Profile picture of ‌Reza Moradi🚩‌
@Rezamoradi_116 May 2026
تئاتر میدانی بودن یا نبودن🎭کارگردان:رضامرادینویسنده:عباس عابدینی نژادبازیگران:رضامرادی،عباس عابدینی نژادکاری از گروه جوانان آفتاب🌞#تئاتر#میدان#ایران #اراک#ایرانShow more

Profile picture of ‌امیر محمودی منش‌
#نمایشگاه_مجازی_کتاب یک فرصت ویژه در راستای استمرار مطالعه عمومی در شرایط جنگی است .نمایشگاه مجازی کتاب را می‌توان گامی مهم در خصوص همگام‌سازی فرهنگ کتاب‌خوانی با دنیای دیجیتال امروز دانست.

چشمانت رانبند ملت راقضاوت نکن

Profile picture of ‌Zahraଓ‌
@ZahraBhadori15 May 2026
«کارل یونگ می‌گوید: من ترجیح می‌دهم کامل باشم تا خوب! ما گمان می‌کنیم هرچه الهی‌ست باید بی‌نقص باشد. اما الهی بودن یعنی کامل بودن و کامل بودن یعنی همه چیز بودن؛ مثبت و منفی، نیک و بد، مقدس و پلید.»- #طراحی جلد #کتاب نیمه تاریکِ وجود. آهیرگراف | https://ble.ir/ahirgraph

Profile picture of ‌نـسـترن🎒‌
به تنهاییِ من دست نزن بگذر و رد شومَن پای‌تو تاوان بدی داده ام ای عشق...💔

Profile picture of ‌Hossein Abedi‌
از دوستان قمی خوشحال میشم تشریف بیارید.

Profile picture of ‌عکس نوشته، خوشنویسی‌
══❀✿═════#صلوات· آیت‌الله مکارم شیرازی: در تفسیر نمونه و دیگر آثارشان تأکید کرده‌اند که صلوات تنها ذکری است که خداوند خود و فرشتگانش بر آن مداومت دارند و ما نیز به آن دستور داده شده‌ایم. ایشان بر فراگیری و گسترش صلوات به عنوان یک سنت اسلامی تأکید می‌ورزند.══❀✿══════

Profile picture of ‌شروین پایا‌
@shervinpaya9 May 2026
مَن همانَم که تو غَمگین بِشَوی میمیرَد#دکلمه#دلنوشته#شعر#عاشقانه #ویراستی

@ZahraBhadori6 May 2026
#فیلم Pearl (2022)ژانر : وحشت ، روان‌شناختی و اسلشر .- طراحی #پوستر_فیلم.آهیرگراف ଓ.

Profile picture of ‌حامد فاضلی‌
@Dr_HamedFazeli6 May 2026
یک نقد سازنده در مورد قوانین هنر در ایران.حتما توصیه میشه.#حامدفاضلی#کتاب#نویسنده#انتشارات_آفتاب_گیتی#هنر#نقد#قوانینShow more

@ZahraBhadori4 May 2026
شمیسا میمندیان | روانشناس گیمیفیکیشنطراحی #لوگو در استایل #تایپوگرافی .آهیرگراف ଓ.

@ZahraBhadori3 May 2026
«هیچ کس نمی‌تواند آرامش درونِ مرا از من بگیرد. این تنها چیزی‌ست که مال خودِ من است.»- طراحی جلد کتاب "کلبه عموتام" اثر هریت بیچر استو.آهیر گراف ଓ.

Profile picture of ‌معصومه پیرخندان‌
@Dokhtarebahr3 May 2026
روایت جنگی لگودرسه شب تجمع با موضوعاتشب اول جنگ،( بیت رهبری، مدرسه میناب وجواب ایران هدف قراردادن ناوگان 5شب دوم 10بند آتش بسشب سوم ناو آمریکا وجواب قاطع ایران وبه یاد شهدای ناو دنا🚀🚀🛥️⛴️با استقبال کودکان نوجوانان ومردم علاقه مند قرار گرفت🇮🇷 موکب ابناءالخمینی شهرستان رامسر#ایده

Profile picture of ‌Shirpoor Design‌
طراحی لوگو برای شرکت " تابان گستر " حوزه فعالیت برند : هلدینگ در زمینه توسعه انرژی های پاک و ساخت و ساز سبزطراحی شده توسط استودیو Shirpoor | جهت ثبت سفارش به همین اکانت پیام دهید🌱#لوگو #لوگوتایپ #گرافیک #هنر #دیزاین #ایران #ایران_قوی

Profile picture of ‌Logo plus‌
@Logo2030 April 2026
برچسب موبایل زیارت عاشوراجهت ثبت سفارش و اطلاع از قیمت دایرکت پیام بدید❤️

Profile picture of ‌فائزه حسین‌پور‌
@FaezehHosseinpour27 April 2026
رستم تهمتن خودش اومد و رونمایی شد