Profile picture of ‌یُوسفی أبوالفضل‌
@AbolfazlYousefi29 September 2024
عملیات های تروریستی #انگلیس ؤ #آمریکا عليه #یمن را ندیدید؟ عملیات های تروریستی در جنوب شرقی ایران علیه فراجا ؤ سپاه سلمان را ندیدید؟عملیات های تروریستی #سنت‌کام عليه #حشدالشعبي في #العراق چطور؟
1 MB
twitter.com

Profile picture of ‌پوریای علی‌
@Poriaie_ali28 September 2024
🖤استوری #مسعود_ده‌نمکی📎 بسیار هوشمندانه ...🤔#سید_حسن_نصرالله #لبنان #شهادت
525 KB

«امامِ این خیمه،#امام_خامنه‌ای،و مرکز این خیمه،#جمهوری_اسلامی_ایران هست،این حسین ماست»#شهید_سید_حسن_نصرالله
563 KB

🔴 پایان مدارابا حکم جهاد امام خامنه ای (سلام الله)، زین پس هر کسی خواست با تحلیل هایی همانند "صبر استراتژیک" و "خویشتن داری" و "تله جنگ" و امثالهم سخن بگوید قطعا ضد ولایت فقیه است.خواه تحلیل گر باشد ، رئیس باشد ، وزیر باشد یا نظامی ...مرگ بر ضد ولایت فقیه#نفوذ#حزب_اللهShow more

Profile picture of ‌شیربچه ایران‌
@Shirbecheh28 September 2024
#نتانیاهو:من همین حالا به #جنگ پایان خواهم داداگر #حماس سلاح خودرا بر #زمین بگذاردو باقی اسرارانیز آزاد کند.چه #ادبیات مشترکی بین #پزشکیان و #نتانیاهو هست ‎@Shirbecheh#حزب_الله به تنهایی قادربه #دفاع ازخودنیستیعنی شمابزنیدما #اصلاح_طلبان در #ایران ترمزرومیکشیم#نفوذ #لبنان #سید_حسن_نصرالله
336 KB

@Shirbecheh26 September 2024
#میثم شرفی، #شرف داشته باش...ای #مظلوم#شهیدرئیسی که بعد ازرفتنت هم ازتخریبت دست برنمیدارن‎@Shirbecheh 🕊خیلی دوست دارم یه باربرم اینجامحل #شهادت #شهید #رئیسی_عزیز...از یاد نخواهی رفت#پنجشنبه س، یادی کنیم از #گذشتگان و #شهدا با ذکر #صلوات و #حمد و سه تا سوره #توحید
4 MB
8 MB

@Shirbecheh25 September 2024
ازابتدای #انقلاب هیچکس چنین حرفی رابرزبان نیاورده؛حتی #سیاستمداران درجه سه،حتی #روزنامه‌نگاران وبه این دلیل #وزیر #امورخارجه و #رئیس #شورای_اطلاع_رسانی #دولت آنراتکذیب کردندبازهم یک اشتباه لپّی ست. طرح #پزشکیان روشنه آنجاکه تصریح می‌کندیک نهاد #بین‌المللی بیایدو #امنیت_منطقه راتامین کندادامه درزیر
6 MB

Profile picture of ‌محمد حسن قنبری‌
@Mohagh_ir22 September 2024
پیش بینی های آقای #ظهرهـوند دیپلمات پیشین و نماینده ی مجلس کنونی از نحوه ی رفتار #اسرائیل پس از پیروزی #اصلاحـطلبان.
3 MB

Profile picture of ‌محمدرضا دهقان‌
@mr_dehghan_ir19 September 2024
بررسی گزاره‌هایی که آشتی ملی را از وفاق ملی جدا میکند#وفاق_ملی #آشتی_ملی#پزشکیان
21 MB

Profile picture of ‌محمدرضا دهقان‌
@mr_dehghan_ir18 September 2024
رهبر انقلاب چگونه وفاق را در زمان بنی‌صدر محقق کردند؟در برنامه سپهر سیاست گفت‌وگو کردم با دکتر مسعود رضایی؛ در این قسمت بحث وفاق ملی را مورد بررسی قرار دادیم.بخشی از این گفت‌وگو:
7 MB

@Shirbecheh16 September 2024
آشنایی با #فرقه_هادر این ویدئو بسیار عالی ، با برخی فرقه های موجود بیشتر آشنا می شویم...بخش سوم
6 MB

