ظاهراً امضایِ تقدیرم، به دستانِ تو بوداولین اقرارِ من، «آری» به زندانِ تو بودکعبه هم یک روز فهمید از طوافش خستهامچون مدارِ گردشِ من، دورِ مژگانِ تو بود#حمیده_نظری
@hamide_nazari11 July 2026ظاهراً امضایِ تقدیرم، به دستانِ تو بوداولین اقرارِ من، «آری» به زندانِ تو بودکعبه هم یک روز فهمید از طوافش خستهامچون مدارِ گردشِ من، دورِ مژگانِ تو بود#حمیده_نظری
@Khademalabas11 July 2026عقل افراد با ۶ چیز سنجیده میشود:• صبر هنگام خشم• میانه روی در امور مورد علاقه!• شکیبایی هنگام ترس• پرهیزکاری در همهی حالات!• مدارا کردن به نحوی شایسته• دوری از ستیزه جویی_اولروانشناسعالم،علیعلیهالسلام | غررالحکم،حدیث۴۱۸۳
@PARTO_XV10 July 2026چنین سوسوی نوری در تاریکی را همه لازم داریم...پرتو|PARTO#پرتو #Parto #خودآگاهی #رشد_فردی #زندگی_آگاهانه #سلامت_روان
@Soozosaz9 July 2026علائم حیاتیبعضی وقتها فکر میکنم یه سریواژه ها برای برخی #مسئولین مااصلاً معنا و مفهومی نداره و رویدستگاه فکریشون این عبارت هایا برنامهنویسی نشده یا جور دیگهتعریف شده که واکنشی ندارن!مثل #تهدید_کشور، #ترور_امام…Show more
@Girl729 July 2026#برشی_از_یک_کتاب😍😍ادب را رعایت کنید. ارادت و قدردانی خود را نشان بدهید. اگر میخواهید مشکلتان را حل کنید، بدون قطع کردن حرف یکدیگر، به اختلافتان رسیدگی کرده و آن را رفع کنید. ملاحظه طرف مقابل را بکنید و با او مودبانه رفتار کنید. به کارهای او اهمیت بدهید، حرفهای او را بشنوید و از او سوال کنید
@Amirabbas_Jabbari8 July 2026یکی از قویترین و مؤثرترین تکینکهای مدیریت استرس، ژرنال نویسی هست.🎐 ژرنال نویسی چیز سادهای بهنظر میاد اما وقتی شروع میکنی به ثبت کردن وقایع روزانهات، متوجه میشی زندگیت چه قدر پره، چه قدر حرف داری برای گفتن و چه قدر میتونی تغییر ایجاد بکنی. ✌️میتونید با این نرمافزار شروع کنید. 👌Show this thread
@M_pakseresht8 July 2026#باید_برخاست ✅بذارید براتون به صورت عامیانه، از لحاظ #روانشناسی توضیح بدم که چطوری بی حجابی ها و دختران بیحجاب باعث میشن که مردان به گناه بیافتند(حتی مردان سالم و عاشق خانواده شون، از لحاظ روحی و جنسی بیمار و هوس باز میشن) و فساد اخلاقی جنسی در جامعه افزایش پیدا کنه و جرم و جنایت، خیانت، تجاوز و
@Amout8 July 2026ترامپ🐷 : «ایرانیها یکمشت آشغال هستند.اصلاً از آنها خوشم نمیآید. وقت زیادی را با آنها تلف کردهایم. بیکفایت هستند. ما فقط باید کار خودمان را بکنیم. آنها میخواهند من را از بین ببرند. من سالهاست که نفر اول فهرست آنها هستم. ما باید سرطان را زود از بین ببریم. من اینطور احساس میکنم.»
@Zendegikon8 July 2026💡اگه بیخوابی دارید، همین امشب سعی کنید این موارد رو کنار بگذارید📌 بیا ببینیم چه چیزهایی باعث میشن خوابمون نبره👇#سبک_زندگی_سالم
@Zendegikon7 July 2026اگر خواهان سر و سامان دادن رابطه مان هستيم، لازم است كه يک عذرخواهى خوب را ياد بگيريم يك عذرخواهى خوب داراى ٦جزء مهم است كه عبارتست از ؛❍بيان تأسف❍توضيح اينكه چطور اينگونه شد❍قبول مسئوليت❍بيان پشيمانى❍پيشنهادى براى جبران❍درخواست بخشش
@madreseh_y_aramesh6 July 2026🌿 خطاهای ذهنی از نگاه قرآن و روانشناسیقسمت دهم: ارزشدهی سوگیرانهگاهی با شنیدن یک خبر، پیش از آنکه شواهد را ببینیم، قضاوتمان آماده است... ادامه در https://eitaa.com/madreseh_ye_aramesh#خطاهای_ذهنی#قرآن#روانشناسی…Show moreeitaa.comایتا - 🌿 مدرسه آرامش
پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa
@KhanomMige5 July 2026دیر میفهمی هیچ چیزی ارزش اینو نداره که چاییت بخاطرش سرد بشه.#بازنشر#طنز#دلنوشته#حقیثت_تلخ