Profile picture of ‌‌مهسا‌
دیدید میرید سینما می‌بینین فیلمش خوب نیست، مغزتون میگه چون پول دادم بذار تا تهشو ببینم! بهش میگن "خطای هزینه‌ی در رفته"این موضوع تو رابطه های اشتباهه یک طرفه اتفاق میوفته. یعنی فرد با خودش میگه من این همه زمان و احساسمو خرج کردم باید به نتیجه برسونمش و رهاش نمی‌کنم.اما نتیجه هدر رفتن عمر و احساسِ

Profile picture of ‌سیدمحمود احمدی‌
هشداردرباره ذبح غیربهداشتی دام در عید قربان معاون بهداشت وزارت بهداشت:🔹ذبح غیرقانونی دام و تماس مستقیم با خون و بافت آلوده، می‌تواند عامل انتقال تب کریمه‌کنگو به انسان باشد.🔹گوشت باید حداقل ۲۴ ساعت و جگر و سایر احشاء دام حداقل ۴۸ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف شود.

Profile picture of ‌سین. اکبری‌
در تاریخ بنویسید که وقتی مردم هشتاد شب کف خیابان هستند یعنی امنیت، یعنی آرامش.حدود هشتاد شب دسته‌ای از مردم از کنار بیمارستان می‌گذرند، هوای بیماران را دارند. مداحی را قطع می‌کنند و برای شفای بیماران دعا می‌کنند.

Profile picture of ‌محب الزهرا‌
غرب‌زدگیاز کتاب غرب‌زدگی اثر جلال آل احمد

Profile picture of ‌روغن تسکین درد هلکسیر‌
با قطره هلکسیر، روزهای خود را پر از شادابی و انرژی آغاز کنید! 💧🧪 درد از سر تا پا خاموش کن 🌱️قابل استفاده برای درمان👇 ️ آرترز ️دیسک کمر️ پا درد شدید ️درد مفاصل ️ زانو درد ️سیاتیک️ میگرن ️سینوزیت️ تیروئیددریافت مشاوره 09300224210☎️
14 MB

Profile picture of ‌حامد فاضلی‌
برای علاقه مندان به دانش روانشناسی کتاب "آشنایی با رونشناسس برای همه" رو معرفی میکنم.#حامدفاضلی#کتاب#نویسنده#انتشارات_آفتاب_گیتی#روانشناسی#همه#آشنایی#psychology

Profile picture of ‌دستگاه آب قلیایی| آبیاری صنعتی‌
راز مرگ سلول های سرطانی💥با محیط قلیایی و اکسیژنه 🍃

Profile picture of ‌امیر جم‌
منیت وعدم دریافت اموزش
VirAva

منیت وعدم دریافت آموزش

00:0001:43:14
Live
Not started

Profile picture of ‌🇮🇷خانم پاک سرشت🇵🇸‌
#پروانه_شومهم نیست چهرتون زشته یا زیبا،اما مهمه که #حجاب زیبایی دارینمهمتر این که مطیع #خدا_جون، هستینو دوست تون دارهباز مهمه که بنده یِ خوبِ خدایی و گناه نمی‌کنینو هم اهل استغفار و توبه هستینکه این باعث میشهباطن و درونتون زیبا باشه ، …Show more

فکر نکردن بهش و فراموشش کردن؟ نه مرسی انقد ناخن هامو میجوم که از همشون خون بیاد🙂

Profile picture of ‌محمد زمانی‌
برای سرخ کردن ملایم، روغنِ زیتونِ فرابکر پرسِ سرد بسیار بهتر از روغن کنجده!دلیل اول: دمای نقطهٔ دود اون بالاتره.دلیل دوم: غلبهٔ اسیدهای چرب غیراشباع یگانه (𝑀𝑈𝐹𝐴)هفت دلیل دیگه هم داره که تخصصی‌تره.حالا به بهونهٔ طب اسلامی، سنتی و ایرانی بیا لیتر لیتر روغنِ کنجد بکن تو پاچهٔ مردم! اونم با سم…Show more

Profile picture of ‌دستگاه آب قلیایی| آبیاری صنعتی‌
علت اصلی تمام بیماری ها ...‌اسیدی شدن مایع بینابینی یا اینترستیتیوم 💥یک بیماری اسیدی شدن بدن و یک درمان ......

