Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
پاسخ جالب یوتویوبر به اشکان خطیبیبا ۶۰ کیلو وزن دوتا استخوان ترکیده تریاکی یه ملاقه خون کثیف با یه روکش نشسته اونور....😒🤣
5 MB

Profile picture of ‌nobody‌
@nobody_20002 July 2026
بزار عدالت اجرا شه⚖️🙂‍↔️
3 MB

Profile picture of ‌پایگاه تحلیلی یقین‌
@tahlili_yagin29 June 2026
مجری صداوسیما: مسئولین می‌گویند رهبری یک حرف می‌زند و ما می‌رویم کارسازی می‌کنیم و کار خودمان را می‌کنیم!جمشیدی، کارشناس صداوسیما: اگر ترامپ را می‌کشتیم؛ آمریکا با ما مذاکره می‌کرد؟!ایران نیازی به مذاکره با آمریکا نداردسیاست رسمی ما دینی نیست و سکولار است!!!#پایگاه_تحلیلی_یقین
5 MB

Profile picture of ‌محمدرضا حیدری‌
مهدی خراتیان(مدیر اندیشکده احیای سیاست):انحلال سپاه دارد در کشور پیگیری می شود.من که باور نمی کنم.
3 MB

Profile picture of ‌محمّـد پژوهــان مهر‌
@Archaeologist15 June 2026
فرشته‌ها به خدا گفتن...«و دوباره میخوای انسانــے رو خلق ڪنــے ڪه روی زمین به فســاد و خون وخونریزی بپردازه؟!»━━━━━━━━━━━━━━ 📽🗿 ━━━━ تَڪامُـــل و تَـــطَوُّر#چندقیامتی این ویدئو «فیلم ڪوتاه» زیر ڪه با ڪمڪـــ هــوش‌مصنــوعــے «AI» ساختــه شده، یڪـے از هزاران فرضیه و مباحثـے رو ڪه باعث ایج…Show more
30 MB

Profile picture of ‌خانم جوان🖤🚩‌
@zahrajavan13 June 2026
همیشه دلم میخواست عربی رو یاد بگیرمو بهش مسلط بشم اما این مدل تدریسمعلم‌های عربی دبیرستان از تلاش بیشترمنصرفم می‌کرد.👇😬+هرگاه فعل عَجوز، مَجوز شود؟!🤣🤣
2 MB

Profile picture of ‌محمّـد پژوهــان مهر‌
@Archaeologist11 June 2026
━━━━━━━━━━ ~ 🇮🇷 ~ ━━━#iran #Israel #ایران #ایران_قوی #اسرائیل #جنگ #موشک
4 MB

Profile picture of ‌خانم جوان🖤🚩‌
@zahrajavan9 June 2026
در حقم نصیحتی بفرمایید...
2 MB

Profile picture of ‌🇮🇷 سیدعلیرضا 🇮🇷‌
@Periqlytos25 June 2026
چالش لواشک ایرانی از ترشیش سرفه‌ش گرفت اما نمره ۱٠ رو داد 😋😂#چالش‌لواشک #دسرایرانی #ترشیجات #هله‌هوله #فرهنگ‌ایرانی #ایران
11 MB

Profile picture of ‌مرعاد کریم‌
🎥 ترس و لرز جاسوس موساد از کوتاه آمدن آمریکا مقابل ایران و گردن نهادن به مطالبات تهران!🔸️منشه امیر: ترامپ با لحن شدید خطاب به نتانیاهو: ای دیوانه من تو را از زندان نجات دادم حالا می‌خواهی از دستور من سرپیچی کنی!
5 MB

Profile picture of ‌سیدمحسن حسینی‌
@se_hosseini_ir31 May 2026
✍️💖❤️‍🔥حس و شور و حالِ نونهال بالای سِن ، تو تجمعات شبانه رو خیلی دوست داشتم ... با تمام وجود داشت اجرا میکرد و انرژی میگذاشت...✍️خدا همه تون رو حفظ کنه ، افتخار ِایرانید... ماشاءالله به همه تون... https://eitaa.com/se_hosseini_ir/9472
eitaa.com

ایتا - حجت الاسلام سید محسن حسینی

پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa

10 MB

@SHIRDAL30 May 2026
Local voice assistantدستیار صوتی آفلاین ،مطلقا بر روی سخت افزار و به صورت local بدون اتصال به اینترنت و هر گونه منبع خارجی اجرا میشودبا استفاده از :ollama ---> programpyaudio pyttsx3jsonvosk…Show more
659 KB

Profile picture of ‌مهدی جعفری‌
@Mehdii_Jafari29 May 2026
اینجاست که میگیم هم خون میدیم هم خون دل میخوریم،ای خانمی که این حرفارو میزدی کاش #ایرانی نبودی تا یه دعایی برات برات میکردمیک انسان چقدر میتونه بیسواد (حرفای دیگر بماند)که با وقاحت هرچه تمام بیاد این حرفارو بزنه 🖋️ای به فدای دست و پا و پوتین‌های تو 😢#لبیک_یا_خامنه‌ای#شعور_سیاسی #جنگ #مذاکره
10 MB
6 MB

Profile picture of ‌علوی 🚩‌
@Alavi_lor28 May 2026
یه نفر تو یه فروشگاه برنده شده و ۱ دقیقه بهش فرصت دادن تا هر چی دلش میخواد از فروشگاه برداره.طرفم یه کاری کرد که صاحب فروشگاه به غلط کردن افتاد😂🤣
7 MB

Profile picture of ‌نفیسه همتی🚩‌
@Nafiseh_Hemmati25 May 2026
ولی من این ویدئو رو بیشتر از عکسایی که گرفتم دوس دارم :)
34 MB
Profile picture of ‌ماهور؛‌
ماهور؛

@Mahuor_133  •  22 May 2026

#چالشقشنگترین عکسی که توی کربلا گرفتین رو نقل قول کنید :)

Profile picture of ‌🚩🔥ابو مهدی🔥🚩‌
🟥جِبریش ترامپ؟گاوداری چموش!🔹خوش‌چشم، تحلیلگر مسائل راهبردی: گاهی ایران به پاکستان پیام می‌دهد که تا ۲۴ ساعت آینده به پیشنهاد آمریکا پاسخ‌ می‌دهیم و وقتی پاکستان این موضوع را به ترامپ اعلام می‌کند، ترامپ سریع توییت می‌کند که به ایران ۲۴ ساعت مهلت می‌دهم که پاسخ ما را بدهد وگرنه حمله می‌کنیم.
4 MB

Profile picture of ‌●◉¹¹⁰ابــوالـــ؋ــضـل ²¹³🎒◉●🇮🇷🇱🇧‌
@ANR_8824 May 2026
محدودیت بازنشر هم خر است و هم گاو است🤦🗿محدود شدم😐
129 KB

@Ali_Mirjani23 May 2026
#لانچر 🥰 واکنش یادت نرهhttps://eitaa.com/Ali_Mirjani
1 MB

Profile picture of ‌حضرت عشق‌
@Hazrat_eshgh22 May 2026
موافقی؟
736 KB