عملیات های تروریستی #انگلیس ؤ #آمریکا عليه #یمن را ندیدید؟ عملیات های تروریستی در جنوب شرقی ایران علیه فراجا ؤ سپاه سلمان را ندیدید؟عملیات های تروریستی #سنتکام عليه #حشدالشعبي في #العراق چطور؟
1 MB
@AbolfazlYousefi29 September 2024عملیات های تروریستی #انگلیس ؤ #آمریکا عليه #یمن را ندیدید؟ عملیات های تروریستی در جنوب شرقی ایران علیه فراجا ؤ سپاه سلمان را ندیدید؟عملیات های تروریستی #سنتکام عليه #حشدالشعبي في #العراق چطور؟twitter.com1 MB
@Poriaie_ali28 September 2024🖤استوری #مسعود_دهنمکی📎 بسیار هوشمندانه ...🤔#سید_حسن_نصرالله #لبنان #شهادت525 KB
@Poriaie_ali28 September 2024«امامِ این خیمه،#امام_خامنهای،و مرکز این خیمه،#جمهوری_اسلامی_ایران هست،این حسین ماست»#شهید_سید_حسن_نصرالله563 KB
@Poriaie_ali28 September 2024
@Shirbecheh28 September 2024#نتانیاهو:من همین حالا به #جنگ پایان خواهم داداگر #حماس سلاح خودرا بر #زمین بگذاردو باقی اسرارانیز آزاد کند.چه #ادبیات مشترکی بین #پزشکیان و #نتانیاهو هست @Shirbecheh ☫#حزب_الله به تنهایی قادربه #دفاع ازخودنیستیعنی شمابزنیدما #اصلاح_طلبان در #ایران ترمزرومیکشیم#نفوذ #لبنان #سید_حسن_نصرالله336 KB
@Shirbecheh26 September 2024#میثم شرفی، #شرف داشته باش...ای #مظلوم #شهیدرئیسی که بعد ازرفتنت هم ازتخریبت دست برنمیدارن@Shirbecheh 🕊خیلی دوست دارم یه باربرم اینجامحل #شهادت #شهید #رئیسی_عزیز...از یاد نخواهی رفت#پنجشنبه س، یادی کنیم از #گذشتگان و #شهدا با ذکر #صلوات و #حمد و سه تا سوره #توحید4 MB8 MB
@Shirbecheh25 September 2024ازابتدای #انقلاب هیچکس چنین حرفی رابرزبان نیاورده؛حتی #سیاستمداران درجه سه،حتی #روزنامهنگاران وبه این دلیل #وزیر #امورخارجه و #رئیس #شورای_اطلاع_رسانی #دولت آنراتکذیب کردندبازهم یک اشتباه لپّی ست. طرح #پزشکیان روشنه آنجاکه تصریح میکندیک نهاد #بینالمللی بیایدو #امنیت_منطقه راتامین کندادامه درزیر6 MB
@Mohagh_ir22 September 2024پیش بینی های آقای #ظهرهـوند دیپلمات پیشین و نماینده ی مجلس کنونی از نحوه ی رفتار #اسرائیل پس از پیروزی #اصلاحـطلبان.3 MB
@mr_dehghan_ir19 September 2024
@mr_dehghan_ir18 September 2024رهبر انقلاب چگونه وفاق را در زمان بنیصدر محقق کردند؟در برنامه سپهر سیاست گفتوگو کردم با دکتر مسعود رضایی؛ در این قسمت بحث وفاق ملی را مورد بررسی قرار دادیم.بخشی از این گفتوگو:7 MB
@Shirbecheh16 September 2024آشنایی با #فرقه_هادر این ویدئو بسیار عالی ، با برخی فرقه های موجود بیشتر آشنا می شویم...بخش سوم6 MB
@mohammad_saleh13887 September 2024خداراشکر شهید رئیسی عزیز همه چیز را برای ما روشن نمودند و دکتر قاضی زاده هاشمی حجت را تمام کردند.#دلم_برای_رئیسی_سوخت2 MB
@Hmorovati3133 September 2024رجانیوز(رسانه جلیلی):🎥 نظر سعید #جلیلی در خصوص مدیران ارشدی که همزمان با مسئولیت در دانشگاهها مشغول تدریس هستند.(داخل فیلم )پ.ن: باید خدمت جلیلی عرض کنیم پرمشغلهترین مدیر ارشد جمهوری اسلامی، سالهای طولانی درس خارج تدریس میکنند ؛)بماند برخی میگفتند ایشان بامبناترین و ذوب در ولایت اند ...738 KB2 MB
@Shirbecheh2 September 2024به اتفاقات #دولت #پزشکیان توجه کنید#نیروی_انتظامی توسط #رئیس_جمهور تخریب میشه!فتنهسازان وزاویهدارهابه پستهای مهم وحساس میرسن!دستور بازگشت لیدرهای آشوبهای۱۴۰۱به دانشگاهها داده و اساتیدانقلابی اخراج میشوند!دراین گرانی،دستورگرانسازی بنزین صادرمیشودو...…Show more5 MB
@Akhmoooo28 August 2024تفکر #خودت_بمال برگشت.چه زود هم برگشت معلوم نیست کمی از دولت فخیمه شان بگذرد چه تیره هایی بشوند.مختصات این تفکر خودخواهی، به من چه_به توچه، پول نداری برو بمیر، هرکی پول دارتر باشخصیت تر و از این چيزهاست. فقط در حکومت جمهوری اسلامی خجالت میکشند صریح تر باشند.#اصلاحات_منحوس#رئیسی_مظلوم_مردمی3 MB
@Kamali11025 August 2024دلم برای رئیسی سوخت..روایت حامد عسکری، از فشارها و تهدیداتی که به خاطر همراهی با شهید رییسی برای نوشتن سفرنامه نیویورک داشته است....این هم برای ثبت در تاریخ تا آیندگان بدانند شهید رییسی چقدر مظلوم بود که مخالفانش حتی همراهی یک نویسنده برای نوشتن سفرنامه را تاب نمی آوردن.11 MB
@Ali_aghdam40323 August 2024🚩تصاویر کمتر دیده شده از آخرین سفر زیارت کربلا رئیسجمهور فقيه#شهید_آیتالله_سید_ابراهیم_رئیسی و حضورش در پیادهروی اربعین در سال ۱۳۹۸روحشان با 🚩سید شهیدان، آقا اباعبدالله الحُسین و یاران باوفای ایشان محشور بگردد .6 MB
@Mojahedd21 August 2024نظر دامادروحانی درمورد قالیباف تودوران انتخابات:بعضیافک میکنن صندلی مجلسم مث دکمه هواپیماست که بزنی روش پرواز کنی به سمت پستای مهم تر🙃👨✈️نظرش درمورد قالیباف توایام رای اعتماد :بهترین خلبان جهان بشه منه، فداش بشم منه قربونش بشم منه😘😍🥰#پزشکیان#قالیباف#مجلس…Show more2 MB♨️تقدیر و تمجیدهای داماد حسن روحانی از #عالیجناب_قالیباف عجیب است یا عجیب نیست؟