Profile picture of ‌امیر مهدی‌
بسم‌الله الرحمن الرحیم﴿الْيَوْمَ أَكْمَلْتُ لَكُمْ دِينَكُمْ﴾غدیر، روز اکمال دین و اتمام نعمت است؛ روزی که پرچم ولایت برافراشته شد و راه هدایت برای همیشه روشن گشتبه مناسبت فرخنده‌ی عید سعید غدیر خم به همت جمعی از خادمان و نوجوانان قصد برپایی ایستگاه صلواتی و برگزاری برنامه‌های پذیرایی و فرهنگی

Profile picture of ‌علی رضا‌
به بهانه عیدصدا و سیما ، سالیان سال ، قطعه ای به نام راز ، با صدای مازیار عصری ، و سولو ویلن حقیر در تمامی مناسبت ها ( از نیمه شعبان تا غدیر و قربان ) پخش می کرد .یعنی انقدررر پخش می کرد که خود مازیار هنگام اجرای پلی بک ، لبخند از سر شرمندگی می زد .یعنی حال خودمون بهم می خورد😅عیدتون مبارک 🌹

Profile picture of ‌سَیِّد مَهْدـ‌ی|و|‌
٩ روز مانده به بزرگترین عیدِ سالِ شیعیان و ما شیعه ها اینطوری شورِ به امامت رسیدنِ بابامون رو داریم 💝 جانم #أمیر_بروممدآقای منی 😍 😍 😍
[WebAhang
[WebAhang.ir] Amir Boroumand

Profile picture of ‌سیدمهدی بیضاوی‌
اگر ترس بر دلت سنگینی میکند، باخداوندهمدم شو؛ او هرگز قولش را فراموش نمیکند.
360 KB

Profile picture of ‌سعید یزدان‌پرست‌
🥀 اعمال روز عید قربان

Profile picture of ‌مادربزرگ‌
وَإلَى غَيرِك فَلا تَكِلني...#عرفه

Profile picture of ‌فضائل امیرالمؤمنین (غدیری‌ام)‌
امیرالمؤمنین علیه‌السلام فرمودند:«من؛به اذن خداوند، تدبیر جهان را بر عهده دارم.»📚 صحیفه الابرار، ج۲، ص۷۳   📌 #فضائل_امیرالمومنین

Profile picture of ‌حاج ممد‌
بی حب علی دانی کفر است مسلمانی🫀#لاٰاَمیرالمؤمنین‌إلا‌علـیﷻ
3 MB

Profile picture of ‌سیدمهدی بیضاوی‌
ای منای معرفت دل هایتانروی جانان شمع محفل هایتاندر هوالهو خویش را فانی کنیدعید قربان است قربانی کنید
608 KB

Profile picture of ‌ایـ💍ـنـ👑ـرل سادات🍋‍🟩🪖‌
سنت و مدد الهی را دست کم نگیرید درسته که شاید خیلی شهید در راه حق داشته باشیم اما نتیجه نهایی مشخص شده است 🩷
🔺خداوند اراده کرده مستضعفانِ جهان را بر مستکبران پیروز گرداند.سنتِ الهی، تغییرپذیر نیست🇮🇷🇮🇷

Profile picture of User
کاش می‌شد غصه‌هامون مثل فرشای حرم لوله کنیم و بیاریم وسط صحن انقلاب پهن کنیم. اونوقت شما دستی روشون بکشین و بگین: «اینو بزار همین‌جا بمونه. نمی‌خواد با خودت ببریش...»✍🏻 پردیس قاسمیان

فرقی نداره کی باشی

Profile picture of ‌قران کریم‌
صفحه چهل و پنج #قران_کریمثواب این قرائت تقدیم به امام زمان عج و رهبر شهیدمان و تمامی شهدای جنگ رمضان🖤

Profile picture of ‌فضائل امیرالمؤمنین (غدیری‌ام)‌
امیرالمؤمنین علیه‌السلام فرمودند:«من از نام‌های نیکو،و نشانه‌های بزرگ الهی هستم.»📚 مختصر البصائر، ص۱۶۲📌 #امیرالمومنین
301 KB

Profile picture of ‌𝓹𝓸𝓻𝔂𝓪𝓲 𝓿𝓵𝓲‌
🪴رسول اکرم (ص) می فرمایند:در آخرالزمان فرزنـدان به پـدر و مادرخود توهین و تحقیر می نمایند و به آنان ناسـزا و دشـنام میدهند.😞📚مستدرك الوسائل: ۳۷۱/۱۱اللهم عجل لولیک الفرج 🤲 ♥️

Profile picture of ‌آقای اَلفـبا‌
#عید_قربان که بعد از وقوف در #عرفات (مرحله شناخت) و #مشعر (محل آگاهی و شعور) و #منا (سرزمین آرزوها، رسیدن به عشق) فرامی‌رسد، #عید_رهایى از تعلقات است. رهايي از هر آنچه غیرخدایى است. در اين روز حج‌گزار، #اسماعیل وجودش را، يعني هر آنچه بدان دلبستگي دنيوي پیدا کرده #قربانى می‌کند تا سبک‌بال شود.

Profile picture of ‌" هِـدیـةُ الـرُقَـیـه "‌
إِلٰهِی مَا أَلْطَفَکَ بِی مَعَ عَظِیمِ جَهْلِی!وَمَا أَرْحَمَکَ بِی مَعَ قَبِیحِ فِعْلِی! إِلٰهِی مَا أَقْرَبَکَ مِنِّی وَأَبْعَدَنِی عَنْکَ!معبود من...#عرفه .

Profile picture of ‌قـاصــم نـژاد‌
بر پیکر عالم وجود جان آمدصد شکر که امتحان به پایان آمداز لطف خداوند خلیل الرحمنیک عید بزرگ به نام قربان آمدعید قربان و پیشاپیش عید سعید غدیر مبارک#اللهم_عجل_لولیک_الفرج#عید_قربان #لبیک_یا_خامنه_ایShow more