❌آیات واحادیثی که شان نزول امام علی(ع) عنوان شده:
@Arashmida23 June 2026
@eshragh_music_qazvin23 June 2026🎻اکثر علائمی که هر روز باهاشون تو موسیقی در ارتباطید | آموزشگاه موسیقی شهر الوند اشراق ثبت نام کلاس های آموزش انواع ساز ایرانی و جهانی و موسیقی کودک قزوین، شهر صنعتی، بلوار سهروردی، نبش آزادی ۲۰، طبقه بالای آبمیوه بستنی تو و من آموزشگاه اشراق @Eshragh_Music_Qazvin📞 ۰۹۳۷۱۳۴۴۸۲۴ - ۰۲۸۳۲۲۲۲۰۷۷
@Chamran_tv21 June 2026والسلام علیکم و رحمةالله و برکاته#علی_الاصول#نمیپذیریم #لبیک_یا_خامنه_ای #لبنان #حزب_الله#مرگ_بر_ِآمریکا #مُحَرَّم #رهبر_شهید …Show more
@eshragh_music_qazvin20 June 2026آشنایی کوتاه با ساز تار آموزشگاه موسیقی اشراق الوند قزوین تار یکی از مهمترین و محبوبترین سازهای موسیقی اصیل ایرانی است. صدای گرم و دلنشین این ساز باعث شده سالها در اجرای موسیقی سنتی جایگاه ویژهای داشته باشد.تار بدنهای دو تکه از جنس چوب دارد که روی آن .....تماس۰۹۳۷۱۳۴۴۸۲۴ - ۰۲۸۳۲۲۲۲۰۷۷
@eshragh_music_qazvin19 June 2026آموزش دف الهه کرمی | ساز دف آنلاین و حضوری قزوین و آنلاین سراسر کشور خصوصی.نیمه خصوصی.گروهی.آنلاینارایه مدرک فنی حرفه ایاستاد آقا،خانمقزوین، شهر صنعتی البرز، بلوار سهروردی، نبش آزادی ۲۰، طبقه بالای آبمیوه بستنی تو و من آموزشگاه اشراق ۰۹۳۷۱۳۴۴۸۲۴ - ۰۲۸۳۲۲۲۲۰۷۷#دف #ساز_دف #دفنوازی #الهه_کرمی
@eshragh_music_qazvin19 June 2026آموزش دف در قزوین مدرس الهه کرمی | ساز دف آنلاین و حضوریآموزشگاه موسیقی اشراق الوند قزوینتوسط استاد آقا و خانمخصوصی.نیمه خصوصی.گروهی.آنلاینارایه مدرک فنی حرفه ای کشورقزوین، شهر صنعتی البرز، بلوار سهروردی، نبش آزادی ۲۰، طبقه بالای آبمیوه بستنی تو و من آموزشگاه اشراق ۰۹۳۷۱۳۴۴۸۲۴ - ۰۲۸۳۲۲۲۲۰۷۷
@eshragh_music_qazvin19 June 2026برنامه کلاسهای آموزشگاه موسیقی اشراق الوند قزوین🗓 شنبه• گیتار• سنتور• مشاوره رایگان تلفنی و حضوری دوره ریتم و دوره تئوری موسیقی 📍 نشانی: قزوین، شهر صنعتی البرز، بلوار سهروردی، نبش آزادی ۲۰، طبقه بالای آبمیوه بستنی تو و من آموزشگاه اشراق …Show more
@AH_Mohammadi18 June 2026✳ چراغ راه آینده#رهبر_انقلاب: مجموعهی بیانات و مکتوبات ده سالهی بنیانگذار جمهوری اسلامی و سیوشش سالهی رهبر عظیمالشأن شهید، گنجینهی ارزشمند و بیبدیلی برای همهی ما و چراغ راه مسیر آینده است.۱۴/خرداد/۱۴۰۵#ایران #ایران_قوی #رهبر_شهید
@eshragh_music_qazvin18 June 2026چرا جلوی استاد موسیقی خودمان نیستیم و دنبال اثبات خودمون هستیم | آموزشگاه موسیقی اشراق الوند قزوین با ارائه مدرک معتبر از سازمان فنی و حرفهای کشورمشاوره رایگان💯آموزش حضوری (خصوصی، نیمه خصوصی و گروهی)آموزش آنلاین (غیرحضوری از کل کشور)۹۳۷۱۳۴۴۸۲۴۰۲۸۳۲۲۲۲۰۷۷#آموزش_دف #دفنوازی #آموزش_ساز
