نتانیاهو(ملقب به نتانیابو):ایران در حال تبدیل شدن به یک امپراتوریست😎❤️🔥🤝#جنگ #جنگ_رمضان #مذاکره #انقلاب #پهلوی#شاه_آویزون#شهید_ایران #رهبر_مظلوم #رهبر_شهید
867 KB
@hagh_ba_ky8 May 2026نتانیاهو(ملقب به نتانیابو):ایران در حال تبدیل شدن به یک امپراتوریست😎❤️🔥🤝#جنگ #جنگ_رمضان #مذاکره #انقلاب #پهلوی#شاه_آویزون#شهید_ایران #رهبر_مظلوم #رهبر_شهید867 KB
@ArseinRubika8 May 2026رضا پهلوی در تاریخ ۲۰۲۴/۸/۲ برای شهروند آمریکا شدن سوگند یاد کرده و لذا طبق بند b ماده ۱۴۴۸ عنوان ۸ قانون ایالات متحده؛ باید از هر گونه مقام و منصبی مثل شاه و ولیعهد خلع شده و سوگند یاد کرده زیر پرچم آمریکا به این کشور وفادار باشه و در دفاع از آمریکا (حتی در جنگ با ایران) اسلحه دست بگیره5 MB
@hagh_ba_ky8 May 2026اول باس خوب بمالی⁉️آموزش عنقلاب کردن،انتهای ویدئو🎀🙂#جنگ #جنگ_رمضان #مذاکره #انقلاب #پهلوی#شاه_آویزون#شهید_ایران #رهبر_مظلوم #رهبر_شهید755 KB
@hagh_ba_ky8 May 2026لاتی؟بچه جون اینجا شوکولاتی🎀❤️🔥#جنگ #جنگ_رمضان #مذاکره #انقلاب #پهلوی#شاه_آویزون#شهید_ایران #رهبر_مظلوم #رهبر_شهید498 KB
@FarzinFatemiyoun7 May 2026من خود پزشکیان نمیگماما اطراف پزشکیان پراز مفسد هستپسرش،دامادش،دخترش با چه عنوانی میرن تو کابینه دولت دستورات میدن واجرا هم میشه؟!یک معاون وزیر هم برکنار نشد از طرف طوطی قران خون و...مردم توخیابون رزمندگان پشت لانچررانت خوارها ومحتکران پشت پهپادهای دشمن#فساد_دولتی#رانت#وزرای_بیکفایت6 MB
@Tr2003igon7 May 2026من این خانمو نمیشناسم ولی خیلی خوب دهن مشاور پهلوی رو گل گرفت 🫶🤌👌😎#پهلوی#سلطنتطلب3 MB
@user1777645599757 May 2026🛑 نگاهی به زندگانی ولادیمیر ایلیچ اولیانوف مشهور به ولادیمیر لنین ، انقلابی ، نظریه پرداز سیاسی ، بنیانگذار حزب کمونیست روسیه ، رهبر انقلاب بلشویکی ، نخستین رهبر جمهوری فدراتیو سوسیالیستی روسیه شوروی و نخستین رهبر دفتر دفاکتوی اتحاد جماهیر شوروی سوسیال#تاریخ#جنگ_جهانی_دوم3 MB
@nickbenkhosro7 May 2026
@mr_sanagou7 May 2026🛑 جیانی اینفانتینو (رئیس فیفا): به خاطر اقدامات (جنایات) ۳هزار سال گذشته، باید ۳هزار سالِ بعدی را عذرخواهی کنیم‼️#غرب_وحشی#روتوش_کثافت🛑 #مردم_مبعوث باید تکلیفشون رو در تجمعات با #اقلیت_رانتی #غرب_پرست و #عاشقان_مذاکره روشن کنند.#جبهه_غیرمردمی_اصلاحات#سیاسیون_وابسته#عباس_عبدی#منتجب_نیا4 MB
@miladpaydar6 May 2026بعنوان مردمی که کف خیابان هستم و بودم توهین بیشرمانه #عباس_عبدی و بقیه مزدوران رژیم صهیونیستی و آمریکا که از جریان #اصلاحطلبان هستند از قاضی القضات درخواست داریم که انقلابی عمل کنید و از مردم مبعوث شده پشتیبانی کنید.اگر سکوت کنید که حرف عباس عبدی رو تصدیق کردید.@Ejeii14 MB
@Amout6 May 2026┃قابل توجه تخدیریون و وفاقیون و ریزهخواران ابنالوقت #سعید_لیلاز: ❞اگر نمیتونید از جمهوری اسلامی دفاع کنید حداقل زر نزنید! ❝2 MB
@ALBASE_ALSHADID6 May 2026چه خبر؟ ۱۶اردیبهشت۱۴۰۵ به ستوه آمدن و فریاد #رهبر_شهید حضرت #آیتالله_خامنهای بر سر #کاسبان_مذاکره و #غرب_پرستها در مورد #مذاکره در صورتی که همینها دائم میگفتند با #رهبر هماهنگ شده.#الله #الرحمن #خدا #رهبری #ایران #ایران_قوی #نفوذی #غرب_گدا #وطن_فروش #ستون_پنجم #خائن #اصلاح_طلب #اصلاحطلب2 MB
@ArianAbase6 May 2026رضا پهلوی در تاریخ ۲۰۲۴/۸/۲ برای شهروند آمریکا شدن سوگند یاد کرده و لذا طبق بند b ماده ۱۴۴۸ عنوان ۸ قانون ایالات متحده؛ باید از هر گونه مقام و منصبی مثل شاه و ولیعهد خلع شده و سوگند یاد کرده زیر پرچم آمریکا به این کشور وفادار باشه و در دفاع از آمریکا (حتی در جنگ با ایران) اسلحه دست بگیره5 MB
@Amout6 May 2026جنابان تخدیریون! #مهدی_نصیری هم تضمین داده بودآمریکاواسرائیلزیرساختهای ایران را نمیزنند!!#اوراقچیهای زمانت را دریاب4 MB
@RahaQueen75 May 2026اقای فلاحتی نماینده ولی فقیه گیلان حرفهای شما درست بودامادر زمان مناسبی گفته نشدوقتی دشمن دنبال سوژه برای تفرقه سخنان شماممکن است نادرست تفسیردررسانههامنتشر شودانتظارمیرفت این شرایط ازرهبری تبعیت کنیدمیگفت اینها بچههای من هستندالان زمان پرداختن شدید موضوع نیست چون دشمن درپی تفرقهافکنی است#گیلان9 MB5 MB
@Amirkarimi3134 May 2026چرا یه عده ای نمیفهمند از مدعیان سیاست و فهم....#مذاکره #جنگ #رهبر_شهید3 MB