@Semix21 June 2025
این تصویر حس خوبی به من میده!-آرامگاه حافظ شیرازی

Profile picture of ‌آ سِد علی‌
@A_sedali31316 June 2025
ما که تاریخ نداریم ولی دلم برای آیندگان میسوزد🫡😐😂#تاریخ

Profile picture of ‌محلهٔ صادقعلی‌
@sadeqali_news6 June 2025
🔹 جمعی از مردم #ورامین در پانزده خرداد ۱۳۴۲، به علت بازداشت #امام_خمینی، با پوشیدن کفن و شعار «یا مرگ، یا خمینی» به سمت تهران حرکت کردند.🔸 وقتی که جمعیت به پل باقرآباد رسید، با تیراندازی نیروهای نظامی، تعداد زیادی از آن‌ها به شهادت رسیدند. در پی این قیام، امام خمینی از بند حکومت #پهلوی آزاد شد.

Profile picture of ‌سیدسپهر هاشمی دهکردی‌
#حضور مداح اهل بیت سیدسپهرهاشمی دهکردی موزه مقاومت تهران پنجشنبه ۸خرداد ماه ۱۴۰۴#

Profile picture of ‌رامین قانع‌
@Ramingh6722 May 2025
این اقدام نه تنها فرصتی برای تقویت همبستگی مسلمانان در سطح جهانی است، بلکه می‌تواند بستری برای تبادل تجربیات فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و جهادی میان مشهد و صنعا و غزه ایجاد کند.

Profile picture of ‌ایران‌
@Beautiful_Iran9 May 2025
گنبد مرقد او تاج سر ایران است ... آقا تولدتون مبارک :)‌#ایران #برای_پرچم #مشهد#امام_رضا
Profile picture of ‌ایران‌
ایران

@Beautiful_Iran  •  23 March 2025

گر هشت رضا و نُه جواد است، چه غم؟بُگذار که هشتم گروِ نُه باشد ... 🥲♥️#ایران #برای_پرچم #مشهد #امام_رضا

Profile picture of ‌ﻣَــرﻭَه 🇮🇷🌱‌
@delasaa2 May 2025
کوچه پس‌کوچه‌های اصفهان زیبا#پیاده_گردیمحله جویباره- اردیبهشت ۱۴۰۴

Profile picture of ‌ابوكاظم🇾🇪 محمد آلقحطآنيـﮯ‌
@AbuKazem20231 May 2025
👈🔹 مالم يستطيع أن يفهمه كثير من مسلمي اليوم أنه:‏لو هُدمت بلاد المسلمين حجراً حجراً ، وفنى أهلها عن بكرة أبيهم ، دفاعاً عن الدين والعرض والمقدسات ، فإنهم فائزون منصورون في ميزان الحق لا في ميزان الخلق.👈🔹لأن العبرة الثبات على المبدأ وليست البقاء على قيد الحياة. ༺༽اللهم نصرا وثباتا༼༻

Profile picture of ‌ابوكاظم🇾🇪 محمد آلقحطآنيـﮯ‌
@AbuKazem20231 May 2025
لنتدبر #آية ، {ثُمَّ يَأْتِي مِن بَعدِ ذلِكَ سبْع شِداد}لايخوفونك بالشدائد أو الكربات فقد أوصلت بيوسف (ع) إلى خزائن الأرض وحملت اليه إخوته، فرب شدة يفتح الله لك بها من خزائن رحمته مالم يكن لك في الحسبان.