تمام تصاویر حاوی قاتل کودک را انتخاب کنید #میناب
@Mojtabanik26 June 2026تقدیم به چاه و چاهزادهتو چه چاه حکومتی بودی که قویترین پاسپورت دنیا رو داشتی و یه مشت نادان بهش می نازند ولی چاه و چاهزاده رو هیچ جا راه ندادن جز مصر؟😁نمیدونم چرا یاد کویت میوفتم که قویترین پول جهان رو داره ولی هرکس از راه رسید یا کل کشورش رو میگیره یا لگد بهش می زنه😁ارزش پول؟پاسپورت؟یا موشک؟
@DakaleDidehbani25 June 2026یادش بخیر!می گفتند: اگه عموباقر بیاد، سایه جنگ میره، اقتصاد خوب میشه، برجام حل میشه!و پشتیبان عمو باشید تا مسعود نیاد!خب الان ۲ سال ماکت دولت دست عمو باقر!چی شد؟!همزمان دولت سوم روحانی روودولت خدمت و پیشرفت روبا هم دیگه دیدیم😏
@Tahamtan_banoo24 June 2026ممنون از مسئولینِ عزیز که برای سربلندیِ ایرانِ عزیز، خرید یونجه و کاه از آمریکا رو بر حفظِ تنگه هرمز ارجحیت دادن😊🙏#تنگه_هرمز #علی_الاصول #ایرانِ #مذاکره #مسئولین
@ghalame_khorshidi24 June 2026
@Amout24 June 2026ترامپ🐷 : من🐖 ایران را کاملاً در تنگنا قرار داده بودم؛ در آستانه تسلیم بود، حاضر بود تقریباً هر چیزی به ما بدهد و برای نخستین بار در دهههای اخیر، احترام زیادی برایایالات متحدهو رئیسجمهورش🐖 ، یعنی من🐷 ، قائل شده بود.
@DakaleDidehbani24 June 2026کارتن خواب یا رئیس بانک مرکزی!خُمار یا وزیر اسبق اقتصاد!راننده هاشمی یا نماینده اقتصادی ایران!نوید محمدزاده هم اینجوری لباس نمی پوشه!فکرش رو بکن! این مردک می خواست رییسجمهور بشه!البته با مسعود در زمینه پوشش تفاوتی ندارند!😏
@DakaleDidehbani23 June 2026ای عمو باقر!+برایمان چه سوغات آورده ای؟!-من باقّر!رزمنده دیپلمات برایتان سویا و ذرت آوردم!سویا برای احشام، سویا برای کتلت و کباب!وذرت برای پفیلا و طیور!+چه دادی؟-اولاً که هیس! محرمانه است.…Show more
@SARBAS_31523 June 2026من براش سسخرسیییی بودم ؛ ولی اون سس فرانسوی دوستداشت 🦦💔 . #مزاح
@asdasd11023 June 2026😅خواص بی نظیر کاه و یونجه کدخدا‼️😘از نظر غرب گدایان؛تهاتر نفت با برنج،ذرت،گندم،گوشت و...از چین ،روسیه،برزیل و...یک معامله بی ارزش است ولی حیف و میل پولهای های مسدود شده که سالهاست بدون بهره و سود مصادره شده، با کاه و علف آمریکایی یک معامله باارزش است.
@rouzbahany_m23 June 2026کاریکاتوری که امروز همتازه است😂پولهای بلوکه شده رو آزاد میکنن، اما با یه شرط:تا سنت آخرش، صرف خرید سویا ذرت و گندم روی دست مونده کشاورزای آمریکایی بشه!ما نفت میفروشیم پولش رو میدن به آمریکا آمریکا با پول ما محصولات خودش رو به ما میفروشه و ما هم خوشحالیم که تحریم برداشته شده!😂 خوب بیــــد؟
@seyedqomi11022 June 2026یک روز خیمه حسینیه را در کاخ سفید علم میکنیم😎#جی_دی_ونس #محرم #ایران #آمریکا
@DR_ABEDISARASIA22 June 2026
@DR_ABEDISARASIA22 June 2026آقای آمریکا! نوبل صلح میخوای؟ 🏆 اول موش هار رو جمع کن! 🐭 گذاشتن #تفاهمنامه جلوی موش تشنۀخون، کمدیه والا! 🤡😐#نوبل_موشی #موش_هار#اسرائل
@MaryamBordbar199721 June 2026
@Komeil_MM21 June 2026معاونت راهبردی دولت: تجمعات باید بعد از تشییع رهبر شهید جمع شود/ تجمع کنندگان مخالف مصلحت اندیشیها هستند و بهداشت روانی جامعه را برهم زدند!!!#اللهاکبر#یا_لثارات_الخامنهای #رهبر_شهید #لبنان #لبیک_یا_خامنه_ای #علی_الاصول #نمیپذیریم #نبویان