چه می جویی؟!عشق؟!همینجاست.... 🇮🇷#ایران_قوی
@Mo_ahmadipour22 May 2026افزایش جمعیت←از مهمترین مسائل راهبردی نظام#ایران #ایران_قوی
@NashenasNotes22 May 2026#شهیدانه زندگی کردن، دشوارتر از خودِ #شهید شدنه...#رهبر_شهید : تا #جوان هستید، کارِتون داریم#جهاد_علمی#ازدواج #فرزندآوری #جمعیتو تربیت یاران امام زمان (عج)801 KB
@Hosseiiin22 May 2026من نمیتونم ناراحتی خودم رو پنهان کنمشما میتونید کنترل کنید دمتون گرماما یادتون نره کهفرمان ولی امر چنین بود : یقه ی اینها را رها نخواهیم کردنظام جمهوری اسلامی بحساب این جنایتکاران خواهد رسیدحتما#سیدعلی_خامنه_ای#رهبر_شهید …Show more4 MB
@FarzadAzima21 May 2026کسانی که تا الان Crowdsourcing را ندیده گرفتند، این حکم جلودار. برای مردم نقش تعریف کنید. ابزار هم مدیریت انبوه سپاری شده است. با همه ارکان مورد نیاز #مدیریت_منابع انسانی.#Crowdsource#Crowdsourcing #جمع_سپاری#انبوه_سپاری#بسیجمسئولان برای #مردم_بعثتیافته در مسیر پیشرفت کشور و حرکت امیدوارانه بهسوی آینده روشن تعریف نقش جدی کنند.
@Soozosaz21 May 2026بازدارندگی قانون! #رأفت عامی که #قوهٔ_قضائیهبرای عاملین و مسببین #قتل#شهید_آرمانعلیوردی در نظرگرفته، نه تنها قلب خانواده این#شهید را به درد می آورد، بلکهباعث تکرار و #شیوع جنایاتی ازاین قبیل در #جامعه می شود.…Show more
@Javaneengelabi21 May 2026دیروز در جلسه ای در خدمت جمعی از جوانان و نوجوانان دعوت شده بودم بعد از اتمام جلسه دوستان مطالبه ای داشتن که منصفانه نگاه کنیم برحق است ، برخی خواستار عقب افتادن زمان کنکور امسال بودند و برخی دیگر مطالبه مثبت شدت نتایج امتحانات پایه یازدهم رو داشتند .بله با توجه به شرایط آمده برای ایران عزیزمان متا…Show more
@abuhamze_ir21 May 2026💎 هر یک از بزرگواران میتوانند با همفکری و همبستگی خانوادگی اقدامات مؤثری در سطح کشور عزیزمان و محل سکونت خود انجام بدهند که دارای منافع عمومی و ماندگار باشد إنشاءالله#اللهم_عجل_لولیک_الفرج #لبیک_یا_خامنه_ای 🇮🇷 #ایران_قوی #ایران 🇮🇷 #خاندان_همدل #برای_ایران #برای_هموطن@Rahbar_enghelab_ir
@mahdi_amani20 May 2026وقتی به آخرین نوشته #شهید_موسوی نگاه میکنم شرمنده میشوم. خدا کند که مثل او بینیاز از این #دنیا بشویم.«دنیا چیز بدی است چون اگر همه را هم بهدست بیاوری چیزی بهدست نیاوردهای. اما این حسن دنیا هم هست، چرا که اگر کل آن را هم از دست بدهی چیزی را از دست ندادی»
@Mr_majid_ghasemi19 May 2026🔸امنیت را فرهنگ سازمانی خود کنیمهویت افراد درخواستکننده اطلاعات را قبل از ارائه اطلاعات بررسی کنید.پیش از آنکه هرگونه اطلاعاتی را در اختیار فردی قرار دهید، لازم است از هویت واقعی و نقش سازمانی او اطمینان حاصل کنید. ┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄🛜 کارمند: eitaa.com/alone_employee
@Alikazempoor18 May 2026چگونه به آینده کشور کمک کنیم؟اگر نه بر اساس شایستگی؛تجربه و سلسله مراتب سازمانی بلکه با سفارش و پارتی و جریان سیاسی به صندلی مدیریت رسیدهای،بهترین راه برای کمک به میهن و احترام به حق پایمالشده دیگران:استعفا.🪑🚪
@abuhamze_ir18 May 2026بسم الله الرحمن الرحیمموجودی نقدی پویش خاندان همدلتا این زمان۱۶۶ میلیون و ۴۳ هزار تومانهر یک از بزرگواران میتوانند با همفکری و همبستگی خانوادگی اقدامات مؤثری در سطح کشور عزیزمان و محل سکونت خود انجام بدهند که دارای منافع عمومی و ماندگار باشد إنشاءالله #خاندان_همدل #برای_ایران #برای_هموطن
@abuhamze_ir18 May 2026#اللهم_عجل_لولیک_الفرج #لبیک_یا_خامنه_ای#ایران_قوی #ایران #خاندان_همدل #برای_ایران #برای_هموطنبه نیت حضرت زینب سلامالله علیهاهر سهم ۶۹ هزار تومان
@user17725298083417 May 2026🎥 کلیپ ساخته شده با هوش مصنوعی در مورد زندگی پرافتخار وزیر دفاع شهید امیر سرلشکر خلبان عزیز نصیرزاده18 MB
@Iranmentorcoach16 May 2026حال دلمون را چطوری بهتر کنیم ؟VirAva❤️ حال دلمون را چطوری بهتر کنیم ؟ ❤️
00:0002:04
@Ghoreishi16 May 2026
@Tubi_31315 May 2026🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷مملکتی که ملتش جوانهپیروز و سربلند و پرتوانه 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷#جهاد#فرزند_آوری #ایران_قوی #نه_به_پیری_جمعیت
@Tubi_31315 May 2026فرزند مسلمان منتظر ظهور...#جهاد#فرزندآوری#امررهبری#ایرانجوان#ایران_قوی
@userelahi15 May 2026#شهیدعبدالرحیمموسوی :من #سرباز ایرانی اگر هزار بار برای این مردم و اعتقادات آنها کشته شوم باز هم دوست دارم به عشق این مردم زنده شوم و با دشمنان این ملت بجنگم و کشته شوم از صمیم قلب دوستتان دارم #ملت_ایران.چقدر جای #قهرمانان این سرزمین خالیست. آنها جز خداوند از هیچ قدرتی هراس نداشتند3 MB