قدری تامل🤔این روزها، حمله به آقای عراقچی و قالیباف مد شده؛از خودمون بپرسیم که اگه زحمات این آقایون در آتشبس و تفاهمنامه نبودما میتونستیم برای آقامون، چنین مراسمی را بگیریم که جهان را حیرت زده کرده؟منصف باشیم
قدری تامل🤔این روزها، حمله به آقای عراقچی و قالیباف مد شده؛از خودمون بپرسیم که اگه زحمات این آقایون در آتشبس و تفاهمنامه نبودما میتونستیم برای آقامون، چنین مراسمی را بگیریم که جهان را حیرت زده کرده؟منصف باشیم
@Sulduz1dیاصاحب الزمان! آقامون داره میره زیر خاک!😞😞😞😔😔😔وای بحال منی که میگفتم خونی که در رگ ماست هدیه به رهبر ماست...😭😭
دیدم که دوستان از کارت های عضویت تون گذاشتین حوزه رسانه، خادمین ، امنیت و...ازتون حتی تشکر می کنم 🙏🏻❤️به هر حال به شخصه به فال نیک میگرم نقد نمی کنم اجرتون با حضرت حجت 🤍✨من نوکر حقیرم شما التماس دعا دارم ازتون 🌱✨الحمدلله روزی #خدمت من ✨
جملهی ماندگارملت #ایران زنده است، چون زندهیعنی صاحب ارادهصاحب هدفصاحب حرکتصاحب آرماناین جملهی #رهبر_شهید یعنی هرگز نباید ایستادانسان زنده، کسی است که برای هدفی میتپد و در برابر ظلم سکوت نمیکند.…Show more
بدون عمامه و چفیهات با تابوت شکسته و پرچم پاره شده دور تابوت وارد حرم ارباب شدی♥️چقدر شما رسم نوکریبلدی آقا جان😭#رهبر_شهید #کربلا🔻| سیــــنا استودیــو |🔻 🎞️ @sina_studio5 MB
آقا تو با دل های ما چه کردی؟؟؟؟بعد از تهران و قم و نجف و کربلا، حالا مشهد و خیل عاشقان😭 در این گرما و حرارت ظهر تیرماه#ابر_رویداد_معاصر#باید_برخاست #آقای_شهید_ایران3 MB
#اخلاقـاسلامییاد خدا امام صادق علیه السلام میفرماید: «اگر سلامت خود را میخواهی به یاد آفریدگار باش نه به یاد مخلوق و آفریده، تا یاد او برای تو مایه عبرت و مانع از غیبت باشد و به جای گناه، ثواب نصیبت شود».
رسیدی کربلا زیارتت قبول آقا...🫡🥲🎤#رضا_نریمانی#جمهوری_اسلامی_ایران #حرم#ایرانی #ترین #مرد #باغیرت #باعزت #بااقتدار #مظلوم #مقتدر #همانند #مولا #علی#یا_لثارات_الخامنهای #لبیک_یا_خامنه_ای1 MB
من زیر بیرق ابالفضل العباس هستم...🫡🥺🥲#جمهوری_اسلامی_ایران #حرم#ایرانی #ترین #مرد #باغیرت #باعزت #بااقتدار #مظلوم #مقتدر #همانند #مولا #علی#یا_لثارات_الخامنهای #لبیک_یا_خامنه_ای1 MB
📝 صدای رسای رهبر شهید انقلاب در دعوت به توحید و حقطلبی و مبارزه با ظلم و تباهی، پرطنینتر و پیامش نافذتر از دوره حیات او بوده و همچنین خواهش قلبی این شهید عظیمالقدر که سعادت این ملت و سایر ملتهای مسلمان بود، از قبل به واقعیت نزدیکتر شده است. ۲۰/۰۱/۱۴۰۵#یگانه_دوران#رهبر_شهید
باشه اصن، مصلای ٣٠ هزار نفری هم پر نشد.ولی میدونی چی خیلی ضایعه؟اینکه سس خرسی با ٨٠ میلیون طرفدار و ١۵٠ هزار نیروی نظامی ریزشی و ۵٠ هزار کارمند ریزشی و کمک دو قدرت اتمی، نتونست همین ٣٠ هزار نفر رو شکست بده و برگرده :))#تباهی #اندکی_تفکر
✅ #پول تنها قدرتی است که میتواند یک #انسان را به یک #الاغ تبدیل کند و یک #الاغ را به یک #انسان...۱۲۰درصد صحیح است چون در ایران:#پول_رئیسجمهور_رئیسمجلس_وزیرخارجه هم ساخته...حتی توانسته ۲۹۰ نماینده مجلس و قوه مقننه را #اخته_کند...با #پول سمت و جایگاه می خرند...399 KB