@MohamadRezaHeidary16 June 2026
@eshragh_music_qazvin16 June 2026دفنوازی برای چه کسانی مناسب است؟آموزش دف برای افرادی که به موسیقی ایرانی، ریتم و سازهای کوبهای علاقه دارند، یک انتخاب فوقالعاده است. این ساز بهدلیل صدای گرم و پرشور خود، در بین هنرجویان بسیار محبوبه حتی برای کسانی که هیچ پیشزمینهای در موسیقی ندارن قابل یادگیری است۰۹۳۷۱۳۴۴۸۲۴ - ۰۲۸۳۲۲۲۲۰۷۷
@eshragh_music_qazvin16 June 2026
@eshragh_music_qazvin16 June 2026صبح را با ضربِ امید آغاز کن؛ دف به ما یاد میدهد که حتی از دلِ سکوت هم میشود ریتمی ساخت که زندگی را دوباره به جریان بیندازد.@eshragh_music_qazvinآموزشگاه موسیقی اشراق الوند قزوین آموزشگاه تخصصی دف در استان قزوین
@Arashmida14 June 2026🔴گرگهادرکمین نشستن انقلابیون مراقب باشیدمزدوران جریان فتنه ولیبرالها تجمعات شبانه ومطالبات بحق مردم راآلوده به تخریب گری نکنندعده ای ماموریت دارنددرلباس خودی فضای مطالبه گری،جهادوخونخواهی امام شهیدرامتشنج کنندالبته منافقین نام آشنا کورخوانده اندکه بتوانند لشکریان جانفدارابسمت ساختار شکنی سوق دهند
@eshragh_music_qazvin14 June 2026🟢 چرا کودکان باید در فضای موسیقی قرار بگیرند؟✅ تربیت مهارت شنوایی کودکان✅ افزایش حافظه و تمرکز کودک✅فعال شدن دو نمیکره چپ و راست مغز✅ایجاد و افزایش استعداد موسیقی در کودکان✅تخلیه انرژی و لذت بردن کودک از موسیقی✅بسترسازی بیس موسیقیایی کودکان ۰۹۳۷۱۳۴۴۸۲۴ - ۰۲۸۳۲۲۲۲۰۷۷…Show more
@eshragh_music_qazvin14 June 2026آموزش موسیقی کودک در آموزشگاه موسیقی اشراق الوند قزوینکلاسهای خصوصی و گروهی با اساتید مجرب آموزش حضوری و آنلاین برای سراسر کشورشروع یادگیری از همین امروزمشاوره رایگان ۰۹۳۷۱۳۴۴۸۲۴ - ۰۲۸۳۲۲۲۲۰۷۷قزوین، شهر صنعتی البرز، بلوار سهروردی، نبش آزادی ۲۰، طبقه بالای آبمیوه بستنی تو و من#موسیقی_کودک
@eshragh_music_qazvin14 June 2026قدیمیترین ساز بادی دنیا چی بوده؟| آموزشگاه موسیقی اشراق الوند قزوین قبل از اینکه حتی تمدن درست حسابی شکل بگیرهقدیمیترین ساز بادی کشف شده👈 فلوت ساخته شده از استخوان کرکسحدود ۴۰ هزار سالقبل از کشاورزی، قبل از شهرهاانسانها داشتن موسیقی مینواختند…Show more
@eshragh_music_qazvin12 June 2026برنامه کلاسی آموزشگاه موسیقی اشراق الوند ۰۹۳۷۱۳۴۴۸۲۴ آموزش تخصصی دف @Eshragh_Music_Qazvinشروع یادگیری ساز دف از همین امروز دف نوازی ، گروه نوازی ، بداهه نوازی 📞 ۰۹۳۷۱۳۴۴۸۲۴ - ۰۲۸۳۲۲۲۲۰۷۷قزوین، شهر صنعتی البرز، بلوار سهروردی، نبش آزادی ۲۰، طبقه بالای آبمیوه بستنی تو و من - آموزشگاه اشراق…Show more