Profile picture of ‌قاسم ایارده‌
@ghasem_ayardeh29 May 2026
تصاویری دیدنی از حرکت فلامینگوها در میان کانال های آب دریاچه مهارلو #ایران_من
2 MB

Profile picture of ‌فاطمه جهانبخشی‌
در اختلاف هوای کاشان و کرمانشاههمین بس که خواهرم گفت مامانداره بخاری رو جدا میکنه جمع کنیم.اون وقت ما توی کاشاندو ماهه کولر گذاشتیم😶🙂.

Profile picture of ‌مرعاد کریم‌
لحظات دیدنی از نفس کشیدن زمین!معدن مس سرچشمه، کرمان پیشنهاد میکنم حتما تا آخر نگاه کنید ارسالی آقای رضا غلامی از چادرملو
16 MB

Profile picture of ‌امیرحسین شرف نیا‌
@DEHLIZ23 May 2026
اومدم با دریاچمون شوعاف کنم.الحمدلله رب العالمین.
3 MB

Profile picture of ‌مهندس محمدبشیر ملکی‌
اول خرداد، روز جهانی #تنوع_زیستی، بر تمامی فعالان، پژوهشگران و دوستداران #محیط‌زیست تبریک عرض می‌نمایم.#خدمت_به_خلق#کاندیدای_انتخابات_شورای_شهرسنندج#کد۳۹۳

@seo1119 May 2026
دومین جلسه هاب ملی گیاهان دارویی در اتاق بازرگانی برگزار شدامروز یکشنبه ۲۷ اردیبهشت ماه دومین جلسه هاب ملی گیاهان دارویی در اتاق بازرگانی استان برگزار گردید.

Profile picture of ‌امیر شعبان زاده‌
فرصت نجات محیط زیست و سبک زندگی سالمبا حذف پلاستیک ، نایلون و ...حالا که کارخانه ها هم آسیب دیده اند برداشت بد نکنیم و این رو هم از دید فرصت ببینیم !#ایران #جنگ_تحمیلی #محیط_زیست#رسانه_باشید

Profile picture of ‌میرعلی‌
@Fadaee_20264 May 2026
2 MB

Profile picture of ‌میرعلی‌
@Fadaee_20263 May 2026

Profile picture of ‌دکتر  بهروز خلیل طهماسبی‌
سه تا #چشمه در کنار هم با سه #طعم_مختلف ، #تلخ - #شور - #شیرین 🔹️از #عجایب #چهارمحال و #بختیاری و ایرانشهرستان کوهرنگ سرزمین لاله های واژگون🥀🥀#ایران_قوی #ایران #ایران_امام_رضا
2 MB

Profile picture of ‌𝐙𝐞𝐢𝐧𝐚𝐛‌
@Meeeeeee2 May 2026
کاش امروز حضوری مدرسه میرفتیم.

Profile picture of ‌محمد علی محمدی‌
@Mohammad10842 May 2026
لالهٔ واژگون (Fritillaria) نام یک سرده از راستهٔ سوسن‌سانان است. لاله‌های واژگون از گیاهان علفی پیازدار و پایا از خانوادهٔ سوسنیان هستند. تاکنون ۱۳۰ تا ۱۴۰ گونه از این گیاهان شناسایی شده که در هشت زیرسرده، طبقه‌بندی شده‌اند. در حدود ۱۴۱ گونه شناسایی شده است.(چهارمحال و بختیاری)(عکاس:محمدعلی محمدی)

Profile picture of ‌گشت 🚩‌
@Gasht_14041 May 2026
عه از اینا 😏

Profile picture of ‌امیرحسین| ^𝟏𝟑𝟑^‌
@Khademalabas1 May 2026
جواب به یک #سوال جالب:چرا بچه ها در سنین پایین انگشت آدم بزرگارو می گیرن؟

Profile picture of ‌حامد فاضلی‌
@Dr_HamedFazeli29 April 2026
این هم یک نظریه در راستای جهانی شدن و اصلاح امور جهان.#حامدفاضلی#کتاب#نویسنده#انتشارات_آفتاب_گیتی#مرز#جغرافیا#پول

Profile picture of ‌ویلیام والاس‌
@Wiliam26 April 2026
فیلم سینمایی برایت انار دان کرده بودم اکنون از شبکه نمایش در حال پخش است!اگر وقتتون آزاد بزنید ببینید!موضوعش در مورد دو روستای کرد نشین است که ....

Profile picture of ‌احسان‌
@ehsanist25 April 2026
حالا که امکانش هست از مجموعه‌ی #عکاسی خودم هر از گاهی تعدادی عکس منتشر می‌کنم.#حیات_وحش#عکاسی_حیات_وحش#سارگپه#مازندران

Profile picture of ‌Sama‌
@Samamnsri18 April 2026
گردبادی را که میبینی در این دامان دشتروح مجنون است می آید به استقبال ما#وطن
2 MB

Profile picture of ‌زاهد ریایی‌
@ZaaRee18 April 2026
و گفت: «همه قائل به #تعامل‌ و من مایل به تمایل!»