Profile picture of ‌علیرضا مسجدی‌
@ALIREZA_MASJEDI18 May 2026
امتحانات مقطع متوسطه اول استان تهران به صورت مجازی بر گزار می‌شود.#امتحانات_استان_تهران

Profile picture of ‌فردین آشوان‌
@FardinA18 May 2026
پیام نویسنده کارزار : شماها مسئولید!!🔸 الهه خادمی، نویسنده کارزار «درخواست حذف یا مثبت شدن تأثیر معدل یازدهم» در این پیام ویدیویی ضمن اشاره به مشکلات متعدد آموزش در سال گذشته، از بی‌توجهی مسئولان به مطالبات دانش‌آموزان می‌گوید.کارزار: https://www.karzar.net/297209
10 MB

Profile picture of ‌رحمت الله حمیدی ارزگانی‌
@hamidiurazgani18 May 2026
دختری که در خانه تحقیر و محدودیت دیده است، با یک «عزیزم» از راه رسیده، فکر می‌کند بهشت را پیدا کرده است؛ پدر و مادر عاقل، به جای دیوار، برای دخترشان پنجرهٔ امنیت عاطفی می‌سازند تا به دنبال عشقِ کاذب به هر کوی و برزن نرود. 🌱💔#سبک_زندگی#نسل_نور#تربیت_دختر#امنیت_عاطفی_در_خانه@islife_blog_ir

Profile picture of ‌Sb._. Msd‌
@Ss_msdd18 May 2026
«#عدالت_آموزشی یا افزایش فشار؟ 21 امتحان در حدود25 روز، قمار با آینده بچه‌هاست! 💥در ادامه صدای دانش‌آموزان، والدین و دغدغه‌مندان آموزشی میشنویم تا ببینیم تاثیر قطعی معدل یازدهم چه معنایی برایشان دارد. آنچه می‌خوانید، نه تجزیه و نه تحلیل، بلکه پژواک واقعی نگرانی‌هاست.#اینترنت

@user1778272400717 May 2026
آقای عظیمی راد شما امید دانش آموزان ایران هستیدلطفا به داد کنکوری های ۱۴۰۵ برسید🙏🙏#تاثیر_مثبت_یازدهم

@user1778272400717 May 2026
#صدای_دانش_آموزان_ایران_باشیددانش آموزان میدان داران این روزهای ایران عزیز هستند.لطفا صدای فرزندان و آیندگان ایران در موضوع کنکور باشید.سازمان بازرسی به موضوع کنکور و مصوبه ناعادلانه کنکوری ورود کند.#مثبت_شدن_دائمی_تاثیر_معدل_پایه_یازدهم

Profile picture of ‌eli‌
@Girl7217 May 2026
اقدامات سریع و اصولی برای سوختگی ساده در آشپزخانه 🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸

Profile picture of ‌ابو حسین‌
@Abu_hosein17 May 2026
با سلام و احترام استاد عزیز، همانگونه که بزرگترین معلم تاریخ و بهانه خلقت حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله و سلم تنها مأموریت خود را ترویج مکارم اخلاق معرفی می نماید. دانشگاه و مدرسه و مراکز فرهنگی محل تربیت و پیشرفت افراد هستن.
#تجربه‌نگارییک روز در مقام استاد دانشگاه با صحنه‌ای غیرمنتظره روبه‌رو شدم.دانشجویی داشتم درس‌خوان، منظم، مودب و خانواده‌دار ، که همیشه احترام ویژه‌ای برای من قائل بود.اما همان دانشجو یک روز با شلوارک رنگی وارد کلاس شد؛ کلاسی که دانشجویان دختر هم حضور داشتند.برای لحظه‌ای با خودم فکر کردم:چون دانش…
Show more

Profile picture of ‌احسان عظیمی‌راد‌
@Azimirad_ir17 May 2026
با توجه به اعلام رسمی و دقیق معاونت حقوقی ریاست جمهوری به معاون محترم اول و دستور صریح دکتر عارف به دکتر کاظمی برای بازگشت اساتید دانشگاه فرهنگیان، چنانچه وزیر محترم آموزش و پرورش و رئیس دانشگاه فرهنگیان تمکین نکنند، مرتکب تخلف شده و باید پاسخگو باشند!انتظار نمایندگان، بازگشت فوری اساتید به کار اس…Show more

من نسبت به این اوضاع امتحانات معترض هستم وقتی تهران که درگیر جنگ بوده مجازی شده و به دلیل افتضاح بودن زیرساخت ها و اموزش نادرست مجازی امتحانات هم مجازی شدن اوضاع بقیه شهر ها هم همینگونه بوده.شهرهای دیگر با اینکه درگیر جنگ نبودن یا کمتر بودن هم مجازی شده اند اما حالا که به امتحانات رسیده حضوری شوند؟

دهن ما رو ساییدی خسرپناه حرو*زادههر صبح پا میشی میای یه ک*شعری میبافی میری رو مغز ماخوب بی ناموس یه بار گورتو گم کن بیا تو یکی از این جلساتی که برات میذارن یه دلیل بیار که این مصوبه شر و ورت درسته#مثبت_شدن_دائمی_تاثیر_معدل_پایه_یازدهم

Profile picture of ‌Yones 🎒Gholami‌
الان دو ساله که دانشجوام و هیچ ترمی به اندازه این ترم مزخرف نبوده...و جالب اینجاست که هر ترم همینو میگم...

Profile picture of ‌𝙖𝙡𝙞𝙧𝙚𝙯𝙖 𝙠𝙝𝙤𝙧𝙨𝙝𝙞𝙙𝙞‌
معلمان ما عاشق‌ ترین و مظلوم‌ ترین‌ اند... معلمان شایسته زندگی آبرومندانه‌ اند؛آقای دکتر عظیمی‌راد،نقد من به شما این است که تاکنون هیچ اقدام عملی و مؤثری برای بهبود معیشت و حقوق معلمان توسط شما و دیگر مسئولان صورت نگرفته است.معیشت معلمان را به عنوان فوری‌ ترین اولویت خود در نظر بگیرید. #صدای_معلمان
بر عهد خود هستم.یک بار دیگر #روز_معلم و استاد را تبریک گفته و بر دستان همه اندیشمندان کشورم، بوسه می‌زنم. عزیزانی که در محیط مدارس و دانشگاه‌ها، برای پیشرفت ایران اسلامی بزرگ و پرورش نسلی هویت‌ساز و ایران‌ساز تلاش می‌کنند. بر عهد خود با معلمین پرتلاش، اساتید معزز و کارمندان خدوم علمی همچنان قاطعان…
Show more

Profile picture of ‌Parisa‌
@Parisa_23816 May 2026
ای کاش یک عده از مسئولان بی مسئولیت و خودخواهی که با وجود هزاران هشدار و اعتراض و مخالفت از سوی مردم و همکارانشان و دیگر ارگانهای اموزشی دست از تصمیمات اشتباهشان بر نمیدارند متوجه میشدند که هیچ چیزی ارزش این چنین منفور شدن در بین جوانان را ندارد.

Profile picture of ‌Mahdiyar KB‌
@Mahdiyar129016 May 2026
💥💥💥#فوری مدیر کل #آموزش و #پرورش میگوید: #امتحانات پایانی پایه های هفتم هشتم و نهم در شهر تهران #غیرحضوری میباشد هنوز خبری از استان های دیگر به خصوص مشهد به دست ما نرسید اگر خبری شد میگویم #باتشکر