Profile picture of ‌حمیده نظری‌
@hamide_nazari11 July 2026
ظاهراً امضایِ تقدیرم، به دستانِ تو بوداولین اقرارِ من، «آری» به زندانِ تو بودکعبه هم یک روز فهمید از طوافش خسته‌امچون مدارِ گردشِ من، دورِ مژگانِ تو بود#حمیده_نظری

Profile picture of ‌امیرحسین| ^𝟏𝟑𝟑^‌
@Khademalabas11 July 2026
عقل افراد با ۶ چیز سنجیده میشود:• صبر هنگام خشم• میانه روی در امور مورد علاقه!• شکیبایی هنگام ترس• پرهیزکاری در همه‌ی حالات!• مدارا کردن به نحوی شایسته• دوری از ستیزه جویی_اول‌روانشناس‌عالم‌،علی‌علیه‌السلام | غررالحکم،حدیث۴۱۸۳

Profile picture of ‌پرتو‌
@PARTO_XV10 July 2026
چنین سوسوی نوری در تاریکی را همه لازم داریم...پرتو|PARTO#پرتو #Parto #خودآگاهی #رشد_فردی #زندگی_آگاهانه #سلامت_روان

Profile picture of ‌شاهین‌
@sndi135310 July 2026
توصیف پدر از یک فرزند

Profile picture of ‌Black Heart‌
@YasharDrm10 July 2026
تزویر ،بیماری های روح و روان.مقابله و درمان ؟

Profile picture of ‌مجتبی حاجی پور‌
@Soozosaz9 July 2026
علائم حیاتیبعضی وقتها فکر می‌کنم یه سریواژه ها برای برخی #مسئولین مااصلاً معنا و مفهومی نداره و رویدستگاه فکریشون این عبارت هایا برنامه‌نویسی نشده یا جور دیگهتعریف شده که واکنشی ندارن!مثل #تهدید_کشور، #ترور_امامShow more

Profile picture of ‌Black Heart‌
@YasharDrm9 July 2026
امراض روح و انواع آسیب

Profile picture of ‌eli‌
@Girl729 July 2026
#برشی_از_یک_کتاب😍😍ادب را رعایت کنید. ارادت و قدردانی خود را نشان بدهید. اگر می‌خواهید مشکل‌تان را حل کنید، بدون قطع کردن حرف یکدیگر، به اختلاف‌تان رسیدگی کرده و آن را رفع کنید. ملاحظه طرف مقابل را بکنید و با او مودبانه رفتار کنید. به کارهای او اهمیت بدهید، حرف‌های او را بشنوید و از او سوال کنید

@PARTO_XV8 July 2026
آرامش،یک مقصد نیستکه روزی به آن برسیم.یک انتخاب است؛انتخابی که هر روز،میان شلوغی‌های زندگی،دوباره انجامش می‌دهیم.Show more

Profile picture of ‌امیرعباس جباری‌
یکی از قوی‌ترین و مؤثرترین تکینک‌های مدیریت استرس، ژرنال نویسی هست.🎐 ژرنال نویسی چیز ساده‌ای به‌نظر میاد اما وقتی شروع می‌کنی به ثبت کردن وقایع روزانه‌ات، متوجه می‌شی زندگیت چه قدر پره، چه قدر حرف داری برای گفتن و چه قدر می‌تونی تغییر ایجاد بکنی. ✌️می‌تونید با این نرم‌افزار شروع کنید. 👌
🛟 تنش و آرامش / قسمت چهارم: پروتکل‌های پنجگانه فوری برای مدیریت تنش

Show this thread

Profile picture of ‌🇮🇷خانم پاک سرشت🇵🇸‌
@M_pakseresht8 July 2026
#باید_برخاست بذارید براتون به صورت عامیانه، از لحاظ #روانشناسی توضیح بدم که چطوری بی حجابی ها و دختران بیحجاب باعث میشن که مردان به گناه بیافتند(حتی مردان سالم و عاشق خانواده شون، از لحاظ روحی و جنسی بیمار و هوس باز میشن) و فساد اخلاقی جنسی در جامعه افزایش پیدا کنه و جرم و جنایت، خیانت، تجاوز و

Profile picture of ‌آموت 🇾🇪🇮🇷🇵🇸🇱🇧☫‌
@Amout8 July 2026
ترامپ🐷 : «ایرانی‌ها یک‌مشت آشغال هستند.اصلاً از آن‌ها خوشم نمی‌آید. وقت زیادی را با آن‌ها تلف کرده‌ایم. بی‌کفایت هستند. ما فقط باید کار خودمان را بکنیم. آن‌ها می‌خواهند من را از بین ببرند. من سال‌هاست که نفر اول فهرست آن‌ها هستم. ما باید سرطان را زود از بین ببریم. من این‌طور احساس می‌کنم.»
ترامپ🐷 : ایرانی‌ها یک‌مشت آشغال هستند و از آن‌ها خوشم نمی‌آید

Profile picture of ‌مژده‌
@Zendegikon8 July 2026
💡اگه بی‌خوابی دارید، همین امشب سعی کنید این موارد رو کنار بگذارید📌 بیا ببینیم چه چیزهایی باعث می‌شن خوابمون نبره👇#سبک_زندگی_سالم

Profile picture of ‌مژده‌
@Zendegikon7 July 2026
اگر خواهان سر و سامان دادن رابطه مان هستيم، لازم است كه يک عذرخواهى خوب را ياد بگيريم يك عذرخواهى خوب داراى ٦جزء مهم است كه عبارتست از ؛❍بيان تأسف❍توضيح اينكه چطور اينگونه شد❍قبول مسئوليت❍بيان پشيمانى❍پيشنهادى براى جبران❍درخواست بخشش

@PARTO_XV6 July 2026
اگر قرار بودامروزیک «پرتو» برای خودت انتخاب کنی...چی بود؟یک کتاب؟یک آدم؟یک موسیقی؟یافقط چند دقیقه سکوت؟…Show more

@PARTO_XV6 July 2026
این روزها...بیشتر بهاستراحت نیاز داری،یادوباره شروع کردن؟PARTO|پرتو#پرتو #نور_کوچک #مکث #تامل #خودشناسی #رشد_فردی #آرامش_ذهن #زندگی_آگاهانه #حال_خوب #سکوت

Profile picture of ‌مدرسه‌ آرامش‌
🌿 خطاهای ذهنی از نگاه قرآن و روان‌شناسیقسمت دهم: ارزش‌دهی سوگیرانهگاهی با شنیدن یک خبر، پیش از آنکه شواهد را ببینیم، قضاوتمان آماده است... ادامه در https://eitaa.com/madreseh_ye_aramesh#خطاهای_ذهنی#قرآن#روان‌شناسیShow more
eitaa.com

ایتا - 🌿 مدرسه‌ آرامش

پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa

Profile picture of ‌تاک تاک‌
@TalkTalk6 July 2026
برای کیان شخصی ام. برای پیر شدن تدریجی ام . برای فلک شدن کودک درونم. شده دلت واسه خودت تنگ شه؟! 🥹
1 MB
9 MB

Profile picture of ‌خانم نوشت....‌
@KhanomMige5 July 2026
‏دیر می‌فهمی هیچ چیزی ارزش اینو نداره که چاییت بخاطرش سرد بشه.#بازنشر#طنز#دلنوشته#حقیثت_تلخ

Profile picture of ‌شرافت‌
@Daryasalar5 July 2026
چرا ؟؟
VirAva

سفر به ماهشهر

00:0015:35