Profile picture of ‌مجتبی بیات کوهسار‌
جواب پاتولوژی پسرم ودخترم که پسرم مدولابلاستوم گرید4و دخترم های گریدگلیوما گرید3وخامت توده شونه لطفا کمکم کنید 🙏😔

Profile picture of ‌سعید نجفی‌
@saeidnajafi19 May 2026
یکی در یک لحظه، و دیگری در گذر تلخ روزها#سعید_نجفی#میناب #بیماران_پروانه_ای #جنایت

Profile picture of ‌گیاهان دارویی سید باقر حکیم  ، طب سنتی  ، طب اسلامی ، طب ایرانی‌
@ostadabed11019 May 2026
🚨 خبر مهم گیاهان دارویی سید باقر حکیم ، جهت رفاه حال بیماران ، داروها و محصولات خود را در ( باسلام ) به صورت اقساطی در اختیار تمامی عزیزان قرار داده استباسلام 👇👇👇👇👇https://a.bslm.ir/api/v1/tracking/click/FR4E0eAVHGRnh7gB#ایران #اینترنت #نشر_حد_اکثری #ایران_قوی
220 KB

Profile picture of User
@Healthyfood18 May 2026
📛 زگیل ‼️یک زایده گوشتی ناخوشایند و یک مهمان ناخواستهاین مهمان ناخوانده وقتی ظاهر میشود که بعلت به هم خوردن تعادل اخلاط در بدن غلبه بلغم یا سودا ایجاد شده است ..زگیل تناسلی هم 👇🏻https://eitaa.com/joinchat/3386311207Cbcf1b8f492
eitaa.com

ایتا - پیوستن به "هایپر ارگانیک هلسی فود | حکیم پوردرمانی"

پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa

با شنیدن نام اگزما معمولاً به یاد لکه‌های قرمزرنگ و پوسته‌پوسته‌ای می‌افتیم که با خارش همراه هستند. اگزما یک شرایط پوستی بسیار رایج بوده که شایع‌ترین نوع آن درماتیت آتوپیک است. این وضعیت یک بیماری التهابی مزمن پوستی بوده که در اثر پاسخ سیستم ایمنی بدن به عوامل ژنتیکی و محرک‌های محیطی ایجاد می‌شود.

Profile picture of ‌محمد زمانی‌
کِی بری حجامت؟زمانی که درد‌های عضلانی و اسکلتی (مخصوصاً گردن، شانه و کمر) یا دردهای تنشی سَر (میگرن) داری.واسه بقیهٔ مریضی‌ها، ادعاها و افسانه‌ها؟ بی‌خیالش شو؛ بقیه‌اش قصه‌بافیه.این نتایجه ۳۰۰ پژوهش بالینی بر روی ۲۸۰۰۰ بیمار در بیش از ۳۰ کشوره.منبع: UpToDate & Pubmed

Profile picture of ‌Hossein‌
@H031N18 May 2026
من فقط کسیو اذیت میکنم که دوسش دارم، شمام اینطورین یا من مشکل دارم؟

Profile picture of ‌Mahdiyeh Mahdiyun‌
@Mahdiyun18 May 2026
در من ، عشق و نفرت به شغلم در تضاد است ، صبح با عشق به بیمارستان می‌روم، عاشقِ لبخند زدن و هدیه دادن آرامش روحی به بیمارانم هستم اما از خستگیِ مفرط ، دیدنِ رنجِ مداوم ، مرگِ عزیزان و اشکِ همراهان که تا خوابم را هم می‌آزارد ، بیزارم... این تضادِ درونی ، عذابم می‌دهد