| اینجا ایران؛ حریم امن امام رضا علیهالسلام▪️ به مناسبت ولادت هشتمین امام شیعیان❤️🌺#ایران_امام_رضا
@Kalamallah28 April 2026| اینجا ایران؛ حریم امن امام رضا علیهالسلام▪️ به مناسبت ولادت هشتمین امام شیعیان❤️🌺#ایران_امام_رضا
@Khademalabas28 April 2026بنمای ره به مُلک رضا، جان خسته رامرغ رمیده را به شکر خنده رام کندانم که مستمند و تهیدست و بیکسیاز بارگاه فیض رضا(ع) توشه وام کنو آنجا که آمد و شد خیل ملائک استکنجی گزین و تا به قیامت مُقام کنگزیده غزلی از #رهبر_شهید با عنوان «در التجاء به صدرنشین سریر رضا، حضرت علی بن موسی الرضا علیهالسلام»
@Mhdkhodashenas28 April 2026یا رضا(ع) گفتم و وا شد به نگاهت گرهها🔸در شب میلاد حضرت شمسالشموس(ع)، سلطان خراسان، امام رضا(ع) هستیم. او که همه ما از در خانهاش حاجتها گرفتهایم.🔸ابیات غزل زیبای این تصویر، سروده کمنظیری است از #رهبر_شهید انقلاب اسلامی، حضرت آیتالله خامنهای در توسل به محضر #امام_رضا(ع). #ایران_امام_رضا
@Fatemeh_jahanbakhshi28 April 2026•در هر کجای عالم که قلباً ♥️حضرت رضا{علیهالسلام}را صدا بزنید و به ناحیّه مقدّسه ایشان توجه کـنید آن بزرگوار،آن آقا سریعاً نظر میکنند،و این معنای حقیقی و درستِکلمهی «انیس النفوس» است...- #شیخ_جعفر_مجتهدی فرمودند.•
@AbooAli_11028 April 2026علی بن مهزیار می گوید: به امام جواد«علیه السلام» عرض کردم:آیا زیارت حضرت رضا «علیه السلام» فضیلت بیش تری دارد یا زیارت امام حسین «علیه السلام»حضرت فرمود: زیارت قبر پدرم با فضیلت تر است؛ زیرا همه مردم به زیارت امام حسین می روند، اما قبر پدرم را تنها شیعیان خاص زیارت می کنند📚کافی، ج 4، ص 584
@FatimMedia27 April 2026هر کس ز هر کجا که خورد نان، نوش جانما نان به نرخ پنجره فولاد میخوریم😍#پناه_ایران
@Eghamat2427 April 2026تخفیف ویژه هتلهای مشهد در اقامت۲۴ فعال شد!✨به مناسبت دهه کرامت✨🔍 ۲۵۰+ هتل و اقامتگاه در مشهدبا پشتیبانی 24 ساعتهرزرو آسان و مطمئن: https://eghamat24.com/l/X36a6kVyECFFFBAD
@f_ate_meh27 April 2026
@f_ate_meh26 April 2026حالا که دیگر رسته از رنج و بلا رفتیآیا بگو بعد از شهادت کربلا رفتی؟💔🥹🕌🌷✊️🇮🇷#جنگ#ایران #مذاکره #آتش_بس #ایران_قوی #تنگه_هرمز …Show more
@FatimMedia26 April 2026به ما نمیرسید امروز ُ نجفت میبودیم دورت بگردم :) ؟ #یکشنبه_های_علوی
@Talkhabi100126 April 2026صدای درونم دلیل جنونمخدای یا بنده واقعا نمیدونمسجود و رکوعم نگاه علیهبه قبله میبالم زادگاه علیه#علی_ابن_ابیطالب#شاه_نجف
@Imamalinet_fa25 April 2026سلام بر شما امامان، که دلیلهای خداوند بر مردم هستید.السَّلامُ عَلَی الْأَدِلّاءِ عَلَی اللَّهِزیارت جامعه صغیره
@Haideriyeh25 April 2026🍃 پشت در پشت اگر دشمن باشد، غم نیست! تا که در لشکرِ دین، میر و علمدار، علیست.#امیرالمومنین#شعر
@Mahbanoojn25 April 2026#وقت_سلاملب تشنه و بیحرم، در قصه تکرارییک قطره لطف تو بر ما کَرَمَت باریعیدی به غریبان ده، ای شاه خراسانیالسلام علیک یا علی بن موسی الرضا علیه السلام
@aammssaa25 April 2026
@Mhdkhodashenas25 April 2026🕗 #وقت_سلام چشمم به چلچراغ حریم تو روشن استای چلچراغ چشم تو، خورشید راه من#یا_علی_بن_موسی_الرضا (ع)سوگند به بهشت ،سرزمینی که در آن دلتنگ نمیشویصبحها با نام تو طلوع میکند وغمی در آن راه ندارد...#ایران_امام_رضا #متحد #مقتدر #پیروز…Show more
@Omidi_Mohamad24 April 2026✨️ امامزاده صالح (ع) فرزند امام موسی کاظم (ع) و برادر امام رضا (ع) است که پس از اعلام ولایتعهدی امام رضا (ع)، به همراه دیگر برادرانش از بغداد بهسمت خراسان حرکت کردند، تا آنکه وارد شمیران شد و در تجریش به شهادت رسید.https://ugc.sepehrtv.ir/s/c/1776874284279729816
@morteza_8024 April 2026🕗 #وقت_سلام☕☕من و چای حرم، انگار رو کرده به من دنیانمی دانی چه حالی می دهد این چایی آقاغم دنیای خود بردار و پابست حرم بنشین که با یک جرعه از چایش زدوده می شود غمها#پناه_بی_پناهان#شمس_الشموسالسلام علیک یاعلی بن موسی الرضا🧡✨