Profile picture of ‌S.Yasin Tavakoli‌
@Ya3in_tvk30 May 2026
این آخرین نبرده/ پهلوی بر میگرده:
5 MB

Profile picture of ‌محمدعلی عزیزی‌
@montazeer_31330 May 2026
‏افشاگری فیلمبردار بیت از رفتار عجیب برخی مسئولین با رهبرشهید ...#رهبر_شهید #مذاکره
7 MB

Profile picture of ‌آموت 🇾🇪🇮🇷🇵🇸🇱🇧☫‌
@Amout30 May 2026
#رهبر شهید:من که حمایت کردم از نقاط قوّت حمایت کردم یک نقاط قوتی وجود دارد، من از آن‌ها حمایت می‌کنم در هرکسی که باشد حمایت می‌کنم...آیا اگر از کسی که دنبال عدالت است حمایت کنم به این معناست که از نقاط ضعفی که در او هست هم حمایت می‌کنم؟ مسلماً نه!
2 MB

Profile picture of ‌عباس ایزدیار‌
@Dr_lzadyar29 May 2026
طعمه گذاری ۱۲ میلیاردی آمریکا برای مذاکره کنندگان ایرانی !؟ روز هشتاد و نه: نقض صریح آتش بس: آیا ایران گرفتار «تله مذاکره» شده؟ همراه دکتر هومن زند‌ی‌زاده(دوستان صاحب نظر ، لطفا درمورد صحبت های دکتر هومن زندی زاده نظرات خودشون عنوان بفرمایند)#مرگ_بر_آمريكا #مرگ_بر_اسرائيل#اينترنت_آزاد #اينترن…Show more
10 MB

Profile picture of ‌سعید یزدان‌پرست‌
@Yazdanparast11029 May 2026
🔴 مسئولانی که به حضرت آقا بی‌احترامی می‌کردند، الان منفور جامعه و مردم هستند.#ولایت‌ـ‌فقیه#ولایت‌ـ‌فقه#ولایت‌ـ‌الله
3 MB

Profile picture of ‌سیدمحمدرضا واسعی (سید قمی)‌
@seyedqomi11029 May 2026
بیداری هوشیاری قسمت هشتم. با ما همراه باشید!آی اهل جهاد تبیین. آی اهل قلم و تفسیرآی محور مقاومت اسلامی. آی رزمندگان اسلام.أین عَمّار!برخی از دلسوزان اهداف را توجیه سبک اشتباه کنشگری خود می‌دانند. و ناخواسته در زمین دشمن بازی میکنند!- برخی دلسوزان و علاقه‌مندان به نظام مقدس اسلامی ایران، عوض ب…Show more
11 MB

Profile picture of ‌محمداسماعیل اسمعیل نیا‌
@Mommasesmaeil6528 May 2026
داریم از این دست مسؤلین که نمک خوردن و کاری جز شکستن نمکدان #نخواستن انجام بدن...و امام شهید امت چقدر حرمت اینها رو نگه می‌داشتند😔امت مبعوث شده زین پس این چیزها رو تشخیص میدن 🌾امیدوارم...
2 MB

Profile picture of ‌علی شریعت زاده‌
@Alborzcamp28 May 2026
۷ دقیقه طوفانی از افشاگری #امیرحسین_ثابتی درباره کسانی که خطوط قرمز رهبر انقلاب را دور میزنند؛ از #هاشمی_رفسنجانی و #روحانی تا #عراقچی که پارسال بدون مصوبه #شعام در قاهره با #گروسی توافق کرد🔻آنچه جلوی اینها را میگیرد ادامه تجمعات خیابانی و مطالبه برای حفظ خطوط قرمز رهبری استمشاهده فیلم کامل این…Show more
eitaa.com

ایتا - قرارگاه سایبری حاج قاسم

پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa

23 MB

Profile picture of ‌🇮🇷 مسعود میرزاآقایی‌
@masoudpejman28 May 2026
🎬 سخنان قابل تأمل مارگارت تاچر نخست وزیر بریتانیاای کاش حداقل از همه چیز غرب کپی برداری می کردید!نمی‌دانم چرا غربگراها از غرب ، دقیقا همان را که به ضرر ماست ، فقط تقلید می کنند.
2 MB

