Profile picture of ‌آموت 🇾🇪🇮🇷🇵🇸🇱🇧☫‌
این کارزار ادامه دارد...کاری زیبا از عزیزان عراقیWe are a nation of martyrs.
3 MB

Profile picture of ‌سیّدحامد۷۲ 🇮🇷‌
ببخشید. واقعاً معذرت. هم بخاطر بی‌حجابی و هم خوانندهٔ زن. هوش مصنوعیه دیگه؛ سخت نگیرید. ولی مضمونش جالبه و واقعیّت امروز.. چقدر هم جای خواهری ماشاالله خوشگله. اونجا که فتنه دی۱۴۰۴ هم می‌زنه عجیب سینماییه...
5 MB

Profile picture of ‌علی رفیعی وردنجانی‌
نقد فیلم «مرد جنگ» مرگ بر آمریکامرد جنگ ساخته‌ی ویلیام کافمن فیلمِ بی‌هنرِ سیاست‌زده‌ای است که در چارچوبِ گرایش به سُلطه‌جویی در محتوا، نه داستان، خود را ارائه کرده. سینما را می‌شود به هر تعبیری هم که شده سیاسی نگاه کرد، حتّی اگر «استالکر» تارکوفسکی باشد، امّا سینمایی که شُعارِ سیاست‌زده‌ی خود ر…Show more
35 MB

Profile picture of ‌عاطفه حیدریان‌
امام امت بسلامت دیدار ما روز قیامت 🥺🥺 #رهبر_شهیدم #رهبرم #سردارسلیمانی #مرگ_بر_آمریکا
2 MB

Profile picture of ‌مهدی صالحی‌
آیا می‌شه به جنگ خندید؟ روبرتو بنینی در «زندگی زیباست» گفت آره و اسکار گرفت!🏆برای دیدن تحلیل کامل و فهمیدن اینکه این فیلم شاهکارِ نابغه‌ست یا اهانتِ دیوانه، روی لینک زیر بزن 👇https://www.aparat.com/video/video/embed/videohash/oxrdnt2/vt/frame#کمدی #طنز #زندگی_زیباست #نقد_فیلم #مهدی_صالحی #نقد
www.aparat.com

خندیدم اما گریه کردم! - نقد فیلم کمدی زندگی زیباست

سلام رفیق! توی این ویدیو رفتم سراغ یکی از جنجالی‌ترین فیلم‌های تاریخ سینما؛ «زندگی زیباست» ساخته‌ی روبرتو بنینی. فیلمی که توش اردوگاه کار اجباری نازی‌ها تبدیل میشه به یه بازی کودکانه و یه پدر با قدرت شادی، پسرش رو از مرگ حتمی نجات میده.بنینی توی این فیلم نه تنها برنده‌ی اسکار شد، بلکه کل جهان رو به چالش کشید: آیا می‌شه به هولوکاست خندید؟ توی این ویدیو مفصل بررسی کردم که چطور بنینی از سنت دلقک‌های سیرک و چارلی چاپلین وام گرفته تا یه اثر خلق کنه که همزمان هم می‌خندونه هم می‌گریونه.بررسی بازیگری روبرتو بنینی و نیکولتا براسکی رو واکاوی کردم و اینکه چطور بازی بنینی فراتر از تکنیک کمدی، به یه تراژدیِ جان‌سوز تبدیل میشه. همچنین به نقد فیلمنامه، نمادشناسی، موسیقی نیکولا پیووانی و فیلمبرداری تونینو دلی کُلی پرداختم.آیا این فیلم یه شاهکارِ نابغه‌ست یا یه اهانت به قربانیان واقعی؟ جواب رو توی ویدیو ببین.اگه از نقدهای صریح و خودمونی خوشت میاد، حتماً کانال «نقد با زیرشلواری» رو سابسکرایب کن و زنگوله رو بزن. نظرات ارزشمندت رو برام بنویس که ته ویدیو یه سوال جنجالی برات دارم!لایک و کامنت یادت نره!00:05خندیدم اما گریه کردم00:59شاهکاری جسورانه01:46چرا این فیلم خاص است04:33جوابی با یک سکانس06:28آیا میشه به جنگ خندید

Profile picture of ‌علیرضا احتشامی‌
این جمله پر تکرار که #آمریکا و #ترامپ #حماقت کرده است و رهبرمان را #شهید کرده را مزخرف بپندارید !!!وقتی ما منفعل و در مسیر اشتباه بودیم و هستیم چرا آنها را احمق میدانیم، اتفاقا نسبت به اوصاف ما آنها خیلی هم باهوش هستند که #قالیباف و #پزشکیان را زنده نگاه داشته اند.

