یدیعوت آحارانوت اغتشاشگران را کمتعداد توصیف کرد
@Fars_news16 دی 1404
@Fars_news16 دی 1404سخنگوی جدید ارتش منصوب شد🔹امیر سرتیپ اکرمینیا طی حکمی از سوی فرماندهکل ارتش جمهوری اسلامی ایران به سمت سخنگوی ارتش منصوب شد
@Mohagh_ir15 دی 1404جناب #انجیدنی@Anjidani من و بسیاری چون من، حدود ۱ سال است که تمام تمرکزمان را آورده ایم در #ویراستی!منتی هم سر کسی نیست!شما چه کاری برای افزایش کاربران و بازدید ویراستی خودتان کرده اید؟!من که تغییر خاصی مشاهده نمی کنم!…Show more
@Fars_news15 دی 1404سایپا با خودروی کراس جدید به بازار میآید🔹سایپا پساز انجام تستهای سازمان استاندارد، «تأیید نوع» خودروی آریا را دریافت کرد و مجاز به عرضه و فروش این خودرو شد🔹همچنین سایپا گفته مراحل اخذ مجوز شمارهگذاری این محصول از پلیس راهور در دست اقدام است و ثبتنام این خودرو بزودی آغاز میشود
@rafiezadeh_alaeddin15 دی 1404🔰با امضای معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، دستورالعمل استقرار سازمانی چابک با رویکرد تحول رقومی ابلاغ شد👇https://www.rafiezadeh.ir/news-detail/180
@MMP762814 دی 1404🌀 درخواست مردمی برای اجرای سریع #قانون_عفاف_و_حجاب و برخورد قاطع با اخلالگران⬅️در شرایطی که جامعه بیش از هر زمان دیگری نیازمند آرامش، امنیت روانی و ثبات فرهنگی و اقتصادی است، مطالبه جدی و بهحق مردم، اجرای سریع و بدون تعارف قانون عفاف و #حجاب و همچنین برخورد قاطع، عادلانه و قانونی با اخلالگران در
@Mrmantegh14 دی 1404🔺حضور نیم میلیون زائر در آیین سالگردشهید سلیمانی در کرمان امسال در ششمین سالگرد شهادت سپهبد سلیمانی، حدود ۵۰۰ هزار زائر از نقاط مختلف کشور و جهان در کرمان حضور پیدا کرده و یاد این سردار بزرگ اسلام را گرامی داشتند. مراسم در فضایی امن و با رشد ۲۰ درصدی نسبت به سال گذشته برگزار شد.♥️
@Fars_news13 دی 1404
@Mohagh_ir13 دی 1404وزارت خارجه: #شورای_امنیت باید برای توقف فوری تهاجم غیرقانونی #آمریکا به #ونزوئلا تلاش کند.پ ن :موقع #محاصره ونزوئلا هم می توانستید درخواست توقف فوری محاصره کنید!خدایا ...به سزای کدامین گناهمان ما را گرفتار چنین مسئولین منفعلی کردی که نشسته اند تا دشمن به پشت در خانه مان برسد!
@beheshteh_848713 دی 1404زائران مزار حاج قاسم هم #مشکلاقتصادی_معیشتی دارند؛ اما فرق است بین شاگردان #مکتب فکری #شهدا و مکتب #مسؤلِبیتدبیرِبیدرد! #ایرانمرد دیماه۴۰۴
@vahidazizi12 دی 1404کاش این افراطیون یکم سواد اقتصادی داشتند که به هربهانه ای به پزشکیان نپرند.کاش می فهمیدیدمنابع ارزی ایران خیلی وقته بخاطرتحریمهابخصوص تحریم نفت که امثال افراطیون تحریم نعمت میدونستنداومده پایینکاش میفهمیدیدبه دلیل محدودیت دسترسی به سیستم بانکی جهانی،مدیریت منابع ارزی یکی ازچالشهای بزرگ ایران شده.