Profile picture of ‌محمد صالح ☫‌
@mohammad_saleh13887 September 2024
خداراشکر شهید رئیسی عزیز همه چیز را برای ما روشن نمودند و دکتر قاضی زاده هاشمی حجت را تمام کردند.#دلم_برای_رئیسی_سوخت
2 MB

Profile picture of ‌مهدی داراب نیا‌
@darabnia5 September 2024
این است خط ولایت .....(من خودم با ایشون رقیب بوده ام ..!)#حزب_الله #رهبری #انقلاب #ایران #قالیباف #پزشکیان #دولت #بصیرت
5 MB

Profile picture of ‌حسین مروتی‌
@Hmorovati3133 September 2024
رجانیوز(رسانه جلیلی):🎥 نظر سعید #جلیلی در خصوص مدیران ارشدی که همزمان با مسئولیت در دانشگاه‌ها مشغول تدریس هستند.(داخل فیلم )پ.ن: باید خدمت جلیلی عرض کنیم پرمشغله‌ترین مدیر ارشد جمهوری اسلامی، سال‌های طولانی درس خارج تدریس می‌کنند ؛)بماند برخی می‌گفتند ایشان بامبناترین و ذوب در ولایت اند ...
738 KB
2 MB

@Shirbecheh2 September 2024
به اتفاقات #دولت #پزشکیان توجه کنید#نیروی_انتظامی توسط #رئیس_جمهور تخریب میشه!فتنه‌سازان وزاویه‌دارهابه پست‌های مهم وحساس میرسن!دستور بازگشت لیدرهای آشوبهای۱۴۰۱به دانشگاهها داده و اساتیدانقلابی اخراج می‌شوند!دراین گرانی،دستورگرانسازی بنزین صادرمی‌شودو...Show more
5 MB

Profile picture of ‌اینجانب‌
@Akhmoooo28 August 2024
تفکر #خودت_بمال برگشت.چه زود هم برگشت معلوم نیست کمی از دولت فخیمه شان بگذرد چه تیره هایی بشوند.مختصات این تفکر خودخواهی، به من چه_به توچه، پول نداری برو بمیر، هرکی پول دارتر باشخصیت تر و از این چيزهاست. فقط در حکومت جمهوری اسلامی خجالت می‌کشند صریح تر باشند.#اصلاحات_منحوس#رئیسی_مظلوم_مردمی
3 MB

Profile picture of ‌Kamali‌
@Kamali11025 August 2024
دلم برای رئیسی سوخت..روایت حامد عسکری، از فشارها و تهدیداتی که به خاطر همراهی با شهید رییسی برای نوشتن سفرنامه نیویورک داشته است....این هم برای ثبت در تاریخ تا آیندگان بدانند شهید رییسی چقدر مظلوم بود که مخالفانش حتی همراهی یک نویسنده برای نوشتن سفرنامه را تاب نمی آوردن.
11 MB

Profile picture of ‌⊰•✾ علی ✾•⊱ حسن اقدم‌
@Ali_aghdam40323 August 2024
🚩تصاویر کمتر دیده شده از آخرین سفر زیارت کربلا رئیس‌جمهور فقيه#شهید_آیت‌الله_سید_ابراهیم_رئیسی و حضورش در پیاده‌روی اربعین در سال ۱۳۹۸روحشان با 🚩سید شهیدان، آقا اباعبدالله الحُسین و یاران باوفای ایشان محشور بگردد .
6 MB

Profile picture of ‌مُجٰـاهِــد‌
@Mojahedd21 August 2024
نظر دامادروحانی درمورد قالیباف تودوران انتخابات:بعضیافک میکنن صندلی مجلسم مث دکمه هواپیماست که بزنی روش پرواز کنی به سمت پستای مهم تر🙃👨‍✈️نظرش درمورد قالیباف توایام رای اعتماد :بهترین خلبان جهان بشه منه، فداش بشم منه قربونش بشم منه😘😍🥰#پزشکیان#قالیباف#مجلسShow more
2 MB
Profile picture of ‌صیانه ماشطه‌
صیانه ماشطه

@Ss12345678  •  21 August 2024

♨️تقدیر و تمجیدهای داماد حسن روحانی از #عالیجناب_قالیباف عجیب است یا عجیب نیست؟