Profile picture of ‌پرتو‌
@PARTO_XV28 June 2026
گاهی خسته نیستیم؛فقط مدت زیادی است که در حال فکر کردن بوده‌ایم.🌿ذهن هم مثل بدن،بعد از ساعت‌ها دویدن،به استراحت نیاز دارد.شاید امروز لازم نباشدپاسخ همه سؤال‌ها را پیدا کنی.Show more

Profile picture of ‌🇮🇷 سیدعلیرضا 🇮🇷‌
@Periqlytos228 June 2026
آقای خودشیفته در شبکه اجتماعیش این رو منتشر کرده . از خودشیفته بدتر، شیفتگی نسبت به خودشیفته‌ست. والسلام#لیبرالیسم #سندروم‌غرب‌پرستی
572 KB

Profile picture of ‌_ مَهجور¹³³‌
@Par_vaneh12828 June 2026
وقتیمیگن#امارات ، #قطر ، #عربستان ،#بحرین شیران ؚ خفتهن🗿💘🦦 :ایجانم🥲🥹

Profile picture of ‌فرهنگی بی فرهنگ‌
چرا مثل نی نی سایت یه پلتفرمی درست نمیشه خلق الله بیان توش از ترمز های زندگی شون ،درگیری های فکری و مشغله های خانوادگی و.... که توهم داریم مانع پیشرفت مون هستن بگن. مخصوصاً برای نوجوون ها عالیه.ادامه #ویرشت۱

Profile picture of ‌حامد جوارانی‌
@javarani28 June 2026
مراقبه‌ی بعد از عاشورابرای انسانی که به #عاشورا رسیده است، مراقبه‌ی بعد از عاشورا، مراقبه‌ در مراتب حضور است. چنین فردی باید محاسبه کند که آیا توانسته است به آن‌هایی که همه چیز خود را در راه #ولی_خدا بذل کرده‌اند، بپیوندد؟

@AMir_TGH28 June 2026
📚🌹امید را هرگز نباید باخت، وگرنه عمر را از دست خواهیم داد! 🛡️⚔️

Profile picture of User
@ivnanews27 June 2026
۶ خصوصیت شخصیتی که باید در همسر آینده خود به دنبال آن‌ها باشید🔗 لینک خبرانتخاب همسر، شناخت شخصیت کسی است که قرار است فرداهایت را با او بسازی. باربارا دی آنجلیس شش خصوصیت شخصیتی را مطرح می‌کند که می‌توانند مسیر یک رابطه سالم و پایدار را روشن کنند.#ایوناhttps://negaheiraniannews.ir/

Profile picture of ‌قائم میرزاده‌
@osqof27 June 2026
تیم ملی #بدشانسی آورد؟!در ادبیات دینی رویدادها یا به خاطر عمل انسان است و یا خواست خدا.چیزی به نام بدشانسی نداریم.ادبیات کفر از همین مکالمات روزمره در جان ما نفوذ میکنه....

Profile picture of ‌مژده‌
@Zendegikon27 June 2026
غیرت بر حقیقتیعنیانسان نگذاره،دروغ، «لباس حق» بپوشهاین خُلق رو چه طور به کودک آموزش بدیم؟! 👇
3 MB

@PARTO_XV26 June 2026
بعضی آدم‌هاآن‌قدر مشغول ساختن زندگی‌شان می‌شوند،که فراموش می‌کننددر آن زندگی کنند.#پرتو

Profile picture of ‌محمدجواد جان نثاری‌
@Mj_Jannesari26 June 2026
گندمِ ری ‌ات را بشناس!‏امام علی علیه السلام‏: مَنْ لَمْ يُقْنِعْهُ الْيَسِيرُ لَمْ يَنْفَعْهُ الْكَثِيرُکسی که کم او را قانع نکند، زیاد به او سودی نمی‌رساند.بحار الانوار، ج ۷۵، ص: ۷۱

Profile picture of ‌نافذ Naader Noor‌
هوش هیجانی چیست؟ گفتاری بسیار مهم رمز پیشرفت و پیروزی پیامبر اسلام #نافذ #دکترنادرنوری
هوش هیجانی چیست؟

@PARTO_XV25 June 2026
۵ نشانه که نشان می‌دهد ذهنی واقعیت‌گرا دارید!!🧗

Profile picture of ‌‹ هیدارا | ‌ 𝓗𝓲𝓭𝓪𝓻𝓪 ‌›‌
@Hidara11024 June 2026
از کجا بفهمم بی‌تعارف تعامل می‌کنین؟🗿

Profile picture of ‌سید مهدی غفاری‌
@SM_ghaffari24 June 2026
🛑اعلام وضعیت🛑🦂🌙🔥🌪🔻اولین قمر در عقرب تیر ماه ۱۴۰۵( برج و صورت فلکی) :🔸شروع: چهارشنبه ۳ تیر ساعت ۱۵:۵۳🔸پایان: دوشنبه ۸ تیر ساعت ۱۱:۲۲❗️احتیاط بر اساس نظر مجموع منجمین:…Show more

Profile picture of ‌رامین حسین آبادی‌
@Raminhosseinabadi24 June 2026
‏میخوای بدونی بعد ازدواج و گذر زمان رفتارش باهات چه شکلی میشه ؟؟خیلی راحته رفتار الانشو با خونواده‌ش ببین#روانشناس

@Farnoodfm24 June 2026
سکوتِ فراموش‌شده _بدترین صفت مردانه چیست؟_تصور داشتن نظر کارشناسی در هر مساله (سیاسی، اقتصادی، خانوادگی، درمانی و...) و نهایت تلاش برای به کرسی نشاندنِ این تصورِ خام در گفتگو با دیگران._بدترین صفت زنانه چیست؟_ببخشید من زن نیستم و تخصص لازم را ندارم! شما بفرمایید.

Profile picture of ‌آموت 🇾🇪🇮🇷🇵🇸🇱🇧☫‌
@Amout24 June 2026
ترامپ🐷 : من🐖 ایران را کاملاً در تنگنا قرار داده بودم؛ در آستانه تسلیم بود، حاضر بود تقریباً هر چیزی به ما بدهد و برای نخستین بار در دهه‌های اخیر، احترام زیادی برای ایالات متحده و رئیس‌جمهورش🐖 ، یعنی من🐷 ، قائل شده بود.
واکنش ترامپ به تصمیم سنای آمریکا؛سناتورها کار مرا دشوارتر کرده‌اند، اما من به هر شکلی که باشد آن را به سرانجام می‌رسانم
واکنش ترامپ به تصمیم سنای آمریکا؛سناتورها کار مرا دشوارتر کرده‌اند، اما من به هر شکلی که باشد آن را به سرانجام می‌رسانم