Profile picture of ‌علی شریعت زاده‌
@Alborzcamp27 May 2026
🎥 #آتش_زدن_ظریف در میدان شهرداری گرگان🔥آتش زدن تصویر ظریف در میدان وحدت گرگان پس از مصاحبه‌ خفت‌بار اش با یک خبرگزاری خارجی درباره #صلح_جامع با #آمریکا#مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل #مرگ_بر_وطنفروش_خائن🎥 آتش زدن ظریف در میدان شهرداری گرگانرسانه و جهاد تبیین کوبنده تر از موشک است لطفا لین…Show more
eitaa.com

ایتا - قرارگاه سایبری حاج قاسم

پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa

5 MB

Profile picture of ‌عباسعلی‌
@Abbasali31327 May 2026
تحلیل گر سیاسی تحریف گر سیاسیشما که ادعاتون گوش فلک رو کر کرده آیا اطلاع ندارین که دولت سایه آقای دکتر جلیلی قدرت اجرایی در مسائل کشور را ندارد؟! شایدم اطلاع دارید ولی دُکانِ سفید شویی برای بی کفایتی بعضی ها را باز کردین😏 بله دولت سایه آقای جلیلی سیستمی غیر رسمی است که هدف از ایجا…Show more
3 MB
5 MB
سه مورد از دستاوردهای دولت سایه دکتر جلیلی پس از سالها فعالیت، هزینه و سفرهای متعدد را نام ببرید. دقت کنید فقط سه مورد دستاورد ملموس و قابل اثبات!

Profile picture of ‌پایگاه تحلیلی یقین‌
@tahlili_yagin27 May 2026
تنگه هرمز را معامله نکنیدفواد ایزدی: ممکن است کسی بگوید که ما الان آسیب دیدیم و برویم در مذاکرات تنگه هرمز را بدهیم و ۲۰ میلیارد دلار پول بگیریم.حمله سوم آمریکا ممکن است ۳۰۰ میلیارد دلار به کشور خسارت وارد کند. اگر تنگه را باز کنیم، جنگ برای آمریکا کم‌هزینه می‌شود و دوباره به ما حمله می‌کند.
3 MB

Profile picture of ‌آقای اَلفـبا‌
@Mr_Alphabet26 May 2026
♨️ #پزشکیان از شیوه به کرسی نشاندن حرف خود در برابر #رهبری پرده برداشت: 📌 «آقا تو #جنگ ۱۲ روزه گفته بودن ما دیگه اصلا مذاکره نمی‌کنیم...من رفتم خدمتش گفتم خود شما گفتی"نه جنگ نه صلح بده" جنگم که خب بده (از نظر خود پزشکیان) صلحم که باید عزتمندانه و.. باشه، بگو چجوری؟!!
3 MB

Profile picture of ‌محمدحسین رسولی‌
@Sir_rasooli26 May 2026
پ.ن: اشاره به نامه دیروز دبیر شعام
795 KB

Profile picture of ‌سید محمد رضا موسویان کریمی‌
برای فرار از بَدنامی توطئهبه منبر بروو مردم را وادار به دعا کن...همه چیز رابه گردن #خدا بینداز...#جهل_جماعت
1 MB

Profile picture of ‌محمدرضا حیدری‌
اگر جمهوری اسلامی دچار شاه سلطان حسین ها بشود کار جمهوری اسلامی تمام خواهد بود، نه! تمام است!!
10 MB

Profile picture of ‌سید جواد هاشمی‌
🎞 خلیج فارس؛ گورستان استعمارگران از دیرباز تا امروز📍 حکایت ۴ قرن ایستادگی در آب‌های جنوب📖 وقتی اسکندربیگ ترکمان ۴۰۰ سال پیش خبر اخراج ناوگان پرتغال از هرمز را می‌نوشت، شاید نمی‌دانست این تازه آغاز یک تاریخِ سراسر مقاومت است...
12 MB

Profile picture of ‌اَبـو زينـب  🇧🇭‌
@BuZaynab25 May 2026
🔴 سؤال مجري الجزیره از افسر سابق اطلاعات آمریکا :چرا می‌گویی ایران پیروز شده است؟
3 MB

Profile picture of ‌ریسک نیوز risknews‌
@Risknews25 May 2026
همه چیز در مورد موشک رستاخیز ایران‼️
6 MB