Profile picture of ‌عیسی سیفی‌
همه بخوانند و باز نشر دهند و هزینه کنند تا همه بفهمند و شتابدهی کننداحمدی‌نژاد تا با رهبری بود قبولش داشتیم درضمن اونی که برای شما درد آوره تقسیم بیت الماله حضرت علی سه تا سکه طلا هفتگی و ماهانه بین مردم تقسیم میکرد بیش از دوازده گرم طلا چهل و پنج تومن یارانه چهل و پنج دلار بود اون زمان معادل تقریب…Show more
3 MB
1 MB
1 MB

Profile picture of ‌رسام، رسانه انتقادی مجلس‌
مجلس تعطیل نیست!عباس مقتدایی نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی #مجلس:🔹قانون #تنگه_هرمز توسط کمیسیون و نمایندگان مجلس در حال پیگیری است.‎@Dr_moghtadaiee 🌍 https://t.me/mjls_ir 🌍 https://eitaa.com/majlesir🌍 http://ble.ir/join/HuyTTN5gmxShow more
9 MB

پ.ن هیچ کس حق ندارد بر علیه #قالیباف یا #پزشکیان در تجمعات شعار بدهد و درگیری بین طرفداران #رهبری و پزشکیان و قالیباف درست کنند شعار های کلی برای ادامه #جنگ و نابودی #اسرائیل بدهید.
3 MB
مسئول بسیج دانشجویی بودم .در غائله سوریه حاضر بودم.در جنوب لبنان مواجه مستقیم با نیروهای اسرائیلی داشتم.جمشید شارمهد و رسانه پهلوی درباره ام یادداشت نوشته اند.در ۹۶، ۹۸، ۱۴۰۱، ۱۴۰۴ در خیابان بودم.آن وقت به جرم اعتماد به #قالیباف و ساختار جمهوری اسلامی مرا بسیجی نمی دانند.

ما که نمیگیم #جنگ_داخلی درست کنیم بر علیه #مذاکره و آتش بس و به نفع ادامه #جنگ شعار بدیم نه برعلیه افراد.هشت سال جنگ ۱۸ درصد گرانی #داشتیم آمریکا هیچ غلطی نمیکند هر کاری می کنند مسئولین ما میکنند.
4 MB
3 MB
4 MB
وسط جنگ وجودی درگیری داخلی آن هم با کسانی که مستقیماً درگیر هستند عین حماقت است.مقام معظم رهبری بخاطر همین از بیان موارد اختلافی هرچند موجه نهی کردند.احمق هایی که همینقدر فهم نداشته باشند را باید چه صدا بزنیم؟

Profile picture of ‌سیدابراهیم بتشکن‌
آقای جمهوری اسلامی ایراناینکه یک پیرمرد شده رئیس جمهورو با به خطر انداختن مملکت میخواد به خواسته های دلش برسه! تقصیر ما مردم نیستکه تاوانش رو بدیم!نشستی سر از تن تک تک نیروهای امنیتی در کل منطقه، دشمن بکنهچون پیرمردی تهدید به استعفا کرده!؟Show more
16 MB

#رهبری خیلی حرفها را نمیتوانند بزنند چون جنگ داخلی میشود چون اتحاد از بین میرود فکر کن بگن #جلیلی یا #قالیباف و یا #پزشکیان به حرف من گوش نمیدهند طرفداران اینها به جان طرفداران رهبری میافتند جنگ داخلی که خواست دشمن هست.#امام_شهید #جنگ #مذاکره #آتش_بس #جنگ_رمضان #قالیباف #پزشکیان #دولت #مجلس
8 MB

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
🎥خضریان،عضوکمیسیون امنیت ملی مجلس:خیلی عجیب که افرادی درکشور از مذاکره دفاع می‌کننددرحالیکه رئیس هیئت مذاکره‌کننده ایران می‌گویددشمن به مذاکره اعتقاد ندارد🤦‍♀️
2 MB

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
🎥خضریان،عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس:جمهوری اسلامی دیگرنقض آتش‌بس درلبنان وجنوب ایران راتحمل نخواهد کرد/ موشک‌های ایرانی به اهدافی اصابت کردندکه بتوانندبه حزب‌الله درجنگ کمک کنند👌🚀🇮🇷🇱🇧
2 MB

Profile picture of ‌مرعاد کریم‌
با این رفتار دولت قشنگ مشخص که کمر همت را برای ایجاد کودتا و عملیات اجرایی برای تغییر رژیم در ایران بستند و من از مردم هوشیار و در صحنه خواستارم که از نمایندگان مجلس بخوان تا مجلس باز بشه و رییس جمهور استیضاح بشه کلی گرانی کامل حقارت دو مرحله جنگ. آقای ظریف توجه مینموییشهادت امام انقلاب و مردم
3 MB
7 MB
13 MB
10 MB

