گاهی خسته نیستیم؛فقط مدت زیادی است که در حال فکر کردن بودهایم.🌿ذهن هم مثل بدن،بعد از ساعتها دویدن،به استراحت نیاز دارد.شاید امروز لازم نباشدپاسخ همه سؤالها را پیدا کنی.…Show more
@Periqlytos228 June 2026آقای خودشیفته در شبکه اجتماعیش این رو منتشر کرده . از خودشیفته بدتر، شیفتگی نسبت به خودشیفتهست. والسلام#لیبرالیسم #سندرومغربپرستی572 KB
@Rana_mahdavi28 June 2026وسواسهای فکری و عملی حمله شیطانی هست.#سلامتی #ایران #استاد_شجاعی#ملت_امام_حسین4 MB
@Par_vaneh12828 June 2026
@farhangi_b_farhang28 June 2026چرا مثل نی نی سایت یه پلتفرمی درست نمیشه خلق الله بیان توش از ترمز های زندگی شون ،درگیری های فکری و مشغله های خانوادگی و.... که توهم داریم مانع پیشرفت مون هستن بگن. مخصوصاً برای نوجوون ها عالیه.ادامه #ویرشت۱
@javarani28 June 2026
@ivnanews27 June 2026۶ خصوصیت شخصیتی که باید در همسر آینده خود به دنبال آنها باشید🔗 لینک خبرانتخاب همسر، شناخت شخصیت کسی است که قرار است فرداهایت را با او بسازی. باربارا دی آنجلیس شش خصوصیت شخصیتی را مطرح میکند که میتوانند مسیر یک رابطه سالم و پایدار را روشن کنند.#ایوناhttps://negaheiraniannews.ir/
@Zendegikon27 June 2026غیرت بر حقیقتیعنیانسان نگذاره،دروغ، «لباس حق» بپوشهاین خُلق رو چه طور به کودک آموزش بدیم؟! 👇3 MB
@Mj_Jannesari26 June 2026گندمِ ری ات را بشناس!امام علی علیه السلام: مَنْ لَمْ يُقْنِعْهُ الْيَسِيرُ لَمْ يَنْفَعْهُ الْكَثِيرُکسی که کم او را قانع نکند، زیاد به او سودی نمیرساند.بحار الانوار، ج ۷۵، ص: ۷۱
@son_of_the_pen_25525 June 2026هوش هیجانی چیست؟ گفتاری بسیار مهم رمز پیشرفت و پیروزی پیامبر اسلام #نافذ #دکترنادرنوریهوش هیجانی چیست؟
@SM_ghaffari24 June 2026🛑اعلام وضعیت🛑🦂🌙🔥🌪🔻اولین قمر در عقرب تیر ماه ۱۴۰۵( برج و صورت فلکی) :🔸شروع: چهارشنبه ۳ تیر ساعت ۱۵:۵۳🔸پایان: دوشنبه ۸ تیر ساعت ۱۱:۲۲❗️احتیاط بر اساس نظر مجموع منجمین:…Show more
@Raminhosseinabadi24 June 2026میخوای بدونی بعد ازدواج و گذر زمان رفتارش باهات چه شکلی میشه ؟؟خیلی راحته رفتار الانشو با خونوادهش ببین#روانشناس
@Farnoodfm24 June 2026سکوتِ فراموششده _بدترین صفت مردانه چیست؟_تصور داشتن نظر کارشناسی در هر مساله (سیاسی، اقتصادی، خانوادگی، درمانی و...) و نهایت تلاش برای به کرسی نشاندنِ این تصورِ خام در گفتگو با دیگران._بدترین صفت زنانه چیست؟_ببخشید من زن نیستم و تخصص لازم را ندارم! شما بفرمایید.
@Amout24 June 2026ترامپ🐷 : من🐖 ایران را کاملاً در تنگنا قرار داده بودم؛ در آستانه تسلیم بود، حاضر بود تقریباً هر چیزی به ما بدهد و برای نخستین بار در دهههای اخیر، احترام زیادی برایایالات متحدهو رئیسجمهورش🐖 ، یعنی من🐷 ، قائل شده بود.