Profile picture of ‌🇮🇷🇱🇧 زهرا پروانه 🖐🏻🎒‌
@zahraparvaneh_ir21 July 2026
خیلی وقتا با مشکل #تنبلی و #اهمال_کاری درگیریم. من برای غلبه کردن بهشون از تکنیک ۵ ثانیه یا جمله طلایی «بعدا دیگه وجود نداره» استفاده می کنم.یا تا ۵ ثانیه به خودم فرصت میدم کاری که الان درگیرشم رها کنم و اون کاری که شاید کوچیک‌ باشه ولی مهمه رو پاشم انجام بدم

Profile picture of ‌پرتو‌
@PARTO_XV20 July 2026
گاهی آن‌قدر تلاش کردیم شبیه چیزی باشیم که دیگران دوست دارند، که کم‌کم صدای خودمان را نشنیدیم.❤️‍🩹#ویرشت:

Profile picture of ‌مدرسه‌ آرامش‌
🌿 دوشنبه‌ها: دعا و آرامشقسمت: فرازی از دعای روز شنبه🤲 «اللَّهُمَّ... وَأَنْ تُعِينَنِي عَلَى طَاعَتِكَ، وَلُزُومِ عِبَادَتِكَ، وَاسْتِحْقَاقِ مَثُوبَتِكَ بِلُطْفِ عِنَايَتِكَ.»امام سجاد ع در این فراز از خداوند می‌خواهد که ...https://eitaa.com/madreseh_ye_aramesh#مدرسه_آرامش#حسین_علی‌پور

Profile picture of ‌زهرا محمدی 🇮🇷🇦🇫‌
@Ignitemydear19 July 2026
فکت نامحبوب: پزشکی واقعا شغلِ انسانی ای نیست🫠از وقتی میرم بیمارستان حداقل روزی دوبار دلم می‌خواد شدیدا گریه کنم...

Profile picture of ‌محمّد محمّدی ازندریانی‌
@mmazandariani19 July 2026
🎧 موسیقی برای مطالعه ; اَلْعِلْمُ سُلْطَانٌ ;🏷 : یک نوای آرام می تواند به افزایش تمرکز شما در مکان شلوغ کمک کند.🎵 Study Music : 01 . 02 . 03 🔔 Channel : https://t.me/StudyMelodies | @StudyMelodies#موسیقی #بیکلام #مطالعه #کنکور #دانشگاه

Profile picture of ‌eli‌
@Girl7219 July 2026
آدمها مثل کتابند؛از روی بعضی‌ها باید مشق نوشتبعضی را باید چند بار خواند،تا مطالبشان را درک کرد؛ولی بعضی ها را بایدنخوانده کنار گذاشت ...👤 ویکتورهوگوالّلهُــم‌َّعَجِّــلْ‌لِوَلِیِّکَــــ‌الْفَــرَج#لبیک_یا_امام_خامنه‌ایدختر روانشناس شهر شدم خدایا شکرت 🌹 همیشه کنارمی خدایا شکرت

Profile picture of ‌eli‌
@Girl7219 July 2026
#زنگ #روانشناسی 👨‍👧 رابطه پدر و دختر؛ چند راه برای محکم‌تر شدن این پیوند❤️ برای نزدیک‌تر شدن به دخترتان:🌱 با او صمیمی صحبت کنید و به حرف‌هایش گوش بدهید.🌱 احساساتش را کوچک نشمارید و اجازه دهید راحت حرف بزند.🌱 موفقیت‌ها و تلاش‌هایش را ببینید و تشویق کنید.🌱 در علایقش همراهش باشید؛از بازی و ورزش

Profile picture of ‌#طلبه_ای_ساده‌
@hmirzaii6319 July 2026
رهبری در پیام۲۷تیرماهاتحاد مقدساعتماد به مسوولین و به همدیگرامید به پیروزیناامیدی دشمن را بخوبی مورد تأکید و تبیین قرار دادند.

