Profile picture of ‌سَیِّد مَهْدـ‌ی|و|‌
@Sayyedona_M_n19 April 2026
یکمی از عکسای خودم از عمّه جانم 📷 💝 #عکاسی#بخش_اول

Profile picture of User
@Pesar_haram18 April 2026
روزت تو آسمونا مبارک دختر زیبای ایران(:🖤#رهبر_شهید #دختر

Profile picture of ‌Seyed‌
@Shahrokhi_8218 April 2026
مقصدم دینم نمازم قبله ام رخسار توست یا به مقصد میرسم یا خویشتن گم میکنم

Profile picture of ‌بانو‌
@Mahbanoojn18 April 2026
#وقت_سلام#السلام_علیک_یا_علی_بن_موسی_الرضاوقتی کنار حوض تو آب از سرم گذشتیعنی تمام کودکی‌ام در حرم گذشتسلطان تویی و آمده‌ام رعیتی کنمآقا اجازه هست که من صحبتی کنم

Profile picture of ‌فاطیم‌
@FatimMedia17 April 2026
ما را کسی نخواست توهم گرنخواستیدر گوشمان بگو بمیریم گوشه‌ای💔امام حسین قلبم💔 #شب_زیارتی

Profile picture of ‌زایر محمد‌
@Zayermohammad16 April 2026
شهید مهدی زین الدین:هر کس در شب جمعه شهدا را یاد کند، شهدا هم او را نزد حضرت اباعبدالله الحسین (ع) یاد می‌کنند.در شب جمعه، فرماندهان شهیدمان را یاد کنیم با قرائت سوره حمد و ذکر ۵ شاخه گل صلوات🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

Profile picture of ‌ذابّین 🎒🇮🇷‌
@AliHafezi16 April 2026
دیدگاه و عقیده به #زیارت و #توسل :در این کتاب می‌خوانیم:۱) در حوزه‌های علمیه تدریس می‌شود.۲) در دانشگاه تدریس می‌شود.۳) عُمَر به پیامبر(ص) گفت با کسانی[اموات] صحبت می‌کنی که نمی‌شنوند؟پیامبر(ص) فرمودند می‌شنوند!
+2

This post was deleted by the post author.

Profile picture of ‌حب الحسین‌
@karblaaa16 April 2026
آغاز کار عشق مگر نیست یک سلام..؛زیباترین مثال #سلامُ_علی_الحسین♥️#شب_زیارتی #امام_حسین

Profile picture of ‌محسن پور جهانگیر‌
@Mporjahan16 April 2026
این چندمین شب جمعه است که از تو دورم ؟#کربلا#شب_جمعه

Profile picture of ‌بانو‌
@Mahbanoojn15 April 2026
#وقت_سلامهنوز می‌تپد آری، خیال تو در منبه لطف یاد تو جان هست اندکی در تن

Profile picture of ‌حجره نشین‌
@Hojre_neshin15 April 2026
همه دانند که ایران سر و سامان داردتکیه بر پرچم سلطان خراسان دارد... #امام_رضا#دلتنگی

Profile picture of ‌سید سجاد‌
@Seyedmohammadsajad15 April 2026
شه طوســـــ¹⁰⁰¹#امام_رضا

Profile picture of ‌کانون خدمت رضوی شهرستان زابل‌
@RazaviZabol15 April 2026
💫 جلسه هم اندیشی و برنامه‌ریزی شورای معاونین کانون خدمت رضوی شهرستان زابل، به منظور برگزاری هر چه باشکوهتر ایام دهه کرامت برگزار شد.🗓 سه‌شنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۵

Profile picture of ‌آستان مقدس علوی‌
@Imamalinet_fa15 April 2026
امام صادق علیه‌السلام فرمود:«خداوند، امیرالمؤمنین علیه‌السلام را واسطه میان خود و بندگانش قرار داده است.»ارشاد القلوب، ج۲، ص۱۰۰

Profile picture of User
@fazelcharity15 April 2026
#چهارشنبه_های_امام_رضایی می‌رود احوال دوران رو به سامان، غم مخوردر پناهش در امان می‌ماند ایران غم مخور#موسسه_خیریه_حضرت_ابوالفضل_مارچین#تا_پای_جان_برای_ایران

Profile picture of ‌ـ☆ـ‌
آرام‌بخش روح و روانم...آقا جانم...فرزند سراج المنیر؛السلام علیک ایها الهلال المنیر...تو به نشان پدرت، مولا امیرالمؤمنین علی (ع) اینجایی و ما در خواب غفلتیم؛ آقا جان، مولای ما، یا محمّدهلال بن علی (ع)...