Profile picture of ‌محمد قاسمی‌
@Mohammad_Qasemi7 July 2025
3 MB

Profile picture of ‌Ali Hasani‌
@Alihasani683 July 2025
3 MB

Profile picture of ‌محمد قاسمی‌
@Mohammad_Qasemi29 June 2025
3 MB

Profile picture of ‌محمد ابراهیم ابراهیمی | راه سعادت‌
@meebrahimi23 June 2025
آدمایی که عزت‌نفس پایینی دارن، معمولاً خودشون نمی‌دوننعزت‌نفس یعنی بتونی خودتو ببینی، نه تحقیر کنی، نه باد کنی... فقط ببینی و بپذیری🧠 تو چطوری با خودت حرف می‌زنی؟👂 منتظر کامنت‌هات هستم#عزت_نفس #توسعه_فردی #ویراستی #مشاوره_روانشناسی #محمدابراهیم_ابراهیمی #راه_سعادت
2 MB

Profile picture of ‌آموت 🇾🇪🇮🇷🇵🇸🇱🇧☫‌
@Amout21 June 2025
چرا اخیراً پُست‌های قدیمی جنگی در اکسپلور وٰایرال شده‌اند؟🔹 نکات مهم #سواد_رسانه‌ای و ترفندهای تشخیص #اخبار_فیک_جنگ ایران و #اسرائیل
4 MB

Profile picture of ‌م.م پ.ی‌
@MMP762817 June 2025
🎥 هر ایرانی یک نیروی اطلاعاتی و ضد جاسوسی،تاکتیک امام‌ خمینی رضوان‌ الله‌ علیه برای این روزها در کشف جاسوس‌های موساد#شرایط_مرگ_و_زندگی #جنگ_وجودی#اطلاعات_و_امنیت
2 MB

Profile picture of ‌آموت 🇾🇪🇮🇷🇵🇸🇱🇧☫‌
@Amout17 June 2025
تجمع در محل حادثه یعنی از دست‌رفتن ثانیه‌های نجات💉
3 MB

Profile picture of ‌شیربچه ایران‌
@Shirbecheh9 June 2025
به صحبت‌های #زیباکلام گوش بدیدواگردر #انتخابات به #دکتر_جلیلی رای دادیدبه خودتون،ایمانتون،بصیرتتون وفهم درستتون از #سیاست و...افتخار کنید.#تفکرات زیباکلام عصاره وچکیده‌ی #تفکر جریان #لیبرال و #غربگرای #اصلاحاته!حالا کاری به #قالیباف باهمه #انتقاداتی که بهش وارده ندارم برای حفظ #وحدت درجبهه #انقلاب
3 MB

Profile picture of ‌علیرضا روهنده‌
🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷🔔⚠️ رهبری عزیز، آقایان #پزشکیان، #قالیباف، #اژه‌ای، #وزیرکشور، #سرداررادان کلاهتان را بالاتر بگذارید. 🌴سرو مشروبات الکلی در قلب پایتخت!✍️ این‌بار به شلوغ‌ترین نقطۀ تهران رفتیم، رستورانی که فکر می‌کردیم برای همیشه بسته شده اما حالا ..#بازنشر_با_شما#شهدا
15 MB

Profile picture of ‌اَبو  حیدَر  🇮🇷‌
@jhanbendarvishi3 June 2025
علماء و عرفا درمورد امام خامنه ا ی چه می گویند.
1 MB
2 MB
2 MB
5 MB

Profile picture of ‌آرش مقدم‌
@arashmogadam_ir2 June 2025
💯آمادگی جامعه برای حضور امام وظیفه #حلقه_میانی میباشد.جناب هانی و حضرت مسلم در کوفه نقش حلقه میانی را ایفا کردند #انقلاب
8 MB

Profile picture of ‌شطرنج برتر‌
@chess31 May 2025
👨‍🏫 #آموزش_اصول_شطرنج (۱۰)🥸 مرور قوانین و قواعد 🎥 { بخش اول }
12 MB

Profile picture of ‌علی‌
@aliyarmahdi25 May 2025
نور ساطع شده از خورشید چقدر طول زمان میبرد تا به سیارات برسد.فَتَبَارَكَ اللَّهُ أَحْسَنُ الْخَالِقِينَ #الله
2 MB

Profile picture of ‌موسی اوجاقی راد‌
@Ojaghirad18 May 2025
#امام_خامنه_ایچون هزینه #آموزش_و_پرورش زیاد است به من اصرار می کردند موافقت کنم آموزش وپرورش از #دولت جداشود! #من_قاطع_رد_کردم.آموزش و پرورش متعلق به دولت است.دولت موظف است و باید پاسخگو هم باشد.
3 MB

@Ojaghirad16 May 2025
خیلی #رسانه ها و #سلبریتی ها منتظرند یه اتفاق تو ایران بیفته و بلافاصله شروع کنن #ایران را جهنم معرفی کنن!#خودتحقیر#پوپاگاندای_رسانه_ای#ایران_زیبا#ایران_قوی#ایران_پیشرفته
3 MB

@Ojaghirad14 May 2025
ما میخواهیم #عربی‌ ها را #فارسی کنیم اینها عربی‌ها را فارسی میکنند ! #امام_خامنه_ای #ایرانی_تر_از_ایرانی #ایران
1 MB

Profile picture of ‌محمود کبیری یگانه‌
@M_kabiri12 May 2025
یکی از مفاهیم جدیدی که در دنیای رسانه‌ای مطرح شده است، "جستارپرستی" است. این رویکرد فکری به معنای حرکت آزاد میان ایده‌ها و نپذیرفتن چارچوب‌های ثابت است. در این نگرش، فرد به‌جای جستجوی حقیقت مطلق، به فرآیند کاوش و تأمل به‌عنوان حقیقت نگاه می‌کند.
8 MB

Profile picture of ‌حجت اله مداحی‌
@goodlinuxuser3 May 2025
کار با لینوکس ساده تر از اون چیزی که فکر می کنید.باورتون نمی شه!؟ خودتون ببینید#لینوکس#linuxبه جمع کاربران خوب بپیوندید🙏بله🪩 https://ble.ir/join/773qqWvWhrShow more
7 MB