نسل جدید سینماها در آینده؛ خیرهکننده و حیرت آور...👏😜🤣
7 MB
@Karim_meaad_karimi5111 August 2026نسل جدید سینماها در آینده؛ خیرهکننده و حیرت آور...👏😜🤣7 MB
@AliMoulaei9 August 2026درس تاریخ، از سر دلسوزیشاه سلطان حسین یک نفر نبود؛ یک «الگوی حکمرانی» بود: حاکمی محصور در حلقهای از درباریان، ایدئولوگها و چاپلوسان که بهجای دیدن واقعیت، مدام میگفتند:«یخشیدور»؛😉خوب است!صفویه وقتی سقوط کرد که حاکمانش فهمیدند «قدرت روی کاغذ» با «قدرت واقعی» فرق دارد
@Arashmida8 August 2026♨️اینا همه لِگو بودن؟!😎این همه خسارت، عجب اسباببازیهای گرونی داشتن....💸بیاید لُرها منتظرتونن....🔥 |اخبار انفجاری|#انیمیشن8 MB
@Hodaei_S7 August 2026نسخه ی بروز شده ی مختار نامه!#جنگ #مختار #آمریکا #نتانیاهو #ترامپ #تزویر #شمر #کودتا #کربلا #ایران #ایران_قوی #امام_حسین #اللهم_عجل_لولیک_الفرج #انتقام #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل #باید_برخاست #عاشورا #جدید #موسسه_صدرا4 MB
@Fatemehmahmoodi3137 August 2026اَللّهُمَّ ارْزُقْنا تَوْفِیقَ الشَّهادَةِ فِی سَبِیلِکَ تَحْتَ رایَةِ وَلِیِّکَ الْمَهْدِیّ(عج)❤️🇮🇷🇵🇸.#یا_لثارات_الحسین (ع)#یا_لثارات_الخامنهای 🇮🇷🇵🇸
@Arashmida7 August 2026🔴هدیه به روح هنرمند عزیز و بزرگوار آقای اکبر عبدی عزیز#کلیپ_زیبا🖤#روحش شاد😭2 MB
@Arashmida6 August 2026😂حال اسرائیلی ها بعد از بمباران شدن توسط لبنان پس از آتش بس🤣273 KB
@Arashmida6 August 2026🤣پاکستان که دنبال سود میانجیگریه، وقتی حرف از مذاکره و توافق به میون میاد#دلال توافق305 KB
@Arashmida6 August 2026♨️ماجرای مذاکرات گرگ والاغ🔹️الاغ هربارمیرفت تاگرگ میز را به زد،الاغ تعجب کردگفت مگه قول نداده بودی❓گرگگفت:من هیچوقت روی قولم حساب باز نکرده بودم.این تو بودی روقول من حساب بازکرده بودی...🤔👌2 MB
@HarrySTrueMan5 August 2026
@Arashmida4 August 2026📹 خاطره رهبر شهید انقلاب از مراودات علامه طباطبائی و پدرشان⭕️ مستند #زندگی_اینجاست روایتی از سیره و سبک زندگی پدر #رهبر_شهید انقلاب، آیتالله سید جواد خامنهای.⭕️ در این مستند، از زبان #شهید_خامنه_ای و دیگر اعضای خانواده و آشنایان و اساتید حوزه، با این عالِم برجسته آشنا خواهید شد.8 MB
@AliMoulaei3 August 2026