باورتون میشه الان زیر خاکه؟اصلا باورتون میشه نیست ؟#ایران#رهبر_شهید
-حادثه کوتاه کربلا یک ترسیم و یک ویژگی زیبایی دارد. همه ثانیه ها و همه ذرات [این] حادثهبرای بشریت ارزشمند است. - ناصرالحسین | #حاجقاسم
@Yahoo632h🔴آرشیو:سخنرانی علی صابری دبیر کل جامعه اسلامی دانشجویان فرهنگیان خراسان رضوی به مناسبت روز دانشجو:۱۴۰۴/۹/۱۶#روز_دانشجو#جامعه_اسلامی10 MB
@MD20002hتصاویر هوایی از تهران عراق قم و مشهدجمعیت حیرت اور از زمین ادم میجوشید ۴۳ میلیون نفر در تشییع رهبری شرکت کردند و میلیونها نفر هم نتوانستند برسند #تشییع #رهبر_شهید #رهبر_شهیدم #انتقام #امام_شهید #ایران #باید_برخاست #بدرقه_تابهشت #بدرقه_آقای_شهید_ایران #مذاکره #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل5 MB22 MB13 MB3 MB
@Sezad2hصحبت های دکتر سعید جلیلی در برنامه ویژه خبری⭕️ #فیلم| عظمت و عملکرد رهبر شهید بهگونهای بود که قدرت پوشالی آمریکا، به عنوان لیدر در کودتای دیماه، نقشآفرینی میکرد/رهبر شهید در تمام عمر خود در تلاش برای قدرتمند کردن ایران بودرهبر شهید با شهادت خود مؤلفه های قدرت ایران اسلامی را ارتقاء داد7 MB3 MB4 MB23 MB
@MD20002hمزار مطهر رهبر و قائد شهید ایران با خانواده محترم ایشان... در رواق دارالذکر مشهد حرم رضوی #دارالذکر #رواق_دارالذکر #مشهد #مزار_مطهر_رهبر#انتقام #امام_شهید #ایران #باید_برخاست #بدرقه_تابهشت #بدرقه_آقای_شهید_ایران #رهبر_شهید #رهبر_شهیدم #یا_لثارات_الخامنهای #یالَثاراتِ_الحسین1 MB
#بقایی درحال شمردن تعداد نقضهای #تفاهمنامه اسلامآباد✍️ جناب #سخنگوما یعنی ملت مبعوث شده متعجب نشدیمپاسخگوی تعهدات باشید#جنگ #مذاکره #تفاهم_نامه #تعهدات #پزشکیان #جنگرمضان #قالیباف #عراقچی2 MB
@Nhrasti2hترامپ: من دستور بمباران بیسابقه ایران را در صورت موفقیت در ترورم صادر کردم/ من مدتهاست که هدف اصلی در فهرست ترور ایران هستم/ هیچ برنامه جدیدی از سوی ایران برای ترور من وجود ندارد و اسرائیل اطلاعات جدیدی ارائه نکرده است...شما بگین این عنتر زرد مثل چی ترسیده؟
#بقایی سخنگوی وزارت خارجه: نقض عهد و پیما شکنی #امریکا یک عادت است!!!پ: فعلا مشکل عادتهای امریکا نیست...مشکل دریای خریت است که پایان ندارد. باید باور کرد که خر، خر است و تحت هیچ شرایط تجربی یا فراتر از آن آدم نمی شود.#علی_الاصول
#اخلاقـاسلامیاقشار مردم از دیدگاه امیرمؤمنان علیه السلام مردم را به سه گروه تقسیم میکند و میفرماید: مردم سه گروهند: ۱. علمای ربّانی ۲. دانشجویانی که در راه نجات خویش دنبال تحصیل علم هستند. ۳. احمقان بی سر و پایی که به دنبال هر صدایی میروند و با هر بادی میجنبند.
از شعار #نه_غزه_نه_لبنان جانم فدای ایران این جماعت هرزه سیاسی و بی وجود رسیدیم به لبنان شدن ایران، فعلا در جنوب...هر چندشب یکبار حمله سنگین کنن...فرداش بگن #مذاکره برقراه و واسطه بفرستن که پاسخ ندین...استراتژی دشمن که روشنه مرگ تدریجی...#علی_الاصول
شبکهی Khamenei.ir در سکوها، صحبتهای آقا #سیدعلی_خمینی عزیز را کامل پوشش و نشر داده است.خدا این سید را خیر بدهد که #یکی_مرد_جنگی به از صدهزار...https://virasty.com/mirzaei_ir/1783717400194787247درود و صد هزار رحمت الهی بر #آیت_الله_سیدعلی_خمینی (مد ظله العالی)؛ روح امام خمینی کبیر (ره) را جلائی تازه بخشیدید و روح زخمخورده مردم را دمی تازه دمیدید... خدا شما را با همین کلام با صلابت و صحیح برای مردم و انقلاب حفظ کند.واقعا چقدر یک نفر میتواند تک تک کلماتش در بزنگاهترین لحظات درست باشد...
پس از اعلام خروج ترامپ از تفاهمنامهمردم قم در میدان آئینی قم به تأسی از فرمایشات رهبر انقلاب، تفاهمنامه نمادین را آتش زدند6 MB
آنهایی که سالها از کاسبان تحریم میگفتند، حال به ما بگویند امروز #کاسبان_مذاکره چه کسانی هستند؟!
🔴 سخنگوی وزارت خارجه: پیمانشکنی آمریکا یک عادت است!!😐میتونم بپرسم سکوت، اعتماد بیجا، انفعال و این حد از تعلل شما چیست؟لابد از روی مرض، مرض سیاسیآنها از روی عادت پیمانشکنی میکنند، شما هم از روی مرض سیاسیتان مدام به آنها اعتماد کرده و پای میز مینشینید.#مرض_سیاسی
هرکس بخواهد مذاکره کند برای اینکه با آمریکا به صلح برسد او خائن است!! سید علی خمینی: تا وقتی که رهبری معظم انقلاب حضرت آیتالله سید مجتبی خامنهای در مورد پایان تجمعات چیزی نگویند، تجمعات خیابانی ادامه خواهد داشت.افرین سید ملاک ما هم همینه هرمخالف نظر رهبری باشه منافق حروم ل، قمه هست#مذاکره#خائن5 MB
🖼 مرندی، کارشناس نزدیک به تیم #مذاکرهکننده: #ترامپ و آکسیوس را نادیده بگیرید؛ تا وقتی دولت #ترامپ به تعهداتش عمل نکند، هیچ #مذاکرهای انجام نمیشود.