#زیارت_نيابتیدارم میرم زیارت🥹اسمت رو بنویس که در ثواب زیارت ونماز نیابتی شریک باشی
@FatimMedia3 May 2026#زیارت_نيابتیدارم میرم زیارت🥹اسمت رو بنویس که در ثواب زیارت ونماز نیابتی شریک باشی
@FatimMedia2 May 2026آقای امام رضا(ع)در خیال من نمیگنجد دلم را بشکنیهرکسی آمد شکست اما تو هرکس نیستی...💔#سفرنامه
@Mahbanoojn2 May 2026همه دلداده ایم به مشهد از قدیممگر ما بی رضا(ع) حسینی میشدیم؟!#وقت_سلام#یاعلی_بن_موسی_الرضا
@Hr_mehraban1 May 2026درست وسط صحنِ آسمانیِ حرم، روی پشتبومِ سفید، نشستم. دوربینم رو بغلم گذاشتم و فقط نگاه میکردم.بادِ گرمِ کربلا موهامو تکون میداد، ولی انگار زمان ایستاده بود. جلوی چشمم، گنبدِ طلاییِ آقا مثل همیشه میدرخشید؛ مثل قطرهای از نورِ خدا که روی زمین ریخته باشه. دو تا گلدستهی بلند، مثل دو دستِ دعا، به س…Show more
@Sayyedona_M_n30 April 2026
@AliHafezi30 April 2026
@AliHafezi29 April 2026از حاکمالنیشابوري عالم #اهل_سنت شافعیمذهب:خداوند از این خاک[امامرضا] بهترین کرامات را نشان داده است ، من دچار بیماری خشکیمفاصل بودم ، پس آن تربت را زیارت کردم و به نوقان با دو کفش کرباسی بازگشتم ، صبح فردا در نوقان بودن در حالی که آن درد رفته بود و تندرست به نیشابور برگشتم.#زیارت #توسل #تبرکپ…Show moreThis post was deleted by the post author.
@Khademalabas29 April 2026نور باشد سایه ای در پای دیوار شماکور بینا می شود از یاد دیدار شما#امام_رضا #ایران_امام_رضا
@ghasem_ayardeh29 April 2026آقای امام رضا! به دلِ ما نگاه کن.❤️🙏غزلی از رهبر عزیز شهیدمان حضرت آیتالله العظمی سیدعلی خامنهای(ره) با عنوان «در التجاء به صدرنشین سریر رضا، حضرت علی بن موسی الرضا علیهالسلام» بسم الله الرّحمن الرّحیمفارغ مرا ز رهگذر صبح و شام کنکار مرا به گردش چشمی تمام کن…Show more
@Shekarii__429 April 2026ولی #آقای #امام_رضا.. من بدون شما میمیرم #دورت_بگردم :)).. . اَمِیــرٍ خِـــآنٍ | ÂMĪR KHÅÑ. . #دهه_کرامت #امام_رضا_جان #شاه_خراسان #امام_رئوف #ثامن_الحجج
@F_najafi29 April 2026بَرخیز ُ و بِپوش ، لِباسِ خادِمی اَت را کِه آمد دَهِه یِ کِرامَتُ و رَفتِه ای اَز اینجاف.ن#شعر#امام_رضا #ایران_امام_رضا #رهبر_شهید
@S_Salari28 April 2026ای کشوری که در پناه شاه کربلاستشاه این #وطن امام رضاست ❤️🇮🇷#ایران_امام_رضا #میلادـامامـرضا#امام_رضا #ایران #ایران_قوی #مشهد #مشهدـالرضا #حرمـامامـرضا
@payaamnoor28 April 2026