❌پاسخ جالب یوتویوبر به اشکان خطیبیبا ۶۰ کیلو وزن دوتا استخوان ترکیده تریاکی یه ملاقه خون کثیف با یه روکش نشسته اونور....😒🤣
5 MB
❌پاسخ جالب یوتویوبر به اشکان خطیبیبا ۶۰ کیلو وزن دوتا استخوان ترکیده تریاکی یه ملاقه خون کثیف با یه روکش نشسته اونور....😒🤣5 MB
@tahlili_yagin29 June 2026مجری صداوسیما: مسئولین میگویند رهبری یک حرف میزند و ما میرویم کارسازی میکنیم و کار خودمان را میکنیم!جمشیدی، کارشناس صداوسیما: اگر ترامپ را میکشتیم؛ آمریکا با ما مذاکره میکرد؟!ایران نیازی به مذاکره با آمریکا نداردسیاست رسمی ما دینی نیست و سکولار است!!!#پایگاه_تحلیلی_یقین5 MB
@MohamadRezaHeidary29 June 2026مهدی خراتیان(مدیر اندیشکده احیای سیاست):انحلال سپاه دارد در کشور پیگیری می شود.من که باور نمی کنم.3 MB
@Archaeologist15 June 2026← فرشتهها به خدا گفتن...«و دوباره میخوای انسانــے رو خلق ڪنــے ڪه روی زمین به فســاد و خون وخونریزی بپردازه؟!»━━━━━━━━━━━━━━ 📽🗿 ━━━━† تَڪامُـــل و تَـــطَوُّر#چندقیامتی← این ویدئو «فیلم ڪوتاه» زیر ڪه با ڪمڪـــ هــوشمصنــوعــے «AI» ساختــه شده، یڪـے از هزاران فرضیه و مباحثـے رو ڪه باعث ایج…Show more30 MB
@zahrajavan13 June 2026همیشه دلم میخواست عربی رو یاد بگیرمو بهش مسلط بشم اما این مدل تدریسمعلمهای عربی دبیرستان از تلاش بیشترمنصرفم میکرد.👇😬+هرگاه فعل عَجوز، مَجوز شود؟!🤣🤣2 MB
@Archaeologist11 June 2026
@Periqlytos25 June 2026چالش لواشک ایرانی از ترشیش سرفهش گرفت اما نمره ۱٠ رو داد 😋😂#چالشلواشک #دسرایرانی #ترشیجات #هلههوله #فرهنگایرانی #ایران11 MB
@Karim_meaad_karimi512 June 2026🎥 ترس و لرز جاسوس موساد از کوتاه آمدن آمریکا مقابل ایران و گردن نهادن به مطالبات تهران!🔸️منشه امیر: ترامپ با لحن شدید خطاب به نتانیاهو: ای دیوانه من تو را از زندان نجات دادم حالا میخواهی از دستور من سرپیچی کنی!5 MB
@se_hosseini_ir31 May 2026✍️💖❤️🔥حس و شور و حالِ نونهال بالای سِن ، تو تجمعات شبانه رو خیلی دوست داشتم ... با تمام وجود داشت اجرا میکرد و انرژی میگذاشت...✍️خدا همه تون رو حفظ کنه ، افتخار ِایرانید... ماشاءالله به همه تون... https://eitaa.com/se_hosseini_ir/9472eitaa.comایتا - حجت الاسلام سید محسن حسینی
پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa
10 MB
@Mehdii_Jafari29 May 2026اینجاست که میگیم هم خون میدیم هم خون دل میخوریم،ای خانمی که این حرفارو میزدی کاش #ایرانی نبودی تا یه دعایی برات برات میکردمیک انسان چقدر میتونه بیسواد (حرفای دیگر بماند)که با وقاحت هرچه تمام بیاد این حرفارو بزنه 🖋️ای به فدای دست و پا و پوتینهای تو 😢#لبیک_یا_خامنهای#شعور_سیاسی #جنگ #مذاکره10 MB6 MB
@Alavi_lor28 May 2026یه نفر تو یه فروشگاه برنده شده و ۱ دقیقه بهش فرصت دادن تا هر چی دلش میخواد از فروشگاه برداره.طرفم یه کاری کرد که صاحب فروشگاه به غلط کردن افتاد😂🤣7 MB
@Nafiseh_Hemmati25 May 2026ولی من این ویدئو رو بیشتر از عکسایی که گرفتم دوس دارم :)34 MB#چالشقشنگترین عکسی که توی کربلا گرفتین رو نقل قول کنید :)
@Gharargah1nafareh25 May 2026🟥جِبریش ترامپ؟گاوداری چموش!🔹خوشچشم، تحلیلگر مسائل راهبردی: گاهی ایران به پاکستان پیام میدهد که تا ۲۴ ساعت آینده به پیشنهاد آمریکا پاسخ میدهیم و وقتی پاکستان این موضوع را به ترامپ اعلام میکند، ترامپ سریع توییت میکند که به ایران ۲۴ ساعت مهلت میدهم که پاسخ ما را بدهد وگرنه حمله میکنیم.4 MB
@ANR_8824 May 2026محدودیت بازنشر هم خر است و هم گاو است🤦🗿محدود شدم😐129 KB