال شماست!گفت: توی پیاده‌رو که نبود ولی می‌دونستن برای ماست.اعضای شورا و آقای شهردار! این سنگ‌اندازی‌ها و این اذیت‌کردن میدان‌داران و عزاداران امام شهید چندان طبیعی به نظر نمیرسه!

Profile picture of ‌رسانه اربعین‌
📌تردد زائران از مرز شلمچه روان و بدون مشکل در حال انجام است🔹فرماندار ویژه خرمشهر: هم‌اکنون تردد زائران از این مرز به‌صورت روان و بدون هیچ‌گونه مشکل در حال انجام است.🔹تمامی تمهیدات لازم برای تسهیل تردد زائران اندیشیده شده و روند خروج از کشور به‌صورت آسان، روان و منظم در حال انجام است.

Profile picture of User
اربعین امسال چه کنیم؟

Profile picture of ‌فاطیم‌
بابا از قول من بگو به عمو بعد مردنم ‏باید برای غسل من آبی بیاوری...‏⁧ #یارقیه

Profile picture of ‌دو  خط شعر 🏴‌
‏خوشا شیعه برای خود چه اعلی حضرتی دارد...دعاگوتون هستم.#نجف

📌با آغاز فروش بلیت قطارهای مرداد سامانه از دسترس خارج شد🔹طبق اعلام شرکت راه‌آهن پیش‌فروش بلیت در تمام مسیرهای ریلی از ساعت ۸:۳۰ امروز آغاز شده که در حال حاضر سامانه فروش بلیت از دسترس خارج شده است.🆔 ‎@resaneharbaen

📌آغاز پیش فروش بلیت قطار‌های مسافری اربعین🔹 پیش فروش بلیت قطار‌های مسافری سفر‌های اربعین برای بازه زمانی ۱ تا ۱۶ مرداد از امروز ۲۹ تیر آغاز شد.ادامه خبر در ایتا 👇👇👇https://eitaa.com/resaneharbaen
eitaa.com

ایتا - رسانه اربعین

پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa

Profile picture of ‌آستان مقدس علوی‌
السَّلامُ عَلَيْكَ يَا مَنْ خَصَّهُ النَّبِيُّ بِجَزِيلِ الْحِباءِسلام بر تو که محبت پیامبر، نشانهٔ شایستگی‌های تو بود؛ اگر خدا تو را پسندید، رسولش هم دل به تو سپرد.مفاتیح‌الجنان

Profile picture of ‌فاطیم‌
دخترکان ⁧ #شام‏بازی ندادند‏رقیه را...💔#رقیه

Profile picture of ‌امیرحسین | خادم العباس‌
کجا از مرگ می هراسد ،آن کس که به جاودانگی روح در جوار رحمت حق آگاه است؟!#حاج‌قاسم | #شهیدجمهور | #ابومهدی

Profile picture of ‌حسین رحمتی⁶⁸‌
امشب توی تجمع دو تا دختره اینو دادن بهم!چی توی ذهنشون خطور کرده بود؟دنبال خانم کم حجاب میگشتم که بدم بهش ولی متأسفانه کسی رو پیدا نکردم!یه نفر رو میشناسم که دیدمش و در کمال تعجب چادری شده بود.نصیب شدن این رزق رو خدمتش تبریک عرض میکنم، عاقبتش ختم به خیر انشاء‌الله!

Profile picture of ‌زهره دیوانی 🎒‌
پدر! از حال رفتن‌های من از زخم‌هایم نیستچنان از دیدنت مستم، شدم از ذوق مدهوشت#آرش_براری#روزنگار،۵ صفر، شهادت حضرت رقیه(س)، خانم سه ساله❤️‍🔥

سه ساله سیدالشهدا، با دیدن سر بریده پدر فرمود:«بعد از تو، امیدم به که باشد؟ چه کسی مراقب دختر یتیم توست و او را بزرگ می‌کند؟»سحاب رحمت، ص۷۴۴#یارقیه

📌امکان پذیرش بیش از ۱۰۰ هزار وسیله نقلیه در پارکینگ‌های شلمچه و چذابهمعاون هماهنگ‌کننده فرماندهی انتظامی خوزستان:🔹 پارکینگ‌های پیش‌بینی شده در هر دو مرز شلمچه و چذابه، ظرفیت پذیرش بیش از ۱۰۰ هزار وسیله نقلیه را دارند.🆔 ‎@resaneharbaen

Profile picture of ‌ملیکا‌
😭😭#حضرت_رقیه(س)💔#اللهم_عجل_لولیک_الفرج🤲#آجرک_الله_یاصاحب_الزمان 🏴خورشید! بیا که آسمان تاریک است بی نور حضور تو،جهان تاریک است مانند خرابه‌ی همان شب،مهدی!امشب حرم رقیه‌جان تاریک استدل غیر تو دلدار ندارد مهدی در غصه و غم یار ندارد مهدی …Show more

Profile picture of ‌حاܥܼܢ ܭܝ‌ࡅ࡙ܩܢ🏴‌
🖤 الهی...به اشک‌های حضرت رقیه (سلام‌الله‌علیها)،به غربت خرابهٔ شام،و به دل شکستهٔ اهل‌بیت علیهم‌السلام...هر دستی را که امشب به درگاهت بلند می‌شود،به کرمت ناامید بازنگردان🤲🏻الهی، به رقیه (سلام‌الله‌علیها)…Show more

حتی هوش مصنوعی که هیچ‌گونه احساسات و درکی ندارد؛تنها و بی‌کس ماندن یک دختربچه میان ویرانه‌ها را غمگین‌ترین صحنه دنیا می‌داند...!🖤

دردانه‌ات کنج خرابه نیمه‌جان استترتیب دندان‌های من یک در میان است#یارقیه

شب بود و سکوتِ خرابه،پر از آهگم بود میانِ گریه، نگاهی به نگاهبوسید سرِ بریدهٔ بابا و بریدآیینهٔ صبرِ آسمان،یک‌باره ز راه#یارقیه‌خاتون