Profile picture of ‌yasmin‌
@yasmin6923 May 2026
چه می جویی؟!عشق؟!همینجاست.... 🇮🇷#ایران_قوی

Profile picture of ‌محمّدامین احمد؎پور🚩‌
@Mo_ahmadipour22 May 2026
افزایش جمعیتاز مهمترین مسائل راهبردی نظام#ایران #ایران_قوی

Profile picture of ‌یادداشت‌های یک ناشناس‌
@NashenasNotes22 May 2026
#شهیدانه زندگی کردن، دشوارتر از خودِ #شهید شدنه...#رهبر_شهید : تا #جوان هستید، کارِتون داریم#جهاد_علمی#ازدواج #فرزندآوری #جمعیتو تربیت یاران امام زمان (عج)
801 KB

Profile picture of ‌حسین علی پیام‌
@Hosseiiin22 May 2026
من نمیتونم ناراحتی خودم رو پنهان کنمشما میتونید کنترل کنید دمتون گرماما یادتون نره کهفرمان ولی امر چنین بود : یقه ی اینها را رها نخواهیم کردنظام جمهوری اسلامی بحساب این جنایتکاران خواهد رسیدحتما#سیدعلی_خامنه_ای#رهبر_شهیدShow more
4 MB

Profile picture of ‌Farzad Azima‌
@FarzadAzima21 May 2026
کسانی که تا الان Crowdsourcing را ندیده گرفتند، این حکم جلودار. برای مردم نقش تعریف کنید. ابزار هم مدیریت انبوه سپاری شده است. با همه ارکان مورد نیاز #مدیریت_منابع انسانی.#Crowdsource#Crowdsourcing #جمع_سپاری#انبوه_سپاری#بسیج
مسئولان برای #مردم_بعثت‌یافته در مسیر پیشرفت کشور و حرکت امیدوارانه به‌سوی آینده روشن تعریف نقش جدی کنند.

Profile picture of ‌مجتبی حاجی پور‌
@Soozosaz21 May 2026
بازدارندگی قانون! #رأفت عامی که #قوهٔ‌_قضائیهبرای عاملین و مسببین #قتل#شهید_آرمان‌علی‌وردی در نظرگرفته، نه تنها قلب خانواده این#شهید را به درد می آورد، بلکهباعث تکرار و #شیوع جنایاتی ازاین قبیل در #جامعه می شود.Show more

Profile picture of ‌مهندس علیرضا خانی 🇮🇷‌
@Javaneengelabi21 May 2026
دیروز در جلسه ای در خدمت جمعی از جوانان و نوجوانان دعوت شده بودم بعد از اتمام جلسه دوستان مطالبه ای داشتن که منصفانه نگاه کنیم برحق است ، برخی خواستار عقب افتادن زمان کنکور امسال بودند و برخی دیگر مطالبه مثبت شدت نتایج امتحانات پایه یازدهم رو داشتند .بله با توجه به شرایط آمده برای ایران عزیزمان متا…Show more

Profile picture of ‌🇮🇷ابوحمزه🏴‌
@abuhamze_ir21 May 2026
💎 هر یک از بزرگواران می‌توانند با همفکری و همبستگی خانوادگی اقدامات مؤثری در سطح کشور عزیزمان و محل سکونت خود انجام بدهند که دارای منافع عمومی و ماندگار باشد إن‌شاءالله#اللهم_عجل_لولیک_الفرج #لبیک_یا_خامنه_ای 🇮🇷 #ایران_قوی #ایران 🇮🇷 #خاندان_همدل #برای_ایران #برای_هموطن‎@Rahbar_enghelab_ir

@mahdi_amani20 May 2026
وقتی به آخرین نوشته #شهید_موسوی نگاه می‌کنم شرمنده می‌شوم. خدا کند که مثل او بی‌نیاز از این #دنیا بشویم.«دنیا چیز بدی است چون اگر همه را هم به‌دست بیاوری چیزی به‌دست نیاورده‌ای. اما این حسن دنیا هم هست، چرا که اگر کل آن را هم از دست بدهی چیزی را از دست ندادی»

Profile picture of ‌مجید قاسمی‌
🔸امنیت را فرهنگ سازمانی خود کنیمهویت افراد درخواست‌کننده اطلاعات را قبل از ارائه اطلاعات بررسی کنید.پیش از آن‌که هرگونه اطلاعاتی را در اختیار فردی قرار دهید، لازم است از هویت واقعی و نقش سازمانی او اطمینان حاصل کنید. ┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄🛜 کارمند: eitaa.com/alone_employee

Profile picture of ‌علی کاظم پور‌
@Alikazempoor18 May 2026
چگونه به آینده کشور کمک کنیم؟اگر نه بر اساس شایستگی؛تجربه و سلسله مراتب سازمانی بلکه با سفارش و پارتی و جریان سیاسی به صندلی مدیریت رسیده‌ای،بهترین راه برای کمک به میهن و احترام به حق پایمال‌شده دیگران:استعفا.🪑🚪

Profile picture of ‌🇮🇷ابوحمزه🏴‌
@abuhamze_ir18 May 2026
بسم الله الرحمن الرحیمموجودی نقدی پویش خاندان همدلتا این زمان۱۶۶ میلیون و ۴۳ هزار تومانهر یک از بزرگواران می‌توانند با همفکری و همبستگی خانوادگی اقدامات مؤثری در سطح کشور عزیزمان و محل سکونت خود انجام بدهند که دارای منافع عمومی و ماندگار باشد إن‌شاءالله #خاندان_همدل #برای_ایران #برای_هموطن

Profile picture of ‌سید محمد حسینی نژاد‌
🎥 کلیپ ساخته شده با هوش مصنوعی در مورد زندگی پرافتخار وزیر دفاع شهید امیر سرلشکر خلبان عزیز نصیرزاده
18 MB

Profile picture of ‌منصور همایونی نژاد‌
@Iranmentorcoach16 May 2026
حال دلمون را چطوری بهتر کنیم ؟
VirAva

❤️ حال دلمون را چطوری بهتر کنیم ؟ ❤️

00:0002:04

Profile picture of ‌سید مهدی قریشی‌
@Ghoreishi16 May 2026
📘 از تجربه تا تدبیر؛ نگاهی تازه به مدیریت امروز💡نادانیِ مطمئن؛ خطری پنهان در تصمیم‌گیری‌های سازمانی ️متن کامل این یادداشت مدیریتی را از اینجا بخوانید.⬅️ برای عضویت در کانال و مطالعه سایر یادداشت ها از اینجا وارد شوید.

Profile picture of ‌طـــوبـے_𝟛𝟙𝟛‌
@Tubi_31315 May 2026
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷مملکتی که ملتش جوانهپیروز و سربلند و پرتوانه 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷#جهاد#فرزند_آوری #ایران_قوی #نه_‌به‌_پیری‌_جمعیت

@userelahi15 May 2026
#شهیدعبدالرحیم‌موسوی :من #سرباز ایرانی اگر هزار بار برای این مردم و اعتقادات آنها کشته شوم باز هم دوست دارم به عشق این مردم زنده شوم و با دشمنان این ملت بجنگم و کشته شوم از صمیم قلب دوستتان دارم #ملت_ایران‌.چقدر جای #قهرمانان این سرزمین خالی‌ست. آنها جز خداوند از هیچ قدرتی هراس نداشتند
3 MB