نور پهلوی:
@DR_ABEDISARASIA9 June 2026
@Hajmamadnouroozi9 June 2026
@Mohammad_ghoolamii9 June 2026اینکه چهوقت بزنیمیا چهجور بزنیمفقط توسط #فرمانده_کل_قواو #فرماندهان_نظامی مشخص میشهکاش یکبار برا همیشه یاد بگیریم؛ در اموریکه نسبت بهش تخصص و اطلاعات نداریم اینطور مطمئن نظر ندیم.بایدهمگان باایستادگی، روشنبینی،حفظ وحدت، انسجام،اعتمادمتقابل و همصدایی نکردن بادشمن،نقشه شوم او را خنثی نمایند
@Haroonmakki3139 June 2026معلومه که ندیدیم ...چون فقط یه احمق عقب مونده میتونه قد بچه رو با کفش اندازه بگیره😑😑#ربع_پخلوی#سس_خرسی
@Baztab8 June 2026
@Amir_Irani13578 June 2026چند وقت پیش من یک فیلم ترسناکی میدیدم ظاهر شخصیته از این یارو قشنگ تر بود.روبیکا که هیچی این پخ کنه من از منظومه شمسی خارج میشم؛استفاده نکردن امریکا از ظاهر این موجود برای باز کردن تنگه هرمز و شکست ایران نادیده گرفتن استعداد های داخلیه.خدا به خانواده اش صبر بده
@DR_ABEDISARASIA8 June 2026باشه حرف آخر رو تو بزن دلت نشکنه😉حالا چی میخوای بگی؟🧐👈من باختمبدم باختممن غلط کردمخیلی هم غلط کردم...😉😂😂
@Aesk13828 June 2026«آنها که در مسیر عشق به آلمحمد میمیرند، هرگز نمیمیرند؛ آنها در یاد اهلبیت جاودانه میشوند.» شهادت میثم تماره،یعنی تمام شدنِ یک زندگی برایشروعِ یک حقیقت بزرگتر. 🥀🕊️#رهبر_شهید #میثم_تمار #مقاومت#ایران #ایران_قوی
@DakaleDidehbani8 June 2026وفاق:حالا چی شده مگه؟یه نقطه خارج شهر،یه زمین سوخته،یه زمین ارزون قیمت رو زدن،ما که نباید پاسخ بدیم که!❌اصلا تقصیر شماست هعی گفتید: مرگ بر اسرائیل این هم خب اومد زد بازهم می زنه!❌اصلا نه غزه نه لبنان....!…Show more
@Khademalabas8 June 2026تقدیم به عمو ابراهیم ذوالفقاری @JANFADAirهمه چی جنگیه، من چقدر خوشبختم!رختِ زیبای نظامی به تنم، سرسختمآتش بس، یک واژهی بیمزه و تکراری بودروزگاری که گذشت، دورهی بیکاری بودخاک میخورد تریبونِ من و میکروفنهاتیترِ یک بود فقط قصهی گلها، چمنها!گرهی کارِ منِ سخنگو آخر وا شد…Show more
@alireza_soleymani798 June 2026
@Agaseyed8 June 2026شماها یادتون نمیاد ولی یه زمانی بود برای مقابله با اعتراض دانشجویی با تانک میرفتن جلو دانشگاه!البته توله همون بابا الان شده منادی آزادی کشور 😏#حافظه #پهلوی_شیاد #اعتراضات_دانشجویی