Profile picture of ‌مدرسه‌ آرامش‌
🌱 تا به حال شده احساس کنی دیگر توان ادامه دادن نداری، اما بعداً بفهمی همان روز سخت، نقطه شروع یک تغییر بزرگ بوده است؟ شاید صبر فقط تحمل کردن نباشد.امروز با هم راز این قدرت شگفت‌انگیز را از نگاه قرآن و روان‌شناسی مرور می‌کنیم.https://eitaa.com/madreseh_ye_aramesh
eitaa.com

ایتا - 🌿 مدرسه‌ آرامش

پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa

Profile picture of ‌نکات و حکمت‌های آیت الله حائری شیرازی‌
@haerishirazi18 July 2026
🎥 ببینید🌧 برای داشتن فرزند صالح باید مثل ابر بهار بباری!🌻 نقل مثالی زیبا از شهید مطهری🔹آیت الله حائری شیرازی🔹#همسر #عشق #فرزند اگر بدنبال حکمت‌های ناب هستید، هم‌اکنون عضو کانال آیت‌الله حائری شیرازی شوید:…Show more
3 MB

Profile picture of ‌_𝗫𝘅‌
@TT_aidi18 July 2026
با یه پیام میتونی روز یکی رو بسازی پس اینو از کسی که دوست داره دریغ نکن.

Profile picture of ‌Sniper63 iran‌
@Sniper63iran17 July 2026
بیناموس واسه همه فحش نیستبعضی ها با بیناموسی نون درمیارن عین۳لبریتی های ۲زاریبعضی ها هرچقد بیناموس تر،سیس روشنفکری بیشتر برمیدارنبعضی هاهم که بصورت عملی بیناموسن و با بیحجابیُ عریان کردن ناموسشون درسطح جامعه میخوان بگن ماچقد بافرهنگیمهرچه لخت تر،بافرهنگ تر،روشنفکرترای چیز تو روشنایی فکریتون

Profile picture of ‌مرعاد کریم‌
‌مکرون:«کسانی که فکر می‌کنند اگر #تسلیم شویم یا به دنبال راهی برای #سازش با متجاوز باشیم، این جنگ در اوکراین متوقف خواهد شد، در اشتباهند.تاریخ به ما آموخته که هزینه تسلیم چیست. ما دیگر آن اشتباه را تکرار نخواهیم کرد»اینارو مکرون گفته نه یحیی سنوار!!!!
796 KB

Profile picture of ‌مرعاد کریم‌
اصل و اساس ،عقیده و اعتقاد یهود ...به زودی خدا بندگانی را بر شما مسلط خواهد کرد که دمار از روزگارتان در خواهند آورد به اذن الله
538 KB

Profile picture of ‌س.م ناطقی‌
@Snategh16 July 2026
در این شرایط خر تو خریشب جمعه است بوسه های عاشقانه داخل خودرو زیاد شده است🫣خدا ان شاالله به همه عشاق توفیق ازدواج و به زوج های بی خانمان خانه بدهد🤲#ازدواج#مسکنShow more

Profile picture of ‌Soraya Salehi‌
@M_salehi7216 July 2026
ماهیت جنگ‌ها از نبرد بر سر مرزها به سمت هدف قرار دادن «ستون‌های پایداری دولت» تغییر یافته است. در جنگ‌های مدرن، بیمارستان‌ها و کادر درمان دیگر صرفاً پشتیبان نیستند، بلکه خود به اهداف استراتژیک تبدیل شده‌اند. شکست در حفاظت از زیرساخت‌های سلامت، یعنی فروپاشی تاب‌آوری یک ملت. 🛡️🏥

Profile picture of ‌ساحل صابری‌
@Sahel202616 July 2026
تغییر پارادایم در جنگ‌های مدرندر جنگ‌های نوین، دیگر مرزی بین «جبهه» و «شهر» وجود ندارد. هدف‌گیری زیرساخت‌های سلامت و کادر درمان، نشان‌دهنده تغییر استراتژی از «اشغال سرزمین» به «فروپاشی ساختارهای حکمرانی» است. پزشکی جنگ دیگر نه یک پیوست، که ستونِ اصلیِ تاب‌آوری ملی در برابر حملات ترکیبی است.