Profile picture of ‌Elham‌
@Elhamyzn3 July 2026
مرسی که هستینولی حسِ غم عجیبی گرفتم!😭😭😭🥲#یتیمـ آل محمّداللهم عجل لولیک الفرج 🖤

Profile picture of ‌یاران‌
@yarran3 July 2026
یک فروند هواپیمای آواکس آمریکایی در حوالی تنگه هرمز مشغول گشت‌زنی است

Profile picture of ‌سید امیر بحرینی‌
دیدگاه‌های مهندس سید امیر بحرینی در ارتباط با ضرورت نقش‌آفرینی نسل جدید و ایده‌های خلاقانه در مدیریت شهری:برای خواندن متن بیانیه👇👇👇روی بیشتر بخوانید بزنید👇👇👇 بیشتر بخوانید#سیدامیربحرینیکاندیدای شورای شهر شیراز#نسل_جوانShow more

Profile picture of ‌محمد سهرابی‌
@Antipahlavi2 July 2026
دستاورد های مذاکره چی بودایران یک معافیت ۶۰ روزه از تحریم‌ها برای فروش نفت دریافت کرد!اما نکته مهم اونجاست که، ۶۰ میلیون بشکه نفت ایران روی نفتکش‌ها سرگردان مونده! #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_سازشگر#مرگ_بر_اسرائیل #انتقام #جنگ #رهبر_شهید #لبیک_یا_خامنه_ای

Profile picture of ‌محمدی 🎒‌
‼️⚠️‼️⚠️‼️⚠️‼️⚠️‼️⚠️اگه شرایط شرکت در مراسم بدرقه ی رهبر شهید رو نداری اما میخوای سهمی در مراسم داشته باشی ، از خیرین و بانی های برگزارکننده ی مراسم باش!5041721091621459بنام حسین دارابی خیریهپیام کامل در کانال است👇https://eitaa.com/hosein_darabi/47484

Profile picture of User
@ivnanews2 July 2026
مسیر جدید تولید ثروت🔗 لینک خبرتولید ثروت در اقتصاد معاصر به‌تدریج از اتکا به منابع فیزیکی فاصله گرفته و در امتداد شبکه‌های داده، فناوری و ارتباطات دیجیتال بازتعریف شده است.#ایوناhttps://negaheiraniannews.ir/

Profile picture of ‌حرف نو‌
@HarfeNo2 July 2026
💠 نفت برنت ۷۰ دلار🔸 دماسنج اقتصادی جنگ از ناکامی ایران در بُعد اقتصادی جنگ حکایت می‌کند.🔹 هر کس در هنگام نبرد به دشمن پشت کند، پس به غضب الله گرفتار می‌شود و جایگاه او جهنم است.سوره‌ی انفال، آیه‌ی ۱۶

Profile picture of ‌سادات‌موسوی‌
@sadat__mousavi2 July 2026
کاش خیریه‌ها با اقداماتی نظیر نصب پنلهای خورشیدی بصورت خانگی یا جمعی و سهمی و ایجاد درآمد پایدارخانوارهای تحت پوشش خود را از وابستگی مادام‌العمر به کمکهای مردمی رهایی بخشند

Profile picture of ‌Team 🇮🇷Melli‌
@FaAllonLmaYorid2 July 2026
طبق گزارش فیفا استخراج شده از سرورهای اسپانسر چینی، شرکت چینی دارای حق پخش بازیها رویداد ایران و مصر بیشترین بیننده ی جام جهانی تا امروز آمار اعلامی از مجموع جمعیت دو کشور هم کمتر ه در حالی است که این رویداد ورزشی در بیش از ۲۰۰ کشور بیننده داشته ایران و مصر بیش از صد و سی ملیون خانوار دارند⁉️

Profile picture of ‌محمد میرزائی‌
@mirzaei_ir2 July 2026
اولی نمودار #سقوط_حقوق_و_دستمزد ایران از ۱۵ سال پیش (۱۳۹۰ به بعد) است.دومی نمودار قیمتی پراید به ریال و دلار است.می‌بینیم که هیچ‌چیز گران نشده است، این فقط حقوق و دستمزد مردم است که ارزان شده است.این ۱:👆حال ۲: 👇گزاره‌ای است که جدیدا دارم به آن اطمینان پیدا می‌کنم:

Profile picture of User
@magazinebitcoin2 July 2026
واقعیت جالب: درآمد دونالد #ترامپ در سال 2025 از کریپتو به بیش از 1.4 میلیارد دلار رسیده است که این رقم حتی از درآمد کوین‌بیس، بزرگ‌ترین صرافی کریپتوی آمریکا بیشتر است.👀#بیتکوین #کریپتو

@Reza_Rahmani2 July 2026
کلاغ‌سیاه جای طاووس فروختن این شکلیه 👈 عنوان تفاهم‌نامه اما در متن تعهدنامه!#تفاهم_نامه بنامیم #تعهد_نامه بدانیم

Profile picture of ‌Elham‌
@Elhamyzn2 July 2026
هر چ میگذره به درهم برهمی، بدر نخوری دنیا بیشتر پی میبرم😔تا کِی!؟گناه نداریم!؟اینقدر گنجشک روزی! #رعیت درمانده!خدا عاقبتمونو بخیر کنه 😔اللهم عجل لولیک الفرج 🖤

@yarran2 July 2026
رسایی: عدم کفایت. ‌..

@yarran2 July 2026
روسیه و چین در یک رزمایش محرمانه، خود را برای جنگ هسته‌ای، بیولوژیک و شیمیایی آماده کردند.

Profile picture of ‌سادات‌موسوی‌
@sadat__mousavi2 July 2026
آیا پول نفت ما هم مثل #عراق و #ونزوئلا میشهو آمریکا تعیین میکنه ما با پول نفت و دارائیهای بلوکه شده‌مان ، چه چیزی و از چه کشوری بخریم؟!!یا هرچی نیاز داشتیم و از کشوری که صلاح دونستیم حق داریم بخریم؟#مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل

Profile picture of ‌Mohammad Asghari‌
@Asghari831 July 2026
این بار تو به من بگو دوست دارم ،نترس؛من آسمان را گرفته ام تا به زمین نیاید....

Profile picture of ‌سجاد نجفی‌
📌منابع العربیه: 🔴توافق اولیه برای آزادسازی ۳ میلیارد دلار به ایران حاصل شده است.🤷‍♂️🔺پ.ن_ این پوله ۵۰۰ بار تا الان آزاد شده ولی الان دوباره برای آزادسازی بخشی ازش توافق اولیه حاصل شد. اگه مال من بود قیدش رو زده بودم تا حالا:)

Profile picture of ‌بسیج دانشجویی علوم‌پزشکی سمنان‌
@Bsj_semums1 July 2026
📜 اولین تفاهم بین ایران و امریکا در الجزایر ۱۹۸۱#ایران تعهد میکند : گروگان ها را فوری آزاد کند #امریکا تعهد میکند :_تحریم های ایران را بر دارد_پول های مسدود شده را ازاد کند_در امور داخلی ایران دخالت نکند Show more

Profile picture of ‌صالح دیناروند‌
چکار کنیم تفاهم نامه باطل میشه؟!تهدید ولی امر مسلمین؟ نهنقض آتش بس در لنان؟ نهنقض آتش بس در ایران؟ نهکریدور جدید سمت عمان ایجاد بشه توی تنگه؟ نهShow more