1 MB
@Minerva12hمن با جهان کار میکنم، نه بر جهان.و هر اثر برای من یک «رخداد» است—رخدادی که در آن، ذهن و محیط دیگر دو چیز جدا نیستندو بیننده میتواند سایهٔ حضور خودش رادر میان آن ارتعاشها بازیابد.
انتقام سخت و دردناک از اسرایئل همو طوری قران وعده داده ما پایه انقلاب هستیم تا پای جووون
@Minerva1dمن میان طبیعت و سازه کار نمیکنم؛من در آستانهٔ میان آن دو کار میکنم—جایی که چوب، حافظهٔ جهان را نگه میدارد...
@Minerva1dپیش از آنکه جهان سخن بگوید، ارتعاش بود؛پیش از آنکه نامی بر چیزها نهاده شود،نیروهایی بیچهره در تاریکی حرکت میکردند—باد، ریشه، سایه، زمان.هنر من جستوجوی آن لحظهٔ آغازین است؛لحظهای که ماده و معنا هنوز از هم جدا نشدهاندو هر چیز، توتمیست که نیرویی را حمل میکند.
این مجموعه با هدف پرورش اندیشه و شکوفایی استعدادهای نونهالان و نوجوانان کم برخوردار ، به مدیریت سرکار خانم رعنا ژاله و با حمایت جناب آقای مهندس جواد انصاری فعالیت خواهد کرد.پرورش امروز، ساختن فرداست.گروه بینالمللی کهل تیرکاران
طراحی با من، جان بخشی با گراکسپاس از توجهتان 😎#تصویرسازی#تصویرگری#خانه#خواهیم_دید_چه_خواهد_شد610 KB
#هنرمند در جهانبینی اومانیستی(انسانمحور) در مرکز است.در جهانبینی قدسی اما، هنرمند واسطهی تجلی حقایق الاهی است.این دیدگاه باعث میشود که کنش هنرمند از "ساختن" به "عبادت" تبدیل شود و این ممکن نیست مگر با تلاش برای غلبه بر نفس.▪️تصویر:جوان و درویش،منسوب به رضا عباسی.
@rasoolmidamadi22 May 2026
@rasoolmidamadi20 May 2026
@Khat_Naghashikhat20 May 2026
@DjPooria19 May 2026یکی بیاد میدون امام حسین ،من عقدش کنم . 😂#دیر_رسیدن_بهتر_است_از_هرگز_نرسیدن #عقد #ازدواج #مجرد
@yonesgholami138419 May 2026افتتاح دومین دیوار نگاره بزرگ ایران گرچه خیلی متوقع بودم از شیوه رونمایی اما خب زیباست...نقد زیاد داره ولی اینکه طراحی و چاپ و اجرا همه به صورت بومی توسط اراکی ها انجام شده خیلی جای تقدیر داره. و دمشون گرم.پ.ن:حجم فیلم مراسم زیاد بود بارگزاری نشد! آخر مراسمو گذاشتم:)26 MB