@MJBOffical21 April 2026
@Ghazalehborouj20 April 2026🔰۸ صبحانه مفید و پرانرژی1️⃣ تخم مرغ2️⃣ اسموتی3️⃣ غلات آماده سبوس دار4️⃣ سالاد اولویه بدون سس5️⃣ کره بادام زمینی6️⃣ ماست ارگانیک 7️⃣۲۱ عدد بادام درختی و نخودچی و کشمش8️⃣فالوده سیب و عسل…Show more
@Sanaattar202419 April 2026✅ تغذیه صحیح تن و روان 🔰 تن انسان برآیند ۴ خلط صفرا، سودا، دم و بلغم است که برگرفته از ۴ رکن متضاد آتش، آب، خاک و هواست، بنابراین به طور مداوم مقداری از این عناصر را از دست میدهد.🍎 مصرف غذا، برای برگرداندن مقدار عناصر چهارگانه از دست رفته ، به تن است.
@lasmal18 April 2026بیاید یه دلیل علمی پیدا کنیم برای اینکه چرا نسکافه یا قهوه میخوریم خوابمون میگیره:/
@alirezamoradi1380_official17 April 2026تقدیم به نگاه زیباتون♥♥#آشپزی#آشپزی_در_طبیعت#طعبیت_گردی#طبیعت#آرامش#روبیکا#ویترین #روبیشو #روبینو #زندگی7 MB
@MSafariofficial16 April 2026☕ محققان: نوشیدن روزانه ۲ فنجان قهوه میتواند ریسک ابتلا به اختلالات روانی را کاهش دهد🔸 محققان در پژوهش جدیدی دادههای بیش از ۴۶۰ هزار فرد را بررسی کردند تا کشف کنند چه ارتباطی بین مصرف روزانه قهوه و انواع اختلالات روانی وجود دارد. شرکتکنندگان به پرسشهایی درباره میزان و نوع قهوه مصرفی خود ازجمل…Show more
@Hoseinbani6614 April 2026آسوشیتدپرس: جنگ با ایران برخی از تأسیسات آبرسانی آمریکا را با کمبود فلوراید مواجه کرده استموضوع فقط قیمت بنزین نیست؛ برخی از تأسیسات آبرسانی در آمریکا گزارش میدهند که جنگ در ایران توانایی آنها را در حفظ سطوح توصیهشدهٔ فلوراید در آب آشامیدنی مختل کرده است.
@JTaromi12 April 2026دوستان یکم نگران شدم یسری از این سلبریتیا خیلی وقته خبری نیست ازشون...؟#مهران_مدیری
@yamahdy_ma10 April 2026با تنظیم طبع بدن خود، بهتر میتوانید روزهای سخت و بحرانی زندگی را مدیریت کنید. #ایران #ایران_قوی #تا_پای_جان_برای_ایران #جنگ_رمضان11 MB
@Iranian_Girl87 April 2026منم میخوام با چایی و گیاه کنارش ازدواج کنم😍💘اصلا من میخوام با اسپرسو ازدواج کنم.
@Sayyedona_M_n6 April 2026چقدر زود میگذره رفقا. . .آخرین باری که خریدمش حدود ١۵ هزارتومان بود...یه مدّت بود از اینا نگرفته بودم الآن که گرفتم دیدم بَه بَه از تفریحات بعضیا اینه که وقتی یه جنسی رو میخرنبعدش تا مدتها میرن تو مغازهها همون جنس رو قیمت میکننخدا این تفریحات سالمو ازشون نگیره😁
@Secret_light5 April 2026چقدر چیزای سیاسی جنگی:/اونم به محض ورود. حس میکنم دیگه نمیتونم نفس بکشم...