Profile picture of ‌محمد جواد بی‌غم‌
@MJBOffical21 April 2026
باتوجه به عواید حاصل از دورهای قبلی #مذاکره برای #ایرانانتظار می‌رود دور بعدی نیز در بهترین شرایط یک موزاکره باشد.

Profile picture of ‌GhazaleH‌
@Ghazalehborouj20 April 2026
🔰۸ صبحانه مفید و پرانرژی1️⃣ تخم مرغ2️⃣ اسموتی3️⃣ غلات آماده سبوس دار4️⃣ سالاد اولویه بدون سس5️⃣ کره بادام زمینی6️⃣ ماست ارگانیک 7️⃣۲۱ عدد بادام درختی و نخودچی و کشمش8️⃣فالوده سیب و عسل…Show more

Profile picture of ‌سانا عطار‌
@Sanaattar202419 April 2026
تغذیه صحیح تن و روان 🔰 تن انسان برآیند ۴ خلط صفرا، سودا، دم و بلغم است که برگرفته از ۴ رکن متضاد آتش، آب، خاک و هواست، بنابراین به طور مداوم مقداری از این عناصر را از دست می‌دهد.🍎 مصرف غذا، برای برگرداندن مقدار عناصر چهارگانه از دست رفته ، به تن است.

Profile picture of ‌Asma Parsa‌
@lasmal18 April 2026
بیاید یه دلیل علمی پیدا کنیم برای اینکه چرا نسکافه یا قهوه میخوریم خوابمون میگیره:/

Profile picture of ‌زاهد ریایی‌
@ZaaRee17 April 2026
و گفت: «چایم را با عقلت شیرین می‌کنم!»

Profile picture of ‌Mohammad Safari‌
@MSafariofficial16 April 2026
محققان: نوشیدن روزانه ۲ فنجان قهوه می‌تواند ریسک ابتلا به اختلالات روانی را کاهش دهد🔸 محققان در پژوهش جدیدی داده‌های بیش از ۴۶۰ هزار فرد را بررسی کردند تا کشف کنند چه ارتباطی بین مصرف روزانه قهوه و انواع اختلالات روانی وجود دارد. شرکت‌کنندگان به پرسش‌هایی درباره میزان و نوع قهوه مصرفی خود ازجمل…Show more

Profile picture of ‌Javad Mirzapor‌
@Mirzapor_clinick15 April 2026
247 KB

Profile picture of ‌mohammadreza‌
@mohammad18reza15 April 2026
اماده باشیم برای مطالب مفید

Profile picture of ‌afra afrouz‌
@afra137915 April 2026
مِیْ را چه اثر به پیشِ چشمت؟...

Profile picture of ‌محمد حسین بنی احمدی‌
@Hoseinbani6614 April 2026
آسوشیتدپرس: جنگ با ایران برخی از تأسیسات آبرسانی آمریکا را با کمبود فلوراید مواجه کرده استموضوع فقط قیمت بنزین نیست؛ برخی از تأسیسات آبرسانی در آمریکا گزارش می‌دهند که جنگ در ایران توانایی آن‌ها را در حفظ سطوح توصیه‌شدهٔ فلوراید در آب آشامیدنی مختل کرده است.

Profile picture of ‌جواد طارمی‌
@JTaromi12 April 2026
دوستان یکم نگران شدم یسری از این سلبریتیا خیلی وقته خبری نیست ازشون...؟#مهران_مدیری

Profile picture of ‌رویایِ خُفته🩰‌
@Iranian_Girl811 April 2026
من غرورمم شکستم ، رژیم که دیگه چیزی نیس😭🤧

Profile picture of ‌eli‌
@Girl7211 April 2026
دانستنی های علمی

Profile picture of ‌مریم صبری‌
@yamahdy_ma10 April 2026
با تنظیم طبع بدن خود، بهتر می‌توانید روزهای سخت و بحرانی زندگی را مدیریت کنید. #ایران #ایران_قوی #تا_پای_جان_برای_ایران #جنگ_رمضان
11 MB

Profile picture of ‌رِیحون🍃|𝑹𝒆𝒚𝒉𝒐𝒐𝒏|☫‌
@Reyhon0o010 April 2026
اگه ازم بپرسن چندماه اخیر رو چیکار کردی..🤧💔

Profile picture of ‌رویایِ خُفته🩰‌
@Iranian_Girl87 April 2026
منم میخوام با چایی و گیاه کنارش ازدواج کنم😍💘
Profile picture of ‌Mr. Transistor‌
Mr. Transistor

@Sobiiii  •  6 April 2026

اصلا من میخوام با اسپرسو ازدواج کنم.

Profile picture of ‌سَیِّد مَهْدـ‌ی|و|‌
@Sayyedona_M_n6 April 2026
چقدر زود میگذره رفقا. . .آخرین باری که خریدمش حدود ١۵ هزارتومان بود...یه مدّت بود از اینا نگرفته بودم الآن که گرفتم دیدم بَه بَه از تفریحات بعضیا اینه که وقتی یه جنسی رو می‌خرنبعدش تا مدتها میرن تو مغازه‌ها همون جنس رو قیمت می‌کننخدا این تفریحات سالمو ازشون نگیره😁

Profile picture of ‌آتنا آبراهام‌
@Secret_light5 April 2026
چقدر چیزای سیاسی جنگی:/اونم به محض ورود. حس میکنم دیگه نمیتونم نفس بکشم...

Profile picture of ‌دکتر جون‌
@dr273674 April 2026
امروز شنبه بعد از ۱۴ روز بی هوا بودن بزگشتیم سر کار