Profile picture of ‌خورزوخان‌
ایران من.تئاتر بسیار زیبای "اول شخص مفرد"تهران، تئاتر هامون.

Profile picture of ‌ایزورا آرت‌
🎨 مجموعه‌ای از برخی نمونه‌کارهای اخیر بنده در زمینه پوستر تبلیغاتی محصولات خوراکی----------------------برای همکاری و سفارش طراحی: 📩 ‎@Mm_khani

Profile picture of ‌SH. SHAHAN‌
@Dr_Shahan192 July 2026
در تمام منطقه غرب آسیا روزانه صدها جان تکه تکه میکنندتا برای یهود امنیت ابدی بسازند.آنوقت در میانه ی جنگ تمام عیار علیه ایرانآن معاونت نمایشی به تمامی جاهل چه خیال خامی میپروراند؟!دوستی ملل؟!با کدامهایشان؟!دولتهای به شدت فاسد عرب؟اسرائیل های ۲ و ۳ و ۴؟ترکیه دیوانه ی نابودی ایران؟اروپا؟!

@Khorzukhaan1 July 2026
ایران من. تئاتر زنبور های کارگر.تئاتر لبخند، تهران.

Profile picture of ‌آرین صدری‌
@ariansadri29 June 2026
پوستر نهایی تئاتر فرشتگان میناب کاری از " آرین صدری " #میناب #مدرسه_میناب #فرشتگان_میناب

Profile picture of ‌Meisam 3DFox‌
@Mr_Fox_h9 June 2026
یکم تغییرات دادم و صندلیش هم عوض کردم، کمی بهتر شده.یک تست نور ساده هم گرفتم تا ببینید که توی نور به چه شکلی در می آید.#blender #طراحی

Profile picture of ‌نیما میثمی‌
@Meisami9 June 2026
استخدام با شرایط مناسب...😱👌جوانان مذهبی در اولویت جذب خواهند بود...🇮🇷🇮🇷🇮🇷#اشتغالزایی#جوانان#شغل#استخدام

Profile picture of ‌ܝ̇ߺیܝ̇ߺߊ‌
@Nina111iia2 June 2026
انگیزه زندگی#اثر_استاد_فرشچیان

@Khorzukhaan1 June 2026
ایران من.نمایش "ترمه"، تقبیح مذاکرات با زبان فمینیستی؟تماشاخانه طهران.

Profile picture of ‌سیّدحامد۷۲ 🇮🇷‌
@Seyedhamed721 June 2026
میرباقری: سکانس‌های ایران و بیزانس، ۳۰و۲۸ قسمت از سریال "سلمان" ساخته شده و اصل داستان سکانس‌های حجازه که در حال ساخته..بی‌نظیره این آقاسیّدداود میرباقری. به پروندهٔ اعمالش غبطه می‌خورم. ان‌شاءالله خداوند اون بالاترین درجات بهشتی رو به عنوان یکی از صدّیقین به این هنرمند توانا و متعهّد عنایت کنه.

@Khorzukhaan31 May 2026
ایران من.تئاتر "یحتمل..."، تالار مولوی.

Profile picture of ‌مصطفی فرخی‌
@mostafa_farokhi31 May 2026
آیا برای سریال «در و تخته» باید از صدا و سیما تشکر کنیم یا انتقاد؟!از یک طرف آنچه سالیان متمادی به صدا و سیما انتقاد داشتیم که #سبک_زندگی و شیوه های اصیل ایرانی، اسلامی قابل تبیین و ترویج در قالب #هنر است و کسی گویا اصلا نمی شنید که بخواهد جواب بدهد!، اکنون در عمل شنیده شده🌷از طرف دیگر چرا این …Show more

@Khorzukhaan29 May 2026
ایران من.تئاتر زیبای "دشمن خدا"، عمارت هما، نوفل لوشاتو.

Profile picture of User
📣#اطلاعیه/ #رفاهی 🎦 سانس اختصاصی #سینما 👨‍👩‍👧‍👦 ویژه اعضامحترم وخانواده گرامی ️ فصل بهار - 1405 📽 #فیلم سینمایی: افسانه سپهر🎞 کارگردان: مهرداد-رحمانی🎭 ژانر: کودک-انیمیشن 🗓 یکشنبه10-03-1405 …Show more

Profile picture of User
📣#اطلاعیه/ #رفاهی 🎦 سانس اختصاصی #سینما 👨‍👩‍👧‍👦 ویژه اعضامحترم وخانواده گرامی ️ فصل بهار - 1405 📽 #فیلم سینمایی: آنتیک🎞 کارگردان: هادی نائیجی🎭 ژانر: کمدی - تاریخی 🗓 شنبه 09-03-1405 …Show more

Profile picture of ‌نـسـترن🎒‌
از قد کشیدن همدیگه نترسیم،ما هممون درختای یه جنگلیم....🥀

Profile picture of ‌گُروه‌نَمایِشی‌نِینَوا...🥀🖤‌
@Neinava_group19 May 2026
ما‌بازیگَرانِ‌روضِه‌حُسِینیم'عبا‌دیالوگ‌نَه‌با‌دِل‌اجِرا‌میکُنیمتَنها‌هُنَر‌ماست‌کِه‌مَجنونِ‌حُسِینیم'ع:)💕

Profile picture of ‌رضا آزاد دریایی‌
@Azaddaryaie17 May 2026
"کارگاه گام های نخست بازیگری"تربیت صدا/ تربیت بیان/ تربیت حس/ الفبای بدن/ بازی های نمایشی / حضور صحنه ای*هنرجویان منتخب کارگاه، پس از تایید مدرس محترم دوره، برای یک اجرای صحنه‌ای انتخاب خواهند شد.