Profile picture of ‌بنیامین نامجو مطلق‌
🧩 شخصیت‌شناسی بدون رغبت‌سنجی ناقصه؛ رغبت‌سنجی بدون شناخت توانایی هم کافی نیست!برای شناخت بهتر مسیر تحصیلی، این سه سؤال را کنار هم بگذار:🧠 من چه ویژگی‌هایی دارم؟❤️ به چه چیزهایی علاقه دارم؟💪 در چه چیزهایی توانمندم؟وقتی جواب این سه سؤال را کنار هم می‌گذاری، تصویر واضح‌تری از مسیرت می‌بینی.

🔍 16PF چه چیزی را بررسی می‌کند؟آزمون کتل فقط نمی‌پرسد «چه تیپ شخصیتی هستی؟»بلکه مجموعه‌ای از ویژگی‌های شخصیتی را بررسی می‌کند؛ مثل:💪 استقلال🗣️ جرئت‌مندی🌱 انعطاف‌پذیری🧠 ثبات هیجانی…Show more

🌱 شخصیتت فقط «برون‌گرا یا درون‌گرا» بودن نیست!مدل پنج عامل بزرگ شخصیت یا Big Five، شخصیت را در پنج بُعد بررسی می‌کند:🧠 گشودگی به تجربه📋 وظیفه‌شناسی🗣️ برون‌گرایی🤝 توافق‌پذیری🌊 روان‌رنجوریShow more

🎯 اگر قرار باشه فقط یک آزمون را برای «رغبت شغلی» بشناسی، هالند یکی از مهم‌ترین‌هاست.مدل RIASEC افراد را در ۶ حوزه بررسی می‌کند:🔧 R واقع‌گرا🔬 I جست‌وجوگر🎨 A هنری🤝 S اجتماعی💼 E کارآفرین📋 C قراردادی…Show more

🎯 انتخاب رشته را با این سؤال شروع نکن:«با رتبه‌ام کجا قبول می‌شم؟»اول بپرس:«از بین انتخاب‌هایی که دارم، کدام مسیر بیشتر به من می‌آید؟»📌 قبولی هدف نیست؛قبولیِ درست هدف است.#انتخاب_رشته #کنکور #مشاوره_تحصیلی #هدایت_تحصیلی

📚 «رشته‌ام را انتخاب کردم، اما نمی‌دانم دقیقاً قرار است چه کاره شوم!»اگر این جمله درباره توست، هنوز برای انتخاب رشته زود است.قبل از انتخاب، درباره این‌ها تحقیق کن:🎓 دروس دانشگاه💼 شغل‌های مرتبط📈 وضعیت بازار کار🧑‍💻 مهارت‌های موردنیاز🌱 مسیر رشدانتخاب آگاهانه یعنی قبل از ورود، مسیر بشناسی

👀 فقط به «رشته» نگاه نکن؛ به «زندگی بعد از رشته» هم نگاه کن.اگر پزشکی انتخاب می‌کنی:آیا سبک زندگی این شغل را می‌خواهی؟اگر معلمی را انتخاب می‌کنی:آیا از ارتباط مداوم با دانش‌آموزان لذت می‌بری؟اگر مهندسی را انتخاب می‌کنی:آیا با ماهیت کارش ارتباط می‌گیری؟🎯 شغل آینده‌ات بخشی از سبک زندگی توست.

📌 اگر خانواده‌ات برای انتخاب رشته نظر متفاوتی دارند، جنگ راه‌حل نیست.به جای: «شما منو درک نمی‌کنید!»بگو: «بیایید درباره مزایا، معایب، بازار کار و شرایط این رشته با هم تحقیق کنیم.»🎯 تصمیم تحصیلی وقتی بهتر می‌شود که «احساس» جای خودش را به «اطلاعات» بدهد.#انتخاب_رشته #خانواده #کنکور #هدایت

🔮 هیچ مشاوری نمی‌تواند آینده تو را با قطعیت پیش‌بینی کند.پس اگر کسی گفت:«این رشته صددرصد آینده‌ات را تضمین می‌کند!»⚠️ کمی مکث کن.مشاوره خوب قرار نیست آینده را تضمین کند؛قرار است کمک کند با اطلاعات بهتر، تصمیم منطقی‌تری بگیری.Show more

📱 قبل از انتخاب رشته، فقط با چند کلیپ اینستاگرامی تصمیم نگیر!یک نفر می‌گوید:«این رشته عالیه!»یکی دیگر:«اصلاً سمتش نرو!»🤔 کدام درست می‌گوید؟Show more

