647 KB
@mmp_ir4h🟢جلسه معارفی از صحیفه سجادیهVirAva📌جلسه معرفتی_ دعا مربوط به عید قربان
00:0021:19
عید سعید قربان مبارک باد#عید_سعید_قربان #عید_قربان #عید_بندگیعکس از:سایت عکس نودی
صداقت و جلواتش برای ما کافیخدا به واسطهاش میشود مرا شافی#یاعلی2 MB
امیرالمؤمنین،«هفت سال پیش از دیگران نماز خواند»،این سبقت، از دلایل ولایت اوست.الاستیعاب، ج۳، ص۳۳#امیرالمومنین #غدیر #TheGreatNews8 MB
❌ پست شب گذشته ترامپ:خدانگهدارواقعاچراخبر هدف قرار گرفتن دوقایق ایرانی و شهادت چهارپاسدار توسط جنگنده های آمریکایی درداخل کشور بایکوت میشود ؟بی اعتمادی وشکستن وحدت ازهمین چیزها شروع میشودنه ازدوتاپلاکاردمردم در تجمعات شبانه...😡
٩ روز مانده به بزرگترین عیدِ سالِ شیعیان و ما شیعه ها اینطوری شورِ به امامت رسیدنِ بابامون رو داریم 💝 جانم #أمیر_بروممدآقای منی 😍 😍 😍[WebAhang[WebAhang.ir] Amir Boroumand
بزرگترین حقیقت جهان، در روز غدیر اتفاق افتاد. امیرالمؤمنین علیهالسلام فرمود: « با اعلام ولایت، مؤمنان حقیقت را فهمیدند و منافقان گمراهتر شدند.»بحارالانوار، ج۹۴، ص۱۱۲#غدیر#TheGreatNews
📜اميرالمؤمنين (علیهالسلام) فرمودند:✨قربان پربرکت است...پس خدا را یاد و توبه کنید؛که خداوند مهربان است.📚من لايحضره الفقيه: ج۱، ۵۲۰#امیرالمومنین#عید_قربان241 KB
عاشقان را گر تو فرمان بر نثار جان دهیبر سر کوی تو هر شب عید قربان میشود#عید_قربان602 KB
از قربان تا غدیر || بخش اول اگرچه حقارت نفس من مانع از این میشود که عظمت کنش مقدس حضرت ابراهیم(ع) را بفهمم،اما شوق و عشق من به خداوند،نیرویی در من دمیده است که دربارهی این ایام مقدس چند سطری بنویسم.آنچه خواهم نوشت ، عشقبازی من با نور آسمانها و زمین است،منی که سراپا ظلمتم.ادامه متن⬇️