اولا که دیپلماسی به معنی مذاکره با آمریکا نیست مذاکره با همسایگان و چین روسیه و کشورهای دیگه است حالا سوال من اینه همه چیز با رهبری هماهنگه یا با خاتمی ؟#امام_شهید #جنگ #مذاکره #آتش_بس #جنگ_رمضان #قالیباف #پزشکیان #دولت #مجلس
3 MB
پیوند میدان، خیابان و دیپلماسی...#سید_مجید_موسوی

بعله بعله مثل خود شماهاپ.ن هیچ کس حق ندارد بر علیه #قالیباف یا #پزشکیان در تجمعات شعار بدهد و درگیری بین طرفداران #رهبری و پزشکیان و قالیباف درست کنند شعار های کلی برای ادامه #جنگ و نابودی #اسرائیل بدهید.👇👇👇👇
3 MB
8 MB
🚨 دکتر قالیباف: برخی با اسم تبعیت از رهبری خلاف خط مشی عمل می‌کنند؛ پاسخ سخت امت حزب‌الله در انتظار متخلفان🔹دکتر محمدباقر #قالیباف با اشاره به رفتار برخی جریان‌ها که خود را تابع رهبری می‌دانند اما عملاً خلاف آن حرکت می‌کنند، هشدار داد.🔸رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: «برخی این روزها با اسم تبعیت …
Show more

هر وقت امام بفرمایند آتش بس ما آن زمان قبول میکنیم. حرف پزشکیان و قالیباف هم برایمان ملاک نیست.#امام_شهید #جنگ #مذاکره #آتش_بس #جنگ_رمضان #قالیباف #پزشکیان #دولت #مجلس
8 MB

خلاصه حرف حاج باقر این هست امام خمینی ره یک آدم نفهم بود من بهتر میفهمم چون عقل دارم .عقل و عقلانیت را سر نیزه نکنیدتا اسرائیل را نجات دهید#امام_شهید #جنگ #مذاکره #آتش_بس #جنگ_رمضان #قالیباف #پزشکیان #دولت #مجلس
4 MB
🔖دکتر محمدباقر قالیباف در چهارمین پیام صوتی به مردم عزیز ایران:📍نقض آتش‌بس و محاصره دریایی، علت تنش‌های اخیر بود 📌 میدان نظامی، میدان دیپلماسی، میدان حضور مردم و میدان خدمت به مردم تار و پود یک پیکره واحد هستند  📍نه دیپلماسی مانع عملیات نظامی است، نه عملیات مانع دیپلماسی 📌هدف مذاکرات پا…
Show more
13 MB

امیدوارم و از خدا میخواهم من اشتباه کنم فقط جهت آگاهی هیچ کس حق ندارد بر علیه #قالیباف یا #پزشکیان در تجمعات شعار بدهد و درگیری بین طرفداران #رهبری و پزشکیان و قالیباف درست کنند شعار های کلی برای ادامه #جنگ و نابودی #اسرائیل بدهید.👇👇👇👇
3 MB

Profile picture of ‌شاهین‌
موضوع خونخواهی شهدایکی ازارکان تشیع است آقایان نترستندوموضوع خونخواهی امام شهیدرامطرح کنندحجت‌الاسلام طباخیان استادحوزه ودانشگاه:نمی‌شودکه آنها بیایندامام ماراشهیدکنندوبروندوماکاری نکنیم.اگر خونخواهی امام شهیدانجام نشوداین پالس رابه دشمن خواهیم دادکه به صغیروکبیرمامی‌تواند رحم نکند.
6 MB

آقای قالیباف آقای قالیباف مواضع #انقلابی و #تند برعلیه #آمریکا و #اسرائیل اتخاذ کنید ما هم حمایت میکنیم این اعتماد سازی چه کوفتیه از دهان شما میشنویم خوب به آمریکا بگین پیش شرط ما برای اعتماد سازی تحویل دادن #ترامپ و #نتانیاهو هست ما هم قبول میکنیم.
2 MB
📍رئیس هیئت مذاکره‌کننده ایران: معادلهٔ آتش‌بس روی کاغذ و نقض مکرر آن در میدان را برهم زدیم | تا ارادهٔ واقعی برای اعتمادسازی نداشته باشید، پاسخ ایران همین است 🔖دکتر محمدباقر قالیباف رئیس هیئت مذاکره‌کننده «میناب ۱۶۸» در حساب کاربری  خود در شبکه ایکس نوشت: 📌 معادلهٔ آتش‌بس روی کاغذ و نقض مکرر آ…
Show more

Profile picture of ‌جان فدای ایران‌
تشکر فرمانده معزز هوافضای سپاه از مردم بعثت یافته و تاکید بر پیوند خیابان، میدان و دیپلماسی#نقطه_زن#میدان#خیابان_ایران #دیپلماسی#ایران #لبنان #رهبر_شهید #ایران_قوی
6 MB