Profile picture of ‌Zahra Zare‌
آدما وقتی به #آگاهی میرسن متوجه میشن که با وجود #مشکلات هم ؛باید #زندگی کنن ...🪽🌱
1 MB

Profile picture of ‌M.rasekh مینروا راسخ‌
من با جهان کار می‌کنم، نه بر جهان.و هر اثر برای من یک «رخداد» است—رخدادی که در آن، ذهن و محیط دیگر دو چیز جدا نیستندو بیننده می‌تواند سایهٔ حضور خودش رادر میان آن ارتعاش‌ها بازیابد.

انتقام سخت و دردناک از اسرایئل همو طوری قران وعده داده ما پایه انقلاب هستیم تا پای جووون

من میان طبیعت و سازه کار نمی‌کنم؛من در آستانهٔ میان آن دو کار می‌کنم—جایی که چوب، حافظهٔ جهان را نگه می‌دارد...

پیش از آن‌که جهان سخن بگوید، ارتعاش بود؛پیش از آن‌که نامی بر چیزها نهاده شود،نیروهایی بی‌چهره در تاریکی حرکت می‌کردند—باد، ریشه، سایه، زمان.هنر من جست‌وجوی آن لحظهٔ آغازین است؛لحظه‌ای که ماده و معنا هنوز از هم جدا نشده‌اندو هر چیز، توتمی‌ست که نیرویی را حمل می‌کند.

Profile picture of ‌علی یگانه پیش کناری‌
#شهر بی‌هنر، فقط یک سازه بتنی بزرگ است.باور کنیم که روح شهر را #هنرمندان می‌سازند.#رشت ما فقط با #باران شناخته نمی‌شود؛ با #موسیقی، #تئاتر، #نقاشی و انسان هایی شناخته می‌شود که برای شهر، #احساس خلق می‌کنند.

Profile picture of ‌Shabnam Ahmadi‌
چه زیبا گفت پیغمبر،من‌و حیدر که ما حق پدر داریم برکل بشر.. 🌊🌌۹ روز تا #غدیر .#شبنم

Profile picture of ‌رعنا ژاله‌
این مجموعه با هدف پرورش اندیشه و شکوفایی استعدادهای نونهالان و نوجوانان کم برخوردار ، به مدیریت سرکار خانم رعنا ژاله و با حمایت جناب آقای مهندس جواد انصاری فعالیت خواهد کرد.پرورش امروز، ساختن فرداست.گروه بین‌المللی کهل تیرکاران

Profile picture of ‌امیرحسین حسنخانی🇮🇷‌
اجرای اثر سبکبالان خرامیدند و رفتندسال۹۵ رنگ روغن روی بوم سایز ۱۰۰ در ۱۳۰امیر حسین حسن خانی#نقاشی #طراحی #رنگروغن #رنگ_روغن #آبرنگ
Profile picture of ‌Roza _ 🖐🏻‌
Roza _ 🖐🏻

@Rozaallen  •  14 May 2026

بیاید نخاشی هاتون رو نقل قول کنید.

Profile picture of ‌Zahraଓ‌
سلام دوباره از بوی چوب.

Profile picture of ‌Zargol‌
طراحی با من، جان بخشی با گراکسپاس از توجهتان 😎#تصویرسازی#تصویرگری#خانه#خواهیم_دید_چه_خواهد_شد
610 KB

Profile picture of ‌سراج‌
گربه ای که دربرابر هیچ شیری سرخم نکرده.

Profile picture of ‌● حکمت || هنر || ادبیات ●‌
#هنرمند در جهان‌بینی اومانیستی(انسان‌محور) در مرکز است.در جهان‌بینی قدسی اما، هنرمند واسطه‌ی تجلی حقایق الاهی است.این دیدگاه باعث می‌شود که کنش هنرمند از "ساختن" به "عبادت" تبدیل شود و این ممکن نیست مگر با تلاش برای غلبه بر نفس.▪️تصویر:جوان و درویش،منسوب به رضا عباسی.

Profile picture of ‌Luluken Exo-l‌
درست مثل اولین روز وقتی میبینمت خوشحال میشم🎶🍿

Profile picture of ‌سان سون‌
کاش همه چی بنفش بود؛

Profile picture of ‌سید رسول میردامادی‌
@rasoolmidamadi22 May 2026
✿ رباعی شمارهٔ ۴ ✿ماهی که قدش به سرو می‌ماند راستآیینه به دست و روی خود می‌آراستدستارچه‌ای پیشکشش کردم گفتوصلم طلبی زهی خیالی که توراست..#حافظ #شعر #رباعی #سرو #غزل #ونسان_ونگوگ #ایران #اینترنت

Profile picture of ‌سید رسول میردامادی‌
@rasoolmidamadi20 May 2026
✿ رباعی شمارهٔ ۱۵ ✿این کوزه چو من عاشق زاری بوده استدر بند سر زلف نگاری بوده‌ستاین دسته که بر گردن او می‌بینیدستی‌ست که برگردن یاری بوده‌ست#خیام #شعر #ایران #اینترنت #ایران_قوی #رباعی

Profile picture of ‌حشمت الله اصلانی‌

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان عج

1 votes  •  The poll has been ended
Nobody can see participants

Profile picture of ‌Pooria Hallaj | پوریا حلاج‌
@DjPooria19 May 2026
یکی بیاد میدون امام حسین ،من عقدش کنم . 😂#دیر_رسیدن_بهتر_است_از_هرگز_نرسیدن #عقد #ازدواج #مجرد

Profile picture of ‌Yones 🎒Gholami‌
افتتاح دومین دیوار نگاره بزرگ ایران گرچه خیلی متوقع بودم از شیوه رونمایی اما خب زیباست...نقد زیاد داره ولی اینکه طراحی و چاپ و اجرا همه به صورت بومی توسط اراکی ها انجام شده خیلی جای تقدیر داره. و دمشون گرم‌.پ.ن:حجم فیلم مراسم زیاد بود بارگزاری نشد! آخر مراسمو گذاشتم:)
26 MB