3 MB
@meebrahimi23 June 2025آدمایی که عزتنفس پایینی دارن، معمولاً خودشون نمیدوننعزتنفس یعنی بتونی خودتو ببینی، نه تحقیر کنی، نه باد کنی... فقط ببینی و بپذیری🧠 تو چطوری با خودت حرف میزنی؟👂 منتظر کامنتهات هستم#عزت_نفس #توسعه_فردی #ویراستی #مشاوره_روانشناسی #محمدابراهیم_ابراهیمی #راه_سعادت2 MB
@Amout21 June 2025┃ چرا اخیراً پُستهای قدیمی جنگی در اکسپلور وٰایرال شدهاند؟🔹 نکات مهم #سواد_رسانهای و ترفندهای تشخیص #اخبار_فیک_جنگ ایران و #اسرائیل4 MB
@MMP762817 June 2025🎥 هر ایرانی یک نیروی اطلاعاتی و ضد جاسوسی،تاکتیک امام خمینی رضوان الله علیه برای این روزها در کشف جاسوسهای موساد#شرایط_مرگ_و_زندگی #جنگ_وجودی#اطلاعات_و_امنیت2 MB
@Shirbecheh9 June 2025به صحبتهای #زیباکلام گوش بدیدواگردر #انتخابات به #دکتر_جلیلی رای دادیدبه خودتون،ایمانتون،بصیرتتون وفهم درستتون از #سیاست و...افتخار کنید.#تفکرات زیباکلام عصاره وچکیدهی #تفکر جریان #لیبرال و #غربگرای #اصلاحاته!حالا کاری به #قالیباف باهمه #انتقاداتی که بهش وارده ندارم برای حفظ #وحدت درجبهه #انقلاب3 MB
@AliReza_Roohandeh13509 June 2025🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷🔔⚠️ رهبری عزیز، آقایان #پزشکیان، #قالیباف، #اژهای، #وزیرکشور، #سرداررادان کلاهتان را بالاتر بگذارید. 🌴سرو مشروبات الکلی در قلب پایتخت!✍️ اینبار به شلوغترین نقطۀ تهران رفتیم، رستورانی که فکر میکردیم برای همیشه بسته شده اما حالا ..#بازنشر_با_شما#شهدا15 MB
@jhanbendarvishi3 June 2025علماء و عرفا درمورد امام خامنه ا ی چه می گویند.1 MB2 MB2 MB5 MB
@arashmogadam_ir2 June 2025💯آمادگی جامعه برای حضور امام وظیفه #حلقه_میانی میباشد.✅جناب هانی و حضرت مسلم در کوفه نقش حلقه میانی را ایفا کردند #انقلاب8 MB
@aliyarmahdi25 May 2025نور ساطع شده از خورشید چقدر طول زمان میبرد تا به سیارات برسد.فَتَبَارَكَ اللَّهُ أَحْسَنُ الْخَالِقِينَ #الله2 MB
@Ojaghirad18 May 2025#امام_خامنه_ایچون هزینه #آموزش_و_پرورش زیاد است به من اصرار می کردند موافقت کنم آموزش وپرورش از #دولت جداشود! #من_قاطع_رد_کردم.آموزش و پرورش متعلق به دولت است.دولت موظف است و باید پاسخگو هم باشد.3 MB
@Ojaghirad16 May 2025خیلی #رسانه ها و #سلبریتی ها منتظرند یه اتفاق تو ایران بیفته و بلافاصله شروع کنن #ایران را جهنم معرفی کنن!#خودتحقیر#پوپاگاندای_رسانه_ای#ایران_زیبا#ایران_قوی#ایران_پیشرفته3 MB
@Ojaghirad14 May 2025ما میخواهیم #عربی ها را #فارسی کنیم اینها عربیها را فارسی میکنند ! #امام_خامنه_ای #ایرانی_تر_از_ایرانی #ایران1 MB
@M_kabiri12 May 2025یکی از مفاهیم جدیدی که در دنیای رسانهای مطرح شده است، "جستارپرستی" است. این رویکرد فکری به معنای حرکت آزاد میان ایدهها و نپذیرفتن چارچوبهای ثابت است. در این نگرش، فرد بهجای جستجوی حقیقت مطلق، به فرآیند کاوش و تأمل بهعنوان حقیقت نگاه میکند.8 MB
@goodlinuxuser3 May 2025کار با لینوکس ساده تر از اون چیزی که فکر می کنید.باورتون نمی شه!؟ خودتون ببینید#لینوکس#linuxبه جمع کاربران خوب بپیوندید🙏بله🪩 https://ble.ir/join/773qqWvWhr…Show more7 MB