مرسی که هستینولی حسِ غم عجیبی گرفتم!😭😭😭🥲#یتیمـ آل محمّداللهم عجل لولیک الفرج 🖤
@Seyedamir_bahreyni3 July 2026دیدگاههای مهندس سید امیر بحرینی در ارتباط با ضرورت نقشآفرینی نسل جدید و ایدههای خلاقانه در مدیریت شهری:برای خواندن متن بیانیه👇👇👇روی بیشتر بخوانید بزنید👇👇👇 بیشتر بخوانید#سیدامیربحرینیکاندیدای شورای شهر شیراز#نسل_جوان…Show more
@Antipahlavi2 July 2026❓دستاورد های مذاکره چی بود◽ایران یک معافیت ۶۰ روزه از تحریمها برای فروش نفت دریافت کرد!❗اما نکته مهم اونجاست که، ۶۰ میلیون بشکه نفت ایران روی نفتکشها سرگردان مونده! #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_سازشگر#مرگ_بر_اسرائیل #انتقام #جنگ #رهبر_شهید #لبیک_یا_خامنه_ای
@user1774552262422 July 2026‼️⚠️‼️⚠️‼️⚠️‼️⚠️‼️⚠️اگه شرایط شرکت در مراسم بدرقه ی رهبر شهید رو نداری اما میخوای سهمی در مراسم داشته باشی ، از خیرین و بانی های برگزارکننده ی مراسم باش!5041721091621459بنام حسین دارابی خیریهپیام کامل در کانال است👇https://eitaa.com/hosein_darabi/47484
@ivnanews2 July 2026مسیر جدید تولید ثروت🔗 لینک خبرتولید ثروت در اقتصاد معاصر بهتدریج از اتکا به منابع فیزیکی فاصله گرفته و در امتداد شبکههای داده، فناوری و ارتباطات دیجیتال بازتعریف شده است.#ایوناhttps://negaheiraniannews.ir/
@sadat__mousavi2 July 2026کاش خیریهها با اقداماتی نظیر نصب پنلهای خورشیدی بصورت خانگی یا جمعی و سهمی و ایجاد درآمد پایدارخانوارهای تحت پوشش خود را از وابستگی مادامالعمر به کمکهای مردمی رهایی بخشند
@FaAllonLmaYorid2 July 2026طبق گزارش فیفا استخراج شده از سرورهای اسپانسر چینی، شرکت چینی دارای حق پخش بازیها رویداد ایران و مصر بیشترین بیننده ی جام جهانی تا امروز آمار اعلامی از مجموع جمعیت دو کشور هم کمتر ه در حالی است که این رویداد ورزشی در بیش از ۲۰۰ کشور بیننده داشته ایران و مصر بیش از صد و سی ملیون خانوار دارند⁉️
@mirzaei_ir2 July 2026اولی نمودار #سقوط_حقوق_و_دستمزد ایران از ۱۵ سال پیش (۱۳۹۰ به بعد) است.دومی نمودار قیمتی پراید به ریال و دلار است.میبینیم که هیچچیز گران نشده است، این فقط حقوق و دستمزد مردم است که ارزان شده است.این ۱:👆حال ۲: 👇گزارهای است که جدیدا دارم به آن اطمینان پیدا میکنم:
@magazinebitcoin2 July 2026
@Reza_Rahmani2 July 2026کلاغسیاه جای طاووس فروختن این شکلیه 👈 عنوان تفاهمنامه اما در متن تعهدنامه!#تفاهم_نامه بنامیم #تعهد_نامه بدانیم
@sadat__mousavi2 July 2026آیا پول نفت ما هم مثل #عراق و #ونزوئلا میشهو آمریکا تعیین میکنه ما با پول نفت و دارائیهای بلوکه شدهمان ، چه چیزی و از چه کشوری بخریم؟!!یا هرچی نیاز داشتیم و از کشوری که صلاح دونستیم حق داریم بخریم؟#مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل
@Asghari831 July 2026
@Investigativejornalism1 July 2026📌منابع العربیه: 🔴توافق اولیه برای آزادسازی ۳ میلیارد دلار به ایران حاصل شده است.🤷♂️🔺پ.ن_ این پوله ۵۰۰ بار تا الان آزاد شده ولی الان دوباره برای آزادسازی بخشی ازش توافق اولیه حاصل شد. اگه مال من بود قیدش رو زده بودم تا حالا:)
@Bsj_semums1 July 2026
@saleh__dinarvand1 July 2026چکار کنیم تفاهم نامه باطل میشه؟!تهدید ولی امر مسلمین؟ نهنقض آتش بس در لنان؟ نهنقض آتش بس در ایران؟ نهکریدور جدید سمت عمان ایجاد بشه توی تنگه؟ نه…Show more