Profile picture of ‌Meme Kade‌
@DR_ABEDISARASIA26 June 2026
تمام تصاویر حاوی قاتل کودک را انتخاب کنید #میناب

Profile picture of ‌مجتبی نیک‌
@Mojtabanik26 June 2026
تقدیم به چاه و چاهزادهتو چه چاه حکومتی بودی که قویترین پاسپورت دنیا رو داشتی و یه مشت نادان بهش می نازند ولی چاه و چاهزاده رو هیچ جا راه ندادن جز مصر؟😁نمیدونم چرا یاد کویت میوفتم که قویترین پول جهان رو داره ولی هرکس از راه رسید یا کل کشورش رو میگیره یا لگد بهش می زنه😁ارزش پول؟پاسپورت؟یا موشک؟

Profile picture of ‌DakaleDidehbani‌
@DakaleDidehbani25 June 2026
یادش بخیر!می گفتند: اگه عموباقر بیاد، سایه جنگ میره، اقتصاد خوب میشه، برجام حل میشه!و پشتیبان عمو باشید تا مسعود نیاد!خب الان ۲ سال ماکت دولت دست عمو باقر!چی شد؟!همزمان دولت سوم روحانی روودولت خدمت و پیشرفت روبا هم دیگه دیدیم😏

Profile picture of ‌Tahamtan_banoo‌
@Tahamtan_banoo24 June 2026
ممنون از مسئولینِ عزیز که برای سربلندیِ ایرانِ عزیز، خرید یونجه و کاه از آمریکا رو بر حفظِ تنگه هرمز ارجحیت دادن😊🙏#تنگه_هرمز #علی_الاصول #ایرانِ #مذاکره #مسئولین

Profile picture of ‌محمّد صالح‌
@ghalame_khorshidi24 June 2026
کار دشواریست پائین آوردن خری که به مکانی رسیدهکه جایگاهش نیست....

Profile picture of ‌آموت 🇾🇪🇮🇷🇵🇸🇱🇧☫‌
@Amout24 June 2026
ترامپ🐷 : من🐖 ایران را کاملاً در تنگنا قرار داده بودم؛ در آستانه تسلیم بود، حاضر بود تقریباً هر چیزی به ما بدهد و برای نخستین بار در دهه‌های اخیر، احترام زیادی برای ایالات متحده و رئیس‌جمهورش🐖 ، یعنی من🐷 ، قائل شده بود.
واکنش ترامپ به تصمیم سنای آمریکا؛سناتورها کار مرا دشوارتر کرده‌اند، اما من به هر شکلی که باشد آن را به سرانجام می‌رسانم
واکنش ترامپ به تصمیم سنای آمریکا؛سناتورها کار مرا دشوارتر کرده‌اند، اما من به هر شکلی که باشد آن را به سرانجام می‌رسانم

@DakaleDidehbani24 June 2026
کارتن خواب یا رئیس بانک مرکزی!خُمار یا وزیر اسبق اقتصاد!راننده هاشمی یا نماینده اقتصادی ایران!نوید محمدزاده هم اینجوری لباس نمی پوشه!فکرش رو بکن! این مردک می خواست رییس‌جمهور بشه!البته با مسعود در زمینه پوشش تفاوتی ندارند!😏

@DakaleDidehbani23 June 2026
ای عمو باقر!+برایمان چه سوغات آورده ای؟!-من باقّر!رزمنده دیپلمات برایتان سویا و ذرت آوردم!سویا برای احشام، سویا برای کتلت و کباب!وذرت برای پفیلا و طیور!+چه دادی؟-اولاً که هیس! محرمانه است.…Show more

Profile picture of ‌ریحانه صابر 🇱🇧🇮🇷‌
@SARBAS_31523 June 2026
من براش‌ سس‌خرسی‌ی‌ی‌ی بودم ؛ ولی اون سس فرانسوی دوست‌داشت 🦦💔 . #مزاح

Profile picture of ‌سرباز ولایت‌
@asdasd11023 June 2026
😅خواص بی نظیر کاه و یونجه کدخدا‼️😘از نظر غرب گدایان؛تهاتر نفت با برنج،ذرت،گندم،گوشت و...از چین ،روسیه،برزیل و...یک معامله بی ارزش است ولی حیف و میل پولهای های مسدود شده که سالهاست بدون بهره و سود مصادره شده، با کاه و علف آمریکایی یک معامله باارزش است.

Profile picture of ‌mehran rouzbahany‌
@rouzbahany_m23 June 2026
کاریکاتوری که امروز همتازه است😂پولهای بلوکه شده رو آزاد میکنن، اما با یه شرط:تا سنت آخرش، صرف خرید سویا ذرت و گندم روی دست مونده کشاورزای آمریکایی بشه!ما نفت میفروشیم پولش رو میدن به آمریکا آمریکا با پول ما محصولات خودش رو به ما میفروشه و ما هم خوشحالیم که تحریم برداشته شده!😂 خوب بیــــد؟

Profile picture of ‌سیدمحمدرضا واسعی (سید قمی)‌
@seyedqomi11022 June 2026
یک روز خیمه حسینیه را در کاخ سفید علم میکنیم😎#جی_دی_ونس #محرم #ایران #آمریکا
یک روز خیمه حسینیه را در کاخ سفید علم میکنیم😎

@DR_ABEDISARASIA22 June 2026
یه عکس پهلوی سوز پرو مکس بتوان دو...چون هم قرار بود جام جهانی رو نبینیم هم محرم رو...😉

Profile picture of ‌حمیدرضا امیراعظمی‌
@hamidreza676922 June 2026
به نظر من باید تنگ هرمز رو بدیم دست بیرانوند.#بیرانوند

@DR_ABEDISARASIA22 June 2026
آقای آمریکا! نوبل صلح می‌خوای؟ 🏆 اول موش‌ هار رو جمع کن! 🐭 گذاشتن #تفاهم‌نامه جلوی موش تشنۀخون، کمدیه والا! 🤡😐#نوبل_موشی #موش_هار#اسرائل

Profile picture of ‌محمد یوردخانی‌
@Yahoo6322 June 2026
این تنگه هم بسته است.#تنگه_هرمز #ایران

@DR_ABEDISARASIA21 June 2026
هنوز نصف قرارداد سالمه! اونم نصف بیشترش! فقط بند یک‌ش سوخته 😉

Profile picture of ‌Maryam Bordbar‌
@MaryamBordbar199721 June 2026
افشاگری چیزی که رهبر قبلاً افشا کرده جرمهاما دروغ گفتن به ملت درباره‌ی نظر رهبری جرم نیست...#نبویان #صداسیما

Profile picture of ‌ڪُميل☫³¹³‌
@Komeil_MM21 June 2026
معاونت راهبردی دولت: تجمعات باید بعد از تشییع رهبر شهید جمع شود/ تجمع کنندگان مخالف مصلحت اندیشی‌ها هستند و بهداشت روانی جامعه را برهم زدند!!!#الله‌اکبر#یا_لثارات_الخامنه‌ای #رهبر_شهید #لبنان #لبیک_یا_خامنه_ای #علی_الاصول #نمی‌پذیریم #نبویان