Profile picture of ‌فاطیم‌
@FatimMedia3 May 2026
‏⁧‫#زیارت_نيابتی‬⁩‏دارم می‌رم زیارت🥹‏اسمت رو بنویس که در ثواب زیارت و‌نماز نیابتی شریک باشی

Profile picture of ‌𝑯𝒆𝒍𝒊𝒂‌
@Imhelia3 May 2026
یه کنج از حرم بهم جا بده دلم تنگته خداشاهده...💔

@FatimMedia3 May 2026
‏چقَدَر نام تو هیبت دارد😍‏⁧‫#یکشنبه_های_علوی‬⁩#سفرنامه

@FatimMedia2 May 2026
‏آقای امام رضا(ع)‏در خیال من نمیگنجد دلم را بشکنی‏هرکسی آمد شکست اما تو هرکس نیستی...💔‏⁧‫#سفرنامه‬⁩

Profile picture of ‌بانو‌
@Mahbanoojn2 May 2026
اقا جان ما که رفتیم ولی بازم زود زود بطلب#وقت_سلام#علی_بن_موسی_الرضا

Profile picture of ‌بانو‌
@Mahbanoojn2 May 2026
همه دلداده ایم به مشهد از قدیممگر ما بی رضا(ع) حسینی می‌شدیم؟!#وقت_سلام#یاعلی_بن_موسی_الرضا

Profile picture of ‌حمیدرضا مهربان خوش گو‌
@Hr_mehraban1 May 2026
درست وسط صحنِ آسمانیِ حرم، روی پشت‌بومِ سفید، نشستم. دوربینم رو بغلم گذاشتم و فقط نگاه می‌کردم.بادِ گرمِ کربلا موهامو تکون می‌داد، ولی انگار زمان ایستاده بود. جلوی چشمم، گنبدِ طلاییِ آقا مثل همیشه می‌درخشید؛ مثل قطره‌ای از نورِ خدا که روی زمین ریخته باشه. دو تا گلدسته‌ی بلند، مثل دو دستِ دعا، به س…Show more

Profile picture of ‌سَیِّد مَهْدـ‌ی|و|‌
@Sayyedona_M_n30 April 2026
شَب جمعه حَرَم‌حضرت‌معصومه سلامُ‌الله‌عَلَیها نائب الزیارة همه ی دلتنگ ها ❤️ یک عکس و سه Edit 😁

Profile picture of ‌ذابّین 🎒🇮🇷‌
@AliHafezi30 April 2026
الخُلدي عالم اهل‌سنت:نوعی بیماری پوستی شدید داشتم و خاک قبر حضرت امام‌حسین عليه‌السلام را بر آن کشیدم ، بعد از آن به خواب رفتم ، وقتی بیدار شدم هیچ اثری از آن بیماری در بدن من نبود!#زیارت#تبرک#توسلإبن‌کثیر شاگرد طراز اول إبن‌تيمية:این عالم ، راوی‌ثقه است.
Replying to
کربلای مارو یادش نره(:

Profile picture of ‌ذابّین 🎒🇮🇷‌
@AliHafezi29 April 2026
از حاکم‌النیشابوري عالم #اهل_سنت شافعی‌مذهب:خداوند از این خاک[امام‌رضا] بهترین کرامات را نشان داده است ، من دچار بیماری خشکی‌مفاصل بودم ، پس آن تربت را زیارت کردم و به نوقان با دو کفش کرباسی بازگشتم ، صبح فردا در نوقان بودن در حالی که آن درد رفته بود و تندرست به نیشابور برگشتم.#زیارت #توسل #تبرکپ…Show more

This post was deleted by the post author.

Profile picture of ‌امیرحسین | خادم العباس‌
@Khademalabas29 April 2026
نور باشد سایه ای در پای دیوار شماکور بینا می شود از یاد دیدار شما#امام_رضا #ایران_امام_رضا

Profile picture of ‌قاسم ایارده‌
@ghasem_ayardeh29 April 2026
آقای امام رضا! به دلِ ما نگاه کن.❤️🙏غزلی از رهبر عزیز شهیدمان حضرت آیت‌الله العظمی سیدعلی خامنه‌ای(ره) با عنوان «در التجاء به صدرنشین سریر رضا، حضرت علی بن موسی الرضا علیه‌السلام» بسم الله الرّحمن الرّحیمفارغ مرا ز رهگذر صبح و شام کنکار مرا به گردش چشمی تمام کنShow more

Profile picture of ‌Fateme Najafi‌
@F_najafi29 April 2026
بَرخیز ُ و بِپوش ، لِباسِ خادِمی اَت را کِه آمد دَهِه یِ کِرامَتُ و رَفتِه ای اَز اینجاف.ن#شعر#امام_رضا #ایران_امام_رضا #رهبر_شهید

Profile picture of ‌سوسک خان 🪳‌
@Mrsd31328 April 2026
چاي شيرين حرم نيز نمك گيرم كردشكر چایی تو حکم نمک را دارد...

Profile picture of ‌وحید پیام نور 🇮🇷‌
@payaamnoor28 April 2026
آقای ما؛ #امام_رضا (ع):«اَلْاِمَامُ اَلْاَنِیسُ الرَّفِیقُ وَ الْوَالِدُ الشَّفِیقُ وَ الْاَخُ الشَّقِیقُ»#امام مونسی #دلسوز، #پدری #مهربان و #برادری #همدل است.مسند الامام الرضا (ع) ج ۱ ص ۶۹عرض تبریک محضر امام زمان و محبین اهل بیتخوشا به حال ما که شما را داریم.اِذاً وَاللَّهِ فُزْنا وَسُعِدْنا