🔴رهبر شهید🏴جون ما با داغ تو به لب رسید ...😭😭▪️تصاویری از حضور پرشکوه مردم در بدرقه تاریخی رهبر شهید ایران #کلیپ #باید_برخاست
29 MB
@Arashmida16h🔴رهبر شهید🏴جون ما با داغ تو به لب رسید ...😭😭▪️تصاویری از حضور پرشکوه مردم در بدرقه تاریخی رهبر شهید ایران #کلیپ #باید_برخاست29 MB
نیرو ویژه نوهد حرفه ایی ترین نیرو تکاوری در جهان واسیا#نیرو_ویژه_نوهد#کلاه_سبزها#ارتش_مقتدر_ایران_زمین#نیروهای_ویژه_ایران23 MB
@Zendegikon16hما را بسوخت روضهی شام بلا ولیباید برای هفت صَفَر خون بپا کنیم#امام_حسن علیه السلام#شجاع_جمل😢#کوچه_بنی_هاشم😭#تیرباران#یا_مُعِزُّ_المومنین19 MB
@Arashmida17h🔴فرمانروای سرزمینم یا رقیهاسم قشنگ و دلنشینم یا رقیهمیگم رقیه و میگه سقا🏴بگو بعدش سلاماللهعلیهاملیکه بهشت و خاک و دریابا یه نگاش روزی میده به دنیا#شور📺#حسین_طاهری🎙#شهادت_حضرت_رقیه(سلام الله علیها)💔24 MB
@Arashmida17hتوسل به حضرت رقیه سلاماللهعلیهاحجت الاسلام👇#مومنی🎙#سخنرانی🔊#شهادت_حضرت_رقیه(س)💔3 MB
@DoKhatSher17hپارههای جگرت روی زمین است ولیداغِ آن کوچهٔ باریک تو را پیرت کرد#امام_حسن415 KB
چیشد که ندیده اینگونه عاشق ومریدومطیع امام سیدمجتبی شدیم!؟ جز الطافت خداست!؟ مهرنائب امام زمان اینگونه نه فقط ایران بلکه بر دل آزادگان جهان بیفته!؟ از محافظین،سپاه وهمه میخواهیم مراقب جان امت باشندازایشون محافظت بشهکه طاقت مصیبت نداریم😭#ندیده_فدائیتم_امام_جان#حضرت_ایت_الله_سید_مجتبی9 MB
پاسخ به یک شبههآیا امام حسین علیه السلام در حمله اعراب به ایران شرکت داشت؟🤔#شبهه#جنگ_اعراب_و_ایران#امام_حسین_علیه_السلام3 MB
وقت برگشتن از آن کوچه غمبار و سیاهمادرم جای عصا از منِ مضطر بگرفت#امام_حسن1 MB
📌 پیشبینی وضع هوای ۲۴ ساعت آینده پایانههای مرزی و شهرهای زیارتی (ویژه ایام اربعین)🆔 @resaneharbaen8 MB
امام حسن علیهالسلام فرمود:«من، فرزند بشارتدهنده و بیمدهندهام؛ فرزند کسی که به اذن خدا، دعوت میکرد.»بحارالانوار، ج۴۳، ص۳۶۲#امام_حسن1 MB
@SM_ghaffari20h❤️ خدایا این چه عشق مقدسی است در همه دلهای کوچک و بزرگ...#اربعین ما را هم بطلب آقا... 😭🌤 اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج 🌤#خورشید_مغرب در ایتا(اصلی)، بله، روبیکا:@westsun_ir4 MB
@Ameerekalam20h📜امام حسین (علیهالسلام) در سوگ برادرش امام حسن فرمود:✨در غم شهادت تو زنده ماندم، اما بیشتر از هر وقتی مشتاق مرگم....📚 ابن شهرآشوب، ج۴، ص۴#امام_حسن#کریم_اهلبیت886 KB
دیگه ندارم من به زندگی میلیعمه نگاهم کن عوض شدم خیلی #حضرت_رقیه #جنگ #تنگه_هرمز #ایران #اربعین #امام_شهید3 MB
لحظههای آخر عمر مبارک،گریست و فرمود: به خاطر مصیبت تو گریه میکنم حسین جان،که خونت را میریزند،و خاندانت را به اسارت میبرند…اثبات الهداة، ج۵، ص۱۴۷#امام_حسن2 MBمعاویه،صدهزار درهم برای جعده فرستاد،و گفت: اگر شوهرت حسن را مسموم کنی،تو را به ازدواج یزید درمیآورم،و جعده پذیرفت…ارشاد مفید، ج۲، ص۱۵#امام_حسن2 MB
@DoKhatSher22hهر جا که کارزارِ جنون سوت و کور بودخواندم دو بیت مدح تو را، ازدحام شد!#عزیزم_حسین3 MB