🔍 قبل از انتخاب رشته، این ۵ سؤال را از خودت بپرس:1️⃣ به چه درس‌هایی علاقه دارم؟2️⃣ در چه زمینه‌هایی توانمندترم؟3️⃣ چه سبک کاری را دوست دارم؟4️⃣ آینده این رشته چگونه است؟5️⃣ آیا برای این مسیر تلاش می‌کنم؟🧭 جواب‌هایت، قطب‌نمای آینده تو هستند.Show more

🧭💡 هدایت تحصیلی یعنی کمک کنیم دانش‌آموز خودش را بهتر بشناسد؛ نه اینکه به جای او تصمیم بگیریم. «تو باید این رشته را بخوانی!» «بیا ببینیم کدام مسیر با تو سازگارتر است.»#هدایت_تحصیلی #استعدادیابی #کنکور #مشاوره_تحصیلی #انتخاب_رشته

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
🔴 بُرشی از سلسله مباحث تفسیریِحضرت‌ آیت‌الله‌ سید مجتبی‌ حسینی‌ خامنه‌ای🌹 قسمت ششمموضوع:احسن القصصتفاوت میان احسن القصص و قصص#پای‌درس‌ولی‌فقیه
2 MB

دیدن این یک دقیقه برهمه واجب است
3 MB

⁉️ چطور باید در برابر سونامی فرهنگی ایستاد؟3⃣ همین جریان صورتی پشت صحنه، امتداداین وضعیت راپشتوانه رای خودشان در انتخابات پیش رومی بینند.لذاهم منافع فرهنگی دارند،هم سیاسی و...4⃣ سؤال ازمسئولین اینکه حدیقفترمزاین ماجرادقیقا کجاست⁉️🔻اماراه حل چیستمردم،اینجاهم مردم اندکه باید کار را تمام کنند.
3 MB

🔴#سوال: آیا فقط انجام دادن امربه‌معروف‌ونهی‌ازمنکر به ما واجبه یا یاد دادنش به افرادی که میدونیم بلد نیستن هم واجبه#پاسخ را ببینید#مصباح_الهدی (امربه‌معروف ونهی‌ازمنکر)#دکترعلی‌تقوی
7 MB

🔴بسیارمهم/🪄 راز ورمزدنیای قبل ازظهور▪️ظهورچه زمانی رخ میدهزمانی‌که هیچکس بلاتکلیف نباشهوقتی هیچکس بیتفاوت نمونده باشهموقعی که دیگه کسی خاکستری نباشه▪️ظهور،مثل طوفان حضرت نوح(ع)مثل همه «قضی‌الامر»های گذشته،همزمان که برای یک عده‌، نجات هست؛همزمان برای عده‌ دیگر، عذاب هست#بازنشر
9 MB

🔴بُرشی ازسلسله مباحث تفسیریِحضرت‌ آیت‌الله‌ سیدمجتبی‌ حسینی‌ خامنه‌ای🌹قسمت پنجمموضوع: نشانه‌های خدا.خودخداندکه قابل رویت نیستبلکه حق ازطریق نشانه هایش رویت می‌شود.#پای‌درس‌ولی‌فقیه
2 MB

🌤بنظرشماچرامردم ازدوری امام زمان احساس اضطرارنمی‌کنند⁉️#اللهم_عجل_لولیک_الفرج ♥️ماعادت کردیم به مظلوم بودن وغرق شدیم.پس مضطرواقعی نیستیم. برای ظهورآقا ارواحنافداه ظلم،اثباتیبایداثبات بشه،مردم تو ظلمنچون عادت،خوکردن به گناه.دردشون بیادازگناه،ازظلم،تضرع واقعی صورت میگیردانتظارفرج داشته باشید.
7 MB

🌷پیامبر اکرم صلی‌الله‌علیه‌وآله: ازدواج کنید،كه ازدواج كردن روزى شمارابيشتر مى كند‌(قرب الاسناد ص۲۰)🌸پیامبراکرم صلی‌الله‌ علیه وآله:دراسلام هیچ بنایی نزدخدا محبوب تر وارجمندتراز ازدواج نیست.(بحارالانوار ج۱۰۳ ص۲۲۲)⚪️️منتظران قائم آل محمدعج👇https://eitaa.com/joinchat/1357775050C9e9db97ccf