تصاویری دیدنی از حرکت فلامینگوها در میان کانال های آب دریاچه مهارلو #ایران_من
2 MB
@ghasem_ayardeh29 May 2026تصاویری دیدنی از حرکت فلامینگوها در میان کانال های آب دریاچه مهارلو #ایران_من2 MB
@Fatemeh_jahanbakhshi25 May 2026•در اختلاف هوای کاشان و کرمانشاههمین بس که خواهرم گفت مامانداره بخاری رو جدا میکنه جمع کنیم.اون وقت ما توی کاشاندو ماهه کولر گذاشتیم😶🙂.•
@Karim_meaad_karimi5123 May 2026لحظات دیدنی از نفس کشیدن زمین!معدن مس سرچشمه، کرمان پیشنهاد میکنم حتما تا آخر نگاه کنید ارسالی آقای رضا غلامی از چادرملو16 MB
@Mohammadbashirmaleki22 May 2026✅ ️وظایف و اختیارات #شورای_شهر نسبت به #تنوع_زیستی#خدمت_به_خلق#کاندیدای_انتخابات_شورای_اسلامی_شهرسنندج#کد۳۹۳
@Mohammadbashirmaleki22 May 2026✅ اول خرداد، روز جهانی #تنوع_زیستی، بر تمامی فعالان، پژوهشگران و دوستداران #محیطزیست تبریک عرض مینمایم.#خدمت_به_خلق#کاندیدای_انتخابات_شورای_شهرسنندج#کد۳۹۳
@seo1119 May 2026دومین جلسه هاب ملی گیاهان دارویی در اتاق بازرگانی برگزار شدامروز یکشنبه ۲۷ اردیبهشت ماه دومین جلسه هاب ملی گیاهان دارویی در اتاق بازرگانی استان برگزار گردید.
@Shabanzadeh_official17 May 2026فرصت نجات محیط زیست و سبک زندگی سالمبا حذف پلاستیک ، نایلون و ...حالا که کارخانه ها هم آسیب دیده اند برداشت بد نکنیم و این رو هم از دید فرصت ببینیم !#ایران #جنگ_تحمیلی #محیط_زیست#رسانه_باشید
@Behrouz_bakhtiari3 May 2026سه تا #چشمه در کنار هم با سه #طعم_مختلف ، #تلخ - #شور - #شیرین 🔹️از #عجایب #چهارمحال و #بختیاری و ایرانشهرستان کوهرنگ سرزمین لاله های واژگون🥀🥀#ایران_قوی #ایران #ایران_امام_رضا2 MB
@Mohammad10842 May 2026لالهٔ واژگون (Fritillaria) نام یک سرده از راستهٔ سوسنسانان است. لالههای واژگون از گیاهان علفی پیازدار و پایا از خانوادهٔ سوسنیان هستند. تاکنون ۱۳۰ تا ۱۴۰ گونه از این گیاهان شناسایی شده که در هشت زیرسرده، طبقهبندی شدهاند. در حدود ۱۴۱ گونه شناسایی شده است.(چهارمحال و بختیاری)(عکاس:محمدعلی محمدی)
@Khademalabas1 May 2026جواب به یک #سوال جالب:چرا بچه ها در سنین پایین انگشت آدم بزرگارو می گیرن؟
@Dr_HamedFazeli29 April 2026این هم یک نظریه در راستای جهانی شدن و اصلاح امور جهان.#حامدفاضلی#کتاب#نویسنده#انتشارات_آفتاب_گیتی#مرز#جغرافیا#پول
@Wiliam26 April 2026فیلم سینمایی برایت انار دان کرده بودم اکنون از شبکه نمایش در حال پخش است!اگر وقتتون آزاد بزنید ببینید!موضوعش در مورد دو روستای کرد نشین است که ....
@Samamnsri18 April 2026گردبادی را که میبینی در این دامان دشتروح مجنون است می آید به استقبال ما#وطن2 MB