🎥 🎙️مداحی جدید سید رضا نریمانی: دست رد بزن به بیعت یزید🚩🚩
14 MB
@Arashmida10 August 2026🎥 🎙️مداحی جدید سید رضا نریمانی: دست رد بزن به بیعت یزید🚩🚩14 MB
@Arashmida10 August 2026🔴کمپ ترک مذاکره با آمریکا هم افتتاح شد مشهدیا😁 آخ از دست شما مشهدیا😁پرچمتون بالا😂5 MB
@Arashmida10 August 2026❌عباس (ع) آب هم نخورد، چه برسد به نظر دیگر...#رزم پلاکاردی نقطه زن👏
@Arashmida10 August 2026❌آقایان دیپلمات، قیمت نفت با خون رزمندگان بالا میرود، با مذاکرات پایین نیاورید...#رزم پلاکاردی
@Arashmida10 August 2026❌/میگه:شما(هگزت،ژنرال کین)نه تنهانتونستین حکومت راسرنگون کنیدهستهای کاملاازبین ببریدبلکه متاسفانه اصلاحطلبان توایران ضعیف شدن،ازدستشون میدیم❗سند محکم ازکودتای اصلاحطلبان،نتانیاهوگفته بوداصلاحطلبان پیاده نظام مادرداخل ایران،استماع سنای،آمریکاهنوزموردتوجه،رسانه هاقرارنگرفته،دیده نشده‼️#بازنشر4 MB
@Arashmida10 August 2026❌🚨بسیار مهم/ نیم ساعت از جلسه استماع هفته گذشته سنای آمریکاباترجمه فارسی،سناتورهابابتگندی که هگزت(وزیر جنگ) وژنرال کین(رئیس ستادمشترک ارتش)درجنگ باایران زدن،خیلی شاکی اندیکی ازگندهااین بوده که اقدامات دولت ترامپ موجب شده، تااصلاحطلبادرداخل ایران ضعیف بشن وقدرتشون کم بشه❗متوجه شدید⁉️❓4 MB
@Arashmida10 August 2026🎥رسماًدارن به دشمن گرا میدن‼️👈 قوه قضاییه.گرادادن به دشمن وتسهیل برای اجرای برنامه هاش دیگه چطوربایدانجام بشه تا شمابایک مسئول کج فهم وشایدهم معرض برخورد نمایید⁉️ نهادهای امنیتی چراسکوت کردند❓ این خانم دیگه بایدچقدرهزینه تراشی کنه برای نظام وانقلاب وکشورتاسلب صلاحیت بشه ⁉️671 KB
@Arashmida10 August 2026❌ وضعیت اقتصادی سوریه فردای آزادی توسط محور ناتو-اخوانی و حکومت جولانی2 MB
@user17757404402110 August 2026#رهبرـشهیدمردم شریف ایران اگر دوست دارید فرزندان شما تفاوت مقاومت عزتمندانه و تسلیم خفت بار رو یاد بگیرند این نمایش عروسکی رو همراه با خانواده مشاهده کنید#باید_برخاست #یالثارات_خامنهـای#مرگبرمنافق#مرگبرآمریکا#مرگبراسرائیل4 MB
@Aliakbari_aj10 August 2026سابقه؟نه مسابقه!گفتارتان را تنظیم کنیدرفتارتان شایسته پروریدکردارتان عاقلانه نمائيدمسیرتان را مستقیم کنیدهمراهانتان را هماهنگ نمائيدمشکلات موجود را شناسایی کنیدراه حلهای ممکن را پیدا کنیدهدف را خالص کنید…Show more
@Arashmida9 August 2026🔴پزشکیان: قالیباف انتخاب من بود/ از قالیباف خواهش کردم که رئیس تیم مذاکرهکننده شود/ قلباً از او قدردانی میکنم✍واسه اونایی که میگفتن قالیباف انتخاب رهبری بود...🤦♀️3 MB
@Arashmida9 August 2026🔴🎥 رهبر شهید انقلاب:بمباران هیروشیما نشانگر طبیعت استکباری آمریکا است✊👏👌#روح رهبرشهیدشادیادشان جاودان باد.6 MB
@Arashmida9 August 2026🚨🚨ولنگاری فرهنگی زیر سایه بی خیالی دولت در اجرای قانون حجابپزشکیان همچنان از اجرای قانون حجاب و عفاف خودداری می کند و قالیباف نیز این قانون را برای اجرا ابلاغ نمیکندانگارتایلندنه ایران🤦♀️😡#فسادوفحشا#حجاب حافظ امنیت جسمی وروانی جامعه4 MB
@Amashkar9 August 2026من حس ششمی خیلی قوی دارم به همین خاطر مصاحبه و پیام رئیس جمهور محترم جناب اقای دکتر مسعود پزشکیان اصل تبریزی فرد مقدم رو تماشا نکردم چون از متن صحبت و حرکات ایشان در حین صحبت کاملا مطلع بودم و میدونستم کاملا افتضاح است ، ایا شماها که دیدید چطور بود ؟ 🤧😮💨🤭🤭🤮نطر بدید لطفا و اللا بلاک
7 votes • The poll has been endedNobody can see participants
@user1786246507879 August 2026مسئولین محترم دادگاه ویژه روحانیت! چگونه است که اگر کسی از روحانیون، کوچکترین نقدی نسبت به آقای پزشکیان یا اطرافیان ایشان بکند، بلافاصله احضار و با وی برخورد صورت می گیرد، اما هشت پرونده علیه حسن روحانی از سال ۱۳۹۹ توسط مجلس شورای اسلامی به دستگاه قضایی ارسال شده ولی هیچ برخوردی با وی صورت نمی گیرد
@seyyedemad_ir9 August 2026تف بر مماشاتتف بر روشنفکر غرب زدهتف بر #وفاق نحستون که ثمره اش جز #بیحجابی و ریخته شدن خون جوون هامون نبوده💔لعنت خدا بر اصلاحات!#باید_برخاست🚩#شهید_حمیدرضا_رجب_زاده