⭕️ از فساد جنسی تا خیانتِ تحریک صدام برای حمله به ایران !🔺افشاگری احمدعلی مسعود انصاری، معتمد دربار از پشت پرده فساد اخلاقی محمدرضا و فرح پهلوی تا تحریک صدام برای حمله به ایران توسط آنان!
6 MB
@DownWithlsrael29 May 2025⭕️ از فساد جنسی تا خیانتِ تحریک صدام برای حمله به ایران !🔺افشاگری احمدعلی مسعود انصاری، معتمد دربار از پشت پرده فساد اخلاقی محمدرضا و فرح پهلوی تا تحریک صدام برای حمله به ایران توسط آنان!6 MB
@EngrMuhammadrezaNadmieArdstai_ir28 May 2025سخنان ولی امر مسلمین سلام عشق جانم سلام فرمانده🇮🇷8 MB
@DownWithlsrael27 May 2025ضربوشتم راننده مظلوم کامیون توسط عناصر وابسته به تروریست های تجزیه طلب در کردستان؛ منتظر برخورد قاطع امنیتی و قضایی هستیم!5 MB
@Amout26 May 2025پیوستن به پالرمو: فرصت یا تهدید برای ایران؟پیوستن به #کنوانسیون #پالرمو، چارچوب سازمان ملل برای مبارزه با جرایم سازمانیافته فراملّی، برای ایران یک معضل سیاسی و اقتصادی پیچیده است. از منظر سیاسی، این اقدام نشاندهنده همسویی با هنجارهای جهانی است، اما میتواند در داخل کشور بهعنوان تسلیم به2 MB
@EngrMuhammadrezaNadmieArdstai_ir26 May 2025مامسلح به الله اکبریممامسلح به الله اکبریمبرصف دشمنان حمله می بریمماهمه پیرو خط رهبریمبرصف مشرکان حمله می بریملا اله لا اله لا اله الا اللهوحده وحده وحده وحدهان جزان جزان جزوعدهنصرنصرنصرعبدهلاشریک لاشریک لاشریک له…Show more8 MB
@EngrMuhammadrezaNadmieArdstai_ir25 May 2025یامحمد یاعلی یاعلی یا محمد4 MB
@MOTLQ23 May 2025❗اعتراف دیرهنگام رئیس ستادانتخاباتی جلیلی🔹محسن منصوری، در گفتوگوباخبرگزاری دانشجو، برای نخستینباربه نکاتی اعتراف کردکه دلسوزان جبهه انقلاب ازهمان روزهای ابتدایی انتخابات۱۴۰۳ هشدارمیدادند؛اماهواداران جلیلی حاضربه شنیدن آن نبودند.اوبهصراحت میگوید«مامیدانستیم که جلیلی رأی منفی داردودنبال جایگزینی5 MB
@seyedqomi11021 May 2025♦️موانعی که دولت حسن روحانی در حوزه نظامی ایجاد کرد🔹 #سردار_حاجیزاده ، فرمانده نیروی هوافضای سپاه: در دوره گذشته، تمامی فعالیتهای مرتبط با حوزه نظامی نه تنها حمایت نمیشد، بلکه با موانع جدی روبهرو بود.#دولت_برجام#سرطان_اصلاحات#دیپلماسی_ذلت #ایران #حسن_روحانی #نفاق #نیروی_دشمن #سپاه #رهبر8 MB
@Shirbecheh20 May 2025#پزشکیان دقیقاکجای #نهجالبلاغه نوشته #وزیر شمامیتونه با #هزینه #بیتالمال بره سفر #خانوادگی؟!این #سند نشون میده خاله ازعمه بهتره:)#دولت #جمهور #فرهنگی #ملی #وزیر #ایران #اسلام #اقتصادی #سیاست #شهید_جمهور #کشور #دلم_برای_رئیسی_سوخت #رئیس #زندگی #اصلاحات #دشمن #مردم #ملت #سیاسی #شهید_خدمت #ویراست2 MB
@EngrMuhammadrezaNadmieArdstai_ir20 May 2025نیرویی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و شهدای1 MB
@Alirezakarampour_ir19 May 2025وقتی دنیا پر بود از رؤسایی که عمرشان را پای میز و قدرت گذاشتند؛وقتیتریبون و دوربین،مقصد خیلی ها شده بود، یکی بود که بی صدا آمد .و با مردم ماند.نمونه ای از نسلی که در دامان انقلاب قد کشید؛ نه تشنه قدرت، که تشنه خدمت. نه اهل شعار ، که مرد عمل..تا زمان هست خادم باشیم🇮🇷2 MB
@MOTLQ19 May 2025💢جانم برایت بگوید که؛اینجا که ما هستیم جز دلتنگی خبر جدیدی نیستآنجا که تو هستی چه خبر؟…#خادم_الرضا#شهید_خدمت #شهید_رئیسی1 MB
@seyedqomi11017 May 2025عدالت طلبی و عدالت خواهی فرع مساله ولایت پذیری و حق طلبی است. حق مساله این است که نباید فریاد عدالت خواهی امنیت روانی جامعه را برهم زند و زمینه سوء استفاده دشمن را از واقعیت هایی که نباید فرآهم آورد.به این نکته توجه داشته باشید که رهبری چه گفت#رهبری #هوشیاری #در_زمین_دشمن_بازی_نکردن#ایران #سیاست2 MB🔴 توقع به حق ما از ائمهی محترم جمعه آن است که فریادگران مبارزه با #اژدهای_هفتسر_فساد از جمله #بانک_آینده باشند و مردم و نمایندگان انقلابی را در این مسیر همراهی نمایند.
@MOTLQ16 May 2025دلم برای رئیسی سوخت.حضرت آیتالله خامنهای: «بعدازفقدان این عزیز،من دیدم تقریباًهمه روزنامهها، همه مطبوعات،درفضای مجازی،اشخاص گوناگون از جریانهای مختلف،ازخدمات او وتلاشهای شبانهروزی او حرف میزنند،ازاوتمجید میکنند،تعریف میکنند؛دلم سوخت؛ دلم برای رئیسی سوخت[بعضی از] اینهادر زمان حیات او حاضر2 MB
@FarzinFatemiyoun15 May 2025کانال آنتی213وهابی درایتاhttps://eitaa.com/anti213vahabi🌺کانال وقف حضرت فاطمه زهراستکانالی در راستای شناخت وهابیت،سلفی ها،بهائیت،آتئیستهاکانالهای ما در روبیکا👇@anti213vahabi@anti_salafi#آنتی_وهابی#مناظره_شیعه_سنی#رسوایی_وهابیت…Show moreeitaa.comایتا - آنتی⚰️وهابی💛فاطمیون💛
پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa
5 MB6 MB6 MB10 MB