@Amout10h┃این کارزار ادامه دارد...کاری زیبا از عزیزان عراقیWe are a nation of martyrs.3 MB
ببخشید. واقعاً معذرت. هم بخاطر بیحجابی و هم خوانندهٔ زن. هوش مصنوعیه دیگه؛ سخت نگیرید. ولی مضمونش جالبه و واقعیّت امروز.. چقدر هم جای خواهری ماشاالله خوشگله. اونجا که فتنه دی۱۴۰۴ هم میزنه عجیب سینماییه...5 MB
نقد فیلم «مرد جنگ» مرگ بر آمریکامرد جنگ ساختهی ویلیام کافمن فیلمِ بیهنرِ سیاستزدهای است که در چارچوبِ گرایش به سُلطهجویی در محتوا، نه داستان، خود را ارائه کرده. سینما را میشود به هر تعبیری هم که شده سیاسی نگاه کرد، حتّی اگر «استالکر» تارکوفسکی باشد، امّا سینمایی که شُعارِ سیاستزدهی خود ر…Show more35 MB
امام امت بسلامت دیدار ما روز قیامت 🥺🥺 #رهبر_شهیدم #رهبرم #سردارسلیمانی #مرگ_بر_آمریکا2 MB
آیا میشه به جنگ خندید؟ روبرتو بنینی در «زندگی زیباست» گفت آره و اسکار گرفت!🏆برای دیدن تحلیل کامل و فهمیدن اینکه این فیلم شاهکارِ نابغهست یا اهانتِ دیوانه، روی لینک زیر بزن 👇https://www.aparat.com/video/video/embed/videohash/oxrdnt2/vt/frame#کمدی #طنز #زندگی_زیباست #نقد_فیلم #مهدی_صالحی #نقدwww.aparat.comخندیدم اما گریه کردم! - نقد فیلم کمدی زندگی زیباست
سلام رفیق! توی این ویدیو رفتم سراغ یکی از جنجالیترین فیلمهای تاریخ سینما؛ «زندگی زیباست» ساختهی روبرتو بنینی. فیلمی که توش اردوگاه کار اجباری نازیها تبدیل میشه به یه بازی کودکانه و یه پدر با قدرت شادی، پسرش رو از مرگ حتمی نجات میده.بنینی توی این فیلم نه تنها برندهی اسکار شد، بلکه کل جهان رو به چالش کشید: آیا میشه به هولوکاست خندید؟ توی این ویدیو مفصل بررسی کردم که چطور بنینی از سنت دلقکهای سیرک و چارلی چاپلین وام گرفته تا یه اثر خلق کنه که همزمان هم میخندونه هم میگریونه.بررسی بازیگری روبرتو بنینی و نیکولتا براسکی رو واکاوی کردم و اینکه چطور بازی بنینی فراتر از تکنیک کمدی، به یه تراژدیِ جانسوز تبدیل میشه. همچنین به نقد فیلمنامه، نمادشناسی، موسیقی نیکولا پیووانی و فیلمبرداری تونینو دلی کُلی پرداختم.آیا این فیلم یه شاهکارِ نابغهست یا یه اهانت به قربانیان واقعی؟ جواب رو توی ویدیو ببین.اگه از نقدهای صریح و خودمونی خوشت میاد، حتماً کانال «نقد با زیرشلواری» رو سابسکرایب کن و زنگوله رو بزن. نظرات ارزشمندت رو برام بنویس که ته ویدیو یه سوال جنجالی برات دارم!لایک و کامنت یادت نره!00:05خندیدم اما گریه کردم00:59شاهکاری جسورانه01:46چرا این فیلم خاص است04:33جوابی با یک سکانس06:28آیا میشه به جنگ خندید
نقد فیلم کوتاه «سایه فیل» مجهولزدگی در دروغهای سینماسایه فیل فیلمِ کوتاهی از آرمان خوانساریان هنوز به عُمقِ فاجعه نزدیک نشده در حالِ پیشگویی از آن است. فیلمی که اطلاعاتِ مجهولی از کاراکترهایاش به ما میدهد که به غیر از لیلا، سونیا سنجری، در سکانسِ آخر، هیچکدام را به واکنش در برابرِ تنهاییِ ب…Show more42 MB
نقد فیلم «منصور»🔗 لینک خبر«منصور» یکی از معدود آثار سینمای ایران است که تلاش میکند در قالبی نیمهزندگینامهای و درام پرتنش فنی، به یک پروژه بزرگ صنعتی–هوافضایی بپردازد.#ایوناhttps://negaheiraniannews.ir/
خیابان انقلاب تهران؛ مثل رگی با خون جوشان بر پیکرهٔ جهان.. مردمی با پیراهن سیاه و پرچمهای سرخ.. عزادار ولی خشمگین و انتقامجو..7 MB
نقد فیلم «کار کثیف» قسمتِ اوّل سلسله یادداشتهای سینمای بدون فُرمعرق فروش سینمای ایرانکار کثیف خسرو معصومی، سینمای محتوازدهای است که در همان ابتدا تمام میشود. طی یک سلسله یادداشت نیت دارم سینمای فارغ از فُرمِ ایران را که صرفاً صدای اُپوزیسیون شده بررسی کنم و هیچ فیلمی به اندازهی اثرِ معصومی، …Show more46 MB
🌕چگونه تأثیر هالهایِ سینما باعث میشود به شخصیتی شرور تبدیل بشویم؟!🌙در سینما بسیاری از شخصیتهای جذاب که #قهرمان اثر هستن، چارچوبهای اخلاقی رو رعایت نمیکنن! از سریال دکستر و بریکینگ بد گرفته تا پدر خوانده و جوکر
@Taham5dسیلو، بهنظر من 🎬✨جدیدترین، قویترین، تاثیرگذارترینو بهترین فیلم ضد ایرانی آمریکاست.🧠 یعنی یهجوری ذهن مخاطبش رو تحت تاثیر قرار میده، که اگر متوجه نکات ریز روانی و اثرگذار نباشی و در برابرش سپر محافظ نداشته باشی، قطعا تاثیر خواهی پذیرفت.🗓 قسمت ۱ فصل ۳ این سریال، دو روز پیشدر ۳ جولای از تلو…Show more
فرشتگان میناب | روایتی متفاوت از ساعت صفر جنگ#مدرسه_میناب #جنگ #ایران #فرشتگان_میناب #ایران_قوی633 KB
نقد فیلم «دو روز دیرتر» به بهانهی اکرانِ آنلاینمشتبه شدنِ امر تشویق با تبلیغاتدو روز دیرتر فیلمِ عقباُفتادهای از اصغر نعیمی است که در همسو شدن با موجِ فرزندآوری نابلدانه مدیومِ سینما را انتخاب کرده و عاشقانهاش دوزاری و دمِ دستی است. این اصلاً بد نیست که ما فیلمی بسازیم که عشق را در جهتِ تضمی…Show more50 MB