نقد فیلم کوتاه «سایه فیل» مجهول‌زدگی در دروغ‌های سینماسایه فیل فیلمِ کوتاهی از آرمان خوانساریان هنوز به عُمقِ فاجعه نزدیک نشده در حالِ پیشگویی از آن است. فیلمی که اطلاعاتِ مجهولی از کاراکترهای‌اش به ما می‌دهد که به غیر از لیلا، سونیا سنجری، در سکانسِ آخر، هیچ‌کدام را به واکنش در برابرِ تنهاییِ ب…Show more
42 MB

Profile picture of User
نقد فیلم «منصور»🔗 لینک خبر«منصور» یکی از معدود آثار سینمای ایران است که تلاش می‌کند در قالبی نیمه‌زندگی‌نامه‌ای و درام پرتنش فنی، به یک پروژه بزرگ صنعتی–هوافضایی بپردازد.#ایوناhttps://negaheiraniannews.ir/

Profile picture of ‌سیّدحامد۷۲ 🇮🇷‌
خیابان انقلاب تهران؛ مثل رگی با خون جوشان بر پیکرهٔ جهان.. مردمی با پیراهن سیاه و پرچم‌های سرخ.. عزادار ولی خشمگین و انتقام‌جو..
7 MB

نقد فیلم «کار کثیف» قسمتِ اوّل سلسله یادداشت‌های سینمای بدون فُرمعرق فروش سینمای ایرانکار کثیف خسرو معصومی، سینمای محتوازده‌ای است که در همان ابتدا تمام می‌شود. طی یک سلسله یادداشت نیت دارم سینمای فارغ از فُرمِ ایران را که صرفاً صدای اُپوزیسیون شده بررسی کنم و هیچ فیلمی به اندازه‌ی اثرِ معصومی، …Show more
46 MB

Profile picture of ‌فیلموسوفی‌
🌕چگونه تأثیر هاله‌ایِ سینما باعث می‌شود به شخصیتی شرور تبدیل بشویم؟!🌙در سینما بسیاری از شخصیت‌های جذاب که #قهرمان اثر هستن، چارچوب‌های اخلاقی رو رعایت نمی‌کنن! از سریال دکستر و بریکینگ بد گرفته تا پدر خوانده و جوکر

Profile picture of ‌Lolo...‌
hate me .... JUICE WRLD یکی از بهترین موسیقی تاریخ #سرگرمی #موسیقی #آهنگ #موزیک #ahang #music #juice #juicewrld#juice_wrld #legend #dead #رپ #rap
4 MB

Profile picture of ‌nobody‌
جوری که با دخترا تعامل میکنمvsجوری که با پسرا تعامل میکنم
841 KB

Profile picture of ‌مُحَمَّدْطٰاهٰا بٰاقِریْ ☫🏴🚩‌
سیلو، به‌نظر من 🎬جدیدترین، قوی‌ترین، تاثیرگذارترینو بهترین فیلم ضد ایرانی آمریکاست.🧠 یعنی یه‌جوری ذهن مخاطبش رو تحت تاثیر قرار میده، که اگر متوجه نکات ریز روانی و اثرگذار نباشی و در برابرش سپر محافظ نداشته باشی، قطعا تاثیر خواهی پذیرفت.🗓 قسمت ۱ فصل ۳ این سریال، دو روز پیشدر ۳ جولای از تلو…Show more

Profile picture of ‌آرین صدری‌
فرشتگان میناب | روایتی متفاوت از ساعت صفر جنگ#مدرسه_میناب #جنگ #ایران #فرشتگان_میناب #ایران_قوی
633 KB

Profile picture of ‌.ماهـ🌙ـدخت.‌
منم همینطور آقای عکاس...💔
1 MB

جدید بود نبود ؟:*
2 MB

نقد فیلم «دو روز دیرتر» به بهانه‌ی اکرانِ آنلاینمشتبه شدنِ امر تشویق با تبلیغاتدو روز دیرتر فیلمِ عقب‌اُفتاده‌ای از اصغر نعیمی است که در همسو شدن با موجِ فرزندآوری نابلدانه مدیومِ سینما را انتخاب کرده و عاشقانه‌اش دوزاری و دمِ دستی است. این اصلاً بد نیست که ما فیلمی بسازیم که عشق را در جهتِ تضمی…Show more
50 MB

تو فیلم چی میبینی؟!+قدرت ایران🇮